Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: öneri !!!

Arkadaşlar gerçi daha önce yazdım ama tam olarak anlaşılmadığından dolayı konu kilitlendi

benim önerim şu. Aslantepede koltuk montajı yapılırken her bir koltuk için bir taraftar görevlendirilmesi yani 52000 koltuğun bir günde monte edilmesi. Bi bakarsınız guinness rekorlar kitabına bile gireriz :)

Bir yılımızda bu işi organize etmekle geçer.:asd:

Cevap: Aslantepe Stadı İnşaat Fotoğrafları [ Güncel ]

6 Ocak Fotoğrafları

Kaynak: ttarena.biz

genel001.jpg

genel002.jpg

genel003.jpg

genel005.jpg

genel006.jpg

7 Ocak

Genel004.jpg

Genel005.jpg

Genel012.jpg

Genel008.jpg

Genel014.jpg

Haftaya 1.katlar biter sanırsam.1 aya kadar da E blokda 2.kata çıkılabilir :)

aslantepe-030.jpg

aslantepe-031.jpg

aslantepe-001.jpg

aslantepe-003.jpg

aslantepe-012.jpg

aslantepe-016.jpg

aslantepe-003.jpg

en iyi aci bu

sahaya yakinlik mükemmel

azize ve fener bu stad'da maca cikmaz

fener bence aslantepe'deki ilk derbiden önce bi bahane uydurup bu maca cikmicak :D

stad bitip sezon sonu alınacak 1-2 kaliteli yabancıyla da büyük sükse yapılmış olur.bu yapılacak transferler sonradan kombine bilet ve müthiş bir seyirci kazandıracak takımımıza.hele bir de şampiyonlar ligine katılırsak tadından yenmez bi duruma gelecek stad açılışı.umarım zamanında tamamlanır da hevesimiz kursağımızda kalmaz.

Fener ile olan maçta herkes sarı-kırmızı formayla maça gelse tüm stad, süper kareografi yapılsa ve stadın üstü kapansa atmosferi düşünemiyorum :D. Bu arada harbi yapılıyor stad ya Allah'ın izniyle bitecek bu stad. Merakla bekliyoruz. Bizim taraftara da yakışıyor zaten, taraftar hak ediyor bir kere. Baksanıza her saniye, her kare, her bir eklentiden haberimiz oluyor. Canlı canlı stad yapımını seyrediyoruz ve tanıklık ediyoruz !

Arkadaşlar locaların üstünde de tribün olacakmı?

aslantepe-701f.jpg

Loca önlerine konulacak prekastlar sayesinde 1 ve 2.kat arası mesafe daha iyi görünecek gibi.

Valla, bu stadi doldurmayanin :D

Stad gittikce cok ürkütücü bir sekil aliyor..:) La burda Fener degil 10 Yil 27 Yil Puan alamaz Galatasaray´dan...

Herkes Kombinesini umarım alır.

Böyle bir stad yapıp sonra 20,000 kombine satılırsa yuh yani.

Min 35,000 - 40,000 satış yapılmalı

fiyatina gore istedigin kombineyi satarsin, umarim en az 30,000 kombine yillik satilir, bununla tabiki sportif basarinin etkisi de cok buyuk olacak. eger kombinelerin satisa cikacagi gunden once bir lig sampiyonlugu ve bir avrupa kupasi tavan yaptirir.

bir de bir sorum var, onceden sormustum cevap gelmedi, aramazidaki bilenler beni aydinlatsinda, bu stadin "bitim" tarihi ne zaman diye anlasilmis???

fiyatina gore istedigin kombineyi satarsin, umarim en az 30,000 kombine yillik satilir, bununla tabiki sportif basarinin etkisi de cok buyuk olacak. eger kombinelerin satisa cikacagi gunden once bir lig sampiyonlugu ve bir avrupa kupasi tavan yaptirir.

bir de bir sorum var, onceden sormustum cevap gelmedi, aramazidaki bilenler beni aydinlatsinda, bu stadin "bitim" tarihi ne zaman diye anlasilmis???

Bitim tarihi derken futbol oynanacak sekildeyse

29 Ekim 2010 diye biliyorum ben

Çatıda 2011 Şubat gibi bitecek galiba yani takılacakm benim bildigim

40 bin kombine satışa çıkmaz bu stada biletli seyirciyede ihtiyaç var hem ambiyans için hemde alışveriş yapan seyirci istiyorsan kombineli seyirci senede en fazla 2 ürün alır stad çevresinde biletli seyirci her geldiğnde alır

aslantepeden çok büyük bi kazanç sağlıyıp artık şampiyonlar liginde yer almamız lazım kendimize portoyu örnek almalıyız bence

Yeni fotoğraflar yok mu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt