Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Aslantepe Stadı İnşaat Fotoğrafları [ Güncel ]

krokiic0kq4.jpg

bir bitse hersey cok daha guzel olacak ama yeterkı bi bitseee...

höh yani :) Hiç bi şekilde kalite tartışması yok, sadece hangi koltuğun kullanımı, görüntüsü ve rahatlığı daha iyi sorun o şu anda. İhale şartnamesinde belirtilen neyse o olacak. Yok kalitesiz olacak, Yok TOKİ malzemeden çalacak, yok stad üstümüze yıkılacak falan saçmalığını geçin. Varyap teklifi verirken, kullanılacak çividen, harcanacak çimentoya kadar her şey en ince detaylarına kadar belliydi zaten.

Bunlar da bir firmanın yolladığı koltuk numuneleri, yönetim ve Varyap beğenirse bunlardan biri olacak, beğenmezse başka bi firmadan numune istenecekmiş. Bilgileri TT Arena sitesinden aldım. Resim yüklemeyi bilmiyorum, kusuruma bakmayın :)

Bu mesajı her sayfaya koymak lazım.İnatla anlamak istemeyenler var hala...:)

stadın 4 kenarındada ambulans girişimi var.Öyle olursa görüntü bakımdan çok iyi olmaz

Çıkışı olmayan köşe mevcut.

D-E-BLOKLAR-LOCA.jpg

Maçları izlediğimizde karşı tribünün sağ köşesinde çıkış olmayacak. Atmosfer açısından harika olacak. :)

Çıkışı olmayan köşe mevcut.

Maçları izlediğimizde karşı tribünün sağ köşesinde çıkış olmayacak. Atmosfer açısından harika olacak. :)

Ama o köşe misafir takımlarına ayrılan köşe olucak.Bizim olduğumuz köşelerin hepsinde çıkış var.

Ama o köşe misafir takımlarına ayrılan köşe olucak.Bizim olduğumuz köşelerin hepsinde çıkış var.

Bu bilginin kesin olduğunu sanmıyorum :) Yönetim böyle bir olaya izin vermez bence.

aslantepesematize.JPG

Yukarıdaki çizimde görülen,stad dışında kalan,harflerle gösterilen bölgelerin açıklaması şöyle;

G: 28 otobüslük park alanı

H:Otopark bağlantı yolları

I: Otopark bağlantı yolları.

J:VIP açlarının otoparka girişi. Bu giriş tüneller vasıtasıyla TEM’e bağlanacak.

K:Misafir seyirci stada giriş tüneli.misafir izleyiciler stada bu tünel yoluyla girecek ve iki taraftar birbirini görmeyecek.

missaf.jpg

Semih proje değişmediyse(-ki değişmedi) misafir seyirciler tek tünel olmayan (sanırım D blok) kısmına alınacak. Giriş ve çıkışlar buna göre ayarlandı.

Sadece üst kısıma alınırlar o zaman. Alt tarafa alınmaları çok zor bir ihtimal. Tribünler çok yakın. Her maç problem çıkma olasılığı olur.

Onur'un çizdiği bölgeye özel bir bölme yapabilirler mesela.

Peki bu çıkışlar üst düzey stadyumların hepsinde var mı ? Varsa da kaç tane var acaba :rolleyes: Resimli bir anlatım bekliyorum :)

Demekki orası üst düzey değil.:)

Şaka tabi.

Renktaş bizimkisi tam futbol stadyumu olmayacak,yeri geldiğinde konserler,miting alanları,büyük organizasyonlar falan burada da yapılabilicek.Örneğin Eurovision burada yapılabilir.

Ajax stadı gibi yani,orada büyük organizasyonlar ajax stadında yapılıyor mesela.Aynı şekilde bizimkiside böyle olacak ,ve doğal olarak sahaya insanlar doluşacak ve büyük platformların kurumu için büyük araçlar,vinçler geçecek.Onun için 3 tane olması normal.Bir taneside normalden büyük zaten.Diğerleri asgari şekilde.

moenchengladbach.jpg

Borussia Park 4 Cikis

SaalplanVeltinsArenaGelsenkirchen.gif

Schalke Arena 4 Cikis

55_SeatinePlan.jpg

Amsterdam Arena 4 Cikis

seating_plan.jpg

Wembley 4 Cikis

FCB-AA-Sitzplan-neu-gros.jpg

Allianz Arena 2 Cikis

EmiratesStadiumSeatingChart.jpg

Emirates 1 Cikis

Devrim ve Necati renktaş çok teşekkürler.İyi bari sadece bize has bir durum değilmiş.

Necati sen de stat için baya çalıştın burda hee açıklamalar falan süper saol.Sana da görev verilmeli stat açılınca :D

Necati sen de stat için baya çalıştın burda hee açıklamalar falan süper saol.

Bir sey degil Can :)

Sana da görev verilmeli stat açılınca :D

Görev verirlerse seve seve yaparim ama yeterki bu stadin insaati bitsin :2_thumbs_up_-_anima :bgking1:

60. sayfaya bakın ve 1 ayda stadın ne kadar ilerlediğini anlayın ;)

Allah nasip ederse 7. ayda Turkiye'de olacam.Stadimizi gormek için simdiden heyecanlaniyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt