- 15 Eylül 2009
- 65.319
- 11.748
- 2.993
Cevap: Aslantepe Stadı İnşaat Fotoğrafları [ Güncel ]
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
höh yaniHiç bi şekilde kalite tartışması yok, sadece hangi koltuğun kullanımı, görüntüsü ve rahatlığı daha iyi sorun o şu anda. İhale şartnamesinde belirtilen neyse o olacak. Yok kalitesiz olacak, Yok TOKİ malzemeden çalacak, yok stad üstümüze yıkılacak falan saçmalığını geçin. Varyap teklifi verirken, kullanılacak çividen, harcanacak çimentoya kadar her şey en ince detaylarına kadar belliydi zaten.
Bunlar da bir firmanın yolladığı koltuk numuneleri, yönetim ve Varyap beğenirse bunlardan biri olacak, beğenmezse başka bi firmadan numune istenecekmiş. Bilgileri TT Arena sitesinden aldım. Resim yüklemeyi bilmiyorum, kusuruma bakmayın![]()
stadın 4 kenarındada ambulans girişimi var.Öyle olursa görüntü bakımdan çok iyi olmaz
Çıkışı olmayan köşe mevcut.
Maçları izlediğimizde karşı tribünün sağ köşesinde çıkış olmayacak. Atmosfer açısından harika olacak.![]()
Ama o köşe misafir takımlarına ayrılan köşe olucak.Bizim olduğumuz köşelerin hepsinde çıkış var.
![]()
Yukarıdaki çizimde görülen,stad dışında kalan,harflerle gösterilen bölgelerin açıklaması şöyle;
G: 28 otobüslük park alanı
H:Otopark bağlantı yolları
I: Otopark bağlantı yolları.
J:VIP açlarının otoparka girişi. Bu giriş tüneller vasıtasıyla TEM’e bağlanacak.
K:Misafir seyirci stada giriş tüneli.misafir izleyiciler stada bu tünel yoluyla girecek ve iki taraftar birbirini görmeyecek.
Bu bilginin kesin olduğunu sanmıyorumYönetim böyle bir olaya izin vermez bence.
Peki bu çıkışlar üst düzey stadyumların hepsinde var mı ? Varsa da kaç tane var acabaResimli bir anlatım bekliyorum
![]()
Hepsinde olmak zorunda. Bütün yeni stadlarda da var zaten.
https://gurpreetmangat.files.wordpress.com/2009/02/emirates.jpg
Burda sadece 1 çıkış var ama :confused:
Necati sen de stat için baya çalıştın burda hee açıklamalar falan süper saol.
Sana da görev verilmeli stat açılınca![]()