Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Aslantepe Stadı İnşaat Fotoğrafları [ Güncel ]

peki bu skorboadlar pozisyon tekrarı vs gibi saha içi görüntüleri göstercekmi.Yoksa sadece skor, dakika gibi şeylerimi göstericek.En çok bunu merak ediyorum skorboard konusunda

peki bu skorboadlar pozisyon tekrarı vs gibi saha içi görüntüleri göstercekmi.Yoksa sadece skor, dakika gibi şeylerimi göstericek.En çok bunu merak ediyorum skorboard konusunda

Mac öncesi reklam, klipler ve mac hakkinda bilgiler(kadro, hava durumu) gösterilir

Mac esnasinda dakika ve skor

13101-Anzeigetafel-HSV-Bayern.jpg

Localar çift katlımı olcak ?

Yav Bu Stad dereye cok yakin bir Toprak kayma ihtimali olmazmi..? Ben anlamam böyle seylerden ama tehlikeli durmuyor degil.. Alti sert olan birsey degil sonucta Tepe, Toprak..?

Merak etme renktaş. Binbir türlü Mühendisi var bu işlerin. Hesaplarını yapmışlardır. Sonuçta 300 milyon dolarlık bir iş bu kadar basit bir hata yüzünden çökemez ;)

Merak etme renktaş. Binbir türlü Mühendisi var bu işlerin. Hesaplarını yapmışlardır. Sonuçta 300 milyon dolarlık bir iş bu kadar basit bir hata yüzünden çökemez ;)

Vallah Renktas ben Mimar felan anlamam. Olur olur. Bu Stad binbir Güclükle yükseliyor. Her pislik olur bence.. Köln´de Gecen Aylarda Metro calismalarinda yapilan bir hata yüzünden 3-4 Taane ev cöktü bilmem kac kisi öldü.. Onu da onca Mimar yapiyordu üstelik öyle 300 Milyon Dolarlik bir Projeden yüksekti...;)

Vallah Renktas ben Mimar felan anlamam. Olur olur. Bu Stad binbir Güclükle yükseliyor. Her pislik olur bence.. Köln´de Gecen Aylarda Metro calismalarinda yapilan bir hata yüzünden 3-4 Taane ev cöktü bilmem kac kisi öldü.. Onu da onca Mimar yapiyordu üstelik öyle 300 Milyon Dolarlik bir Projeden yüksekti...;)

Onlarda para çok bizde para yok. Paranın değerini olmayan daha iyi bilir :D O yüzden hiç mi hiç sıkıntı etme :)

Mac öncesi reklam, klipler ve mac hakkinda bilgiler(kadro, hava durumu) gösterilir

Mac esnasinda dakika ve skor

13101-Anzeigetafel-HSV-Bayern.jpg

Mac Öncesi...

Reklam, Tribünlerden görüntü...

Mac esnasinda...

Dakika ve Skor.. Gol olunca Golün görüntüsü..

Boğazdaki Galatasaray Ada'sı biraz büyük olsaydıda oraya yapsaydık şu stadı, dünyanın en güzel stadı olurdu. Gerçi bizim için yine dünyanın en güzel stadı olacak zaten. :D

bence o vadi doldurulmalı o alandan da yararlanılmalı(salon,havuz vs gibi)

renktaşlar koltuklar ne zmn takılmaya başlanır tahminen hangi ay olur yani bi de deplasman tribünü tam olarak nerde olacak o konuya hiç değinilmemiş ya da ben farkedemedim var mı bilgisi olan

Büyük çıkış kapısı olmayan bölüm deplasman tribünü olacak diye biliyorum.

Arkadaşlar Adnan Polat Kıbrıs stad 2010'a ancak hazır olur demiş dogru mudur? Az önce Bülent Demirlenk tweetledi.

Yav Bu Stad dereye cok yakin bir Toprak kayma ihtimali olmazmi..? Ben anlamam böyle seylerden ama tehlikeli durmuyor degil.. Alti sert olan birsey degil sonucta Tepe, Toprak..?

Stat çevresinin belirli bölgelerinde kazık çakma işlemi uygulanarak zemin güçlendirildi.

ademir_50.jpg

Yapisi normal stadyuma göre 4 kat daha dayanikli yapiliyor yani Deprem'de bisey olmaz

Toprak kaymasi olmamasi icinde temel atilirken yeri cok saglamlastirildiydi

Yani cok cok cok büyük bir felaket Allah korusun olmadigi sürece biseycik olmaz ;) :)

Türk Telekom Arena Stadı’nın inşaatı, kış şartlarına rağmen 500 işçiyle devam ediyor. Yetkililer, 29 Ekim 2010’a stadı yetiştirmeye çalıştıklarını belirterek, “Tribünlerin sağlamlık raporu beklediğimizden iyi çıktı. 2016 standartlarına göre normalden 4 kat daha sağlam. Dünyada belki de bu kadar güvenli tek stat olacak. Çatı monte etme işlemini de gerçekleştireceğiz” sözleriyle son gelişmeleri aktardı.

Murat02.jpg

Murat03.jpg

Stadin alti cok saglam

Arkadaşlar Adnan Polat Kıbrıs stad 2010'a ancak hazır olur demiş dogru mudur? Az önce Bülent Demirlenk tweetledi.

Zaten 2010'da degilmiyiz :D

kamera1_00002.jpg

Sağ taraftaki (E Blok) tribünde üst kat çıkılmaya başlanmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt