Doğan Erginakın
Cezalı
- 16 Şubat 2009
- 22.923
- 0
- 1.396
Cevap: Aslantepe Stadı İnşaat Fotoğrafları [ Güncel ]
Güzel bir sitad olacak varya bu sitad.
Güzel bir sitad olacak varya bu sitad.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Stadin ismi neden yine Ali Sami Yen olmayacak? Ben bunu yadirgiyorum. Kimler ogrendi bu ismi korkuyla, ismilerini saymayalim![]()
Stadın ismini 5 seneliğine Türk Telekom'a sattık nakit paraya.
5 sene sonra değiştirebiliriz.
Avea’nın ana sponsorluk anlaşmasının sona ereceği 2009-2010 sezonundan itibaren geçerli olmak üzere Türk Telekom, Galatasaray’a sponsor oldu. Türk Telekom yaptığı bir diğer anlaşma ile Galatasaray’ın inşaatı devam eden stadyumunun isim hakkının da 10 yıl süre ile sahibi oldu. Anlaşma neticesinde Galatasaray Spor Kulübü’nün yeni stadının ismi bundan böyle “Türk Telekom Stadyumu” olarak anılacak. Dört büyük takımdaki diğer sponsorlukların da aynı şekilde Türk Telekom ve grup şirketleri olarak yapılması hedefleniyor.
Türk İnternet - BETA | Türk Telekom Galatasaray’a 10 Yıl Süreyle Sponsor Oldu
Galatasaray A.Ş ve Türk Telekom arasında yapılan sponsorluk anlaşması gereğince, 102,5 milyon $' lık ödeme karşılığında, Aslantepe' de yapılan stadyumun adı Süper Lig 2009-10 sezonundan itibaren 10 sezon süreyle "Türk Telekom Arena" olarak anılacaktır. Yıllık 10 milyon dolar ve forma sponsorluğu 5 Yıllık 7 milyon dolardır. Toplam 137,5 milyon dolarlık bir anlaşmadır.
Türk Telekom Arena - Vikipedi
Stadin ismi neden yine Ali Sami Yen olmayacak? Ben bunu yadirgiyorum. Kimler ogrendi bu ismi korkuyla, ismilerini saymayalim![]()
Stadin ismi 10 yilligina Türk Telekom Arena olacak ama bütün kompleksin adi Ali Sami Yen Spor Kompleksi olacak![]()
Ali Sami Yen Spor Kompleksi
- Stadyum(TTArena)
- Spor Salonu(Basketbol, Yüzme .... )
- Alisveris merkezi
direkler olmuş aman tanrım![]()