Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Aslantepe Stadı İnşaat Fotoğrafları [ Güncel ]

haşat olcak haşat.ortalık malına döncek

aslantepe olacak mezartepe:D hatta yabancı takımları yendikten sonra flamalarını falan küçük bir anıt mezar şeklinde diksek:D ne güzel olur di mi tarihte aslantepede ezilenlerin flama mezarlığı.

aslantepe olacak mezartepe:D hatta yabancı takımları yendikten sonra flamalarını falan küçük bir anıt mezar şeklinde diksek:D ne güzel olur di mi tarihte aslantepede ezilenlerin flama mezarlığı.

Yer mi kalır ya, zincirlikuyudan geniş bir yere ihtiyacımız olur :D:D

kamera2_00001.jpg

Prekastlar kale arkasına da yerleştirmeye başlanmış :D

@Necati

Son eklenilen Euro 2016 adayı çizimleri'de eski sanırım. Yapılan projede otoparklar yeraltında.

2. çizimde görülen merdiven ve yollar bu sebeple daha değişik olmalı.

İnşallah koltuklar kırmızı olur.Tek renk daha güzel olur.

@Necati

Son eklenilen Euro 2016 adayı çizimleri'de eski sanırım. Yapılan projede otoparklar yeraltında.

2. çizimde görülen merdiven ve yollar bu sebeple daha değişik olmalı.

Evet eski proje TFF bu görüntüleri yollamis bugün Uefa'ya Euro2016'a adaylik icin

Gercek proje bu

getfile.aspx

Yalnız tek bizim stad değil, diğer stad projeleri de süper valla.

Konya Stadı

publishDocument.php

Bu stadyum işi aslında bizim düşündüğümüzden çok daha önemli.Stadyum,ülke futbolunun kalitesini ciddi belirleyen bir etken.Görüyoruz işte teknik takımlar,özellikle yabancı yıldızlar top falan oynayamıyorlar bu zeminlerde.Bu 2016 vesilesiyle ülkenin dört bir yanında böyle kaliteli stadyumlar yapılırsa ülke futbolu harbiden çağ atlar.Yeter ki seyirci potansiyeli olan yerlere yapılsın:Bursa,Trabzon,Antalya gibi.İnşallah 2016'yı alırız

Fifa mı oynuyorsunuz gençler ? Konya'ya öyle stad yapılmaz,beklemiyorum valla.Zaten alamayız Euro 2016'yı falan,alsak bile stadlar öyle olmaz,imkanı yok.

Evet eski proje TFF bu görüntüleri yollamis bugün Uefa'ya Euro2016'a adaylik icin

Evet gerçek projeyi ben'de biliyorum.

Bu da federasyonun ne kadar ilgili olduğunu ve önemsediğini gösterir. Biz taraftar olarak kısıtlı kaynaklarla bunları buluyor ve bilebiliyorsak fedarasyon neden yapmaz. Eski proje hakkında sorunlar çıkmıştı (eski kapanan dava vs.) Neden yükselmekte olan yapının projesi yerine geçmişte kalan yanlış olanı gönderir. (-ki emin olmamakla birlikte seni kaynak olarak yazıyorum)

Evet gerçek projeyi ben'de biliyorum.

Bu da federasyonun ne kadar ilgili olduğunu ve önemsediğini gösterir. Biz taraftar olarak kısıtlı kaynaklarla bunları buluyor ve bilebiliyorsak fedarasyon neden yapmaz. Eski proje hakkında sorunlar çıkmıştı (eski kapanan dava vs.) Neden yükselmekte olan yapının projesi yerine geçmişte kalan yanlış olanı gönderir. (-ki emin olmamakla birlikte seni kaynak olarak yazıyorum)

Angutluk derim ben buna :D

ama TFF'nin gönderdigi dosyadaki stadyumlar sadece bir örnek en sonunda böyle olucaklarini hic sanmiyorum

alintidir

aslantepe.biz' Alıntı:
Bursa, Ankara ve Konya kesinlikle bunalri yapmicak.

Adamlarin kendi projeleri var zaten. Bütün planlar ve izinler ona göre ayarlandi alindi.

Bunlar sadece adaylik projeleridir

'Hayal et' olayıymış projeler.:)

Aralarında tek gerçeğe yakın olanı ve yapılanı Aslantepe Arena.

italyanlara verirler buyuk ıhtımalle

publishDocument.php

1995 yılında açılan Atatürk Olimpiyat Stadı, Türkiye’nin en büyük stadıdır. UEFA’nın Elit stadyumları arasında olan stat, 2005 yılındaki, Liverpool FC ile AC Milan arasında oynanan unutulmaz Şampiyonlar Ligi Finali’ne ev sahipliği yapmıştır.

Stadın net seyirci kapasitesini 60,000’in üzerine çıkarmak ve diğer gereklilikleri sağlamak için statta büyük değişikler yapılarak, seyircilerin Euro 2016’nın açılış maçının, final maçının ve oynanacak diğer 6 maçın keyfini dünyanın en büyük kapalı tribününe sahip stadında çıkarması için kapasite 90,000’in üzerine çıkarılacak.

Net ve brüt kapasiteyi sırasıyla 81,000 ve 90,000’in üzerine çıkarmak için zemin 2.15 metre alçaltılacak.

VIP davetlilerin ve medyanın daha rahat ağırlanabilmesi için, 3. ve 4. seviye VIP alanları genişletilecek. Ayrıca, batı tribününe 12, doğu tribününe de 32 yeni loca eklenelerek loca kapasitesi 80’e çıkarılacak.

Yenilenmiş haliyle Türk Futbolunun en önemli stadı halini alacak Atatürk Olimpiyat Stadı, gelecekte Türk Milli Takımı’nın oynayacağı maçların yanında, Türkiye Kupası Finali ve Süper Kupa Finali gibi önemli maçlara da TFF’nin organizasyonluğunda ev sahipliği yapacak.

Atatürk olimpiyat stadi degişiklige gidecekler galiba.. :) boyle daha guzel olur..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt