Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Aslantepe Stadı İnşaat Fotoğrafları [ Güncel ]

Seyrantepe Spor Kompleksi nin sitesinden kameralara baktım çalışmalar harika :D

Eski değil dün veya bu sabahki olması lazım.

Tartışmaya bak :)

Resimler eski Necati. :) 4-5 gün öncesinin çekilen resimlerini koymuşlar siteye.

Cogu resimler eski Necati. 4-5 gün önce cekilmis resim bile var orda.Ama yinede eyvallah...:)

Bende alinti yaparken cok dikkat etmedim. Varyap bugünün görüntüleri diye yayinlamis. Yeni fotograf cekecek kadar zamanlari yok galiba. :rolleyes:

Gecen gün burda Stadin icinden koyulan resimlerede uyari gelmis. Öbür forumda bu görüntüleri silmek zorunda kalmislar. Onun icin Varyap kendi cekmis oldugu fotograflari yayinlamis olabilir. Ama neden eski fotograflar onu anlamiyorum.

Bende alinti yaparken cok dikkat etmedim. Varyap bugünün görüntüleri diye yayinlamis. Yeni fotograf cekecek kadar zamanlari yok galiba. :rolleyes:

Gecen gün burda Stadin icinden koyulan resimlerede uyari gelmis. Öbür forumda bu görüntüleri silmek zorunda kalmislar. Onun icin Varyap kendi cekmis oldugu fotograflari yayinlamis olabilir. Ama neden eski fotograflar onu anlamiyorum.

Varyaptan mi gelmis uyari?

C1 blok ada kamera koysunlar o zaman. Hiç kimse resim aramaz o zaman.

Naklen yayin kameralarinin koyulacagi platformlar.

2sanv2p.jpg

En çok sevindiğim nokta bu. Çıkışı olmayan tribün yayının görüş açısında olacak. :) Keşke küçük çıkışı yapmasalardı.

En çok sevindiğim nokta bu. Çıkışı olmayan tribün yayının görüş açısında olacak. :) Keşke küçük çıkışı yapmasalardı.

Ama orasi cogu zaman bos kalirsa kötü bir görüntü cikar ortaya. Rakip taraftar hep o tribünü doldurmaz.

Edit: Ama galiba sadece 2.kat rakip taraftara ayrilacak.

Kaç metre yukarıdan olacak ki kamera görüntüsü.Örnek verebilir misin Necati?:)

Açıklamalarda o bölümün rakip takıma ayrılacağı söylendi ama kulübün buna izin vereceğini hiç zannetmiyorum. Ciddi baskılar olabilir bu konuda yönetime. Giriş - Çıkış düzenine bakılırsa rakip takım taraftarları için en ideal yer A3,A2 veya C3,C2 blokları olacaktır.

asda.jpg

Açıklamalarda o bölümün rakip takıma ayrılacağı söylendi ama kulübün buna izin vereceğini hiç zannetmiyorum. Ciddi baskılar olabilir bu konuda yönetime. Giriş - Çıkış düzenine bakılırsa rakip takım taraftarları için en ideal yer A3,A2 veya C3,C2 blokları olacaktır.

asda.jpg

A-3 iyidir.

1500 kişilik verelim gitsin :D

Kaç metre yukarıdan olacak ki kamera görüntüsü.Örnek verebilir misin Necati?:)

Pilot kameralar Loca katinin üstünde olacak. Yani böyle bir görüntü olur.

yeniacik.jpg

kapali.jpg

Kale arkasi kameralar 2.katin üstünde olacak. En arkada yani. :2_thumbs_up_-_anima

Allianz-Arena-germany-477252_700_553.jpg

Açıklamalarda o bölümün rakip takıma ayrılacağı söylendi ama kulübün buna izin vereceğini hiç zannetmiyorum. Ciddi baskılar olabilir bu konuda yönetime. Giriş - Çıkış düzenine bakılırsa rakip takım taraftarları için en ideal yer A1,A2 veya C3,C2 blokları olacaktır.

asda.jpg

En mantiklisi bu olur insAllah yönetim bu sorunuda cözer.

Çekim açısı bakımından Ali Sami Yen'i arayacağız.

beyler loca katının üzerine bir bu kadar daha mı tribün yapılacak yoksa üst tribünler biraz daha fazla kapasiteli mi olacak? bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt