Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Aslantepe Stadı İnşaat Fotoğrafları [ Güncel ]

12 Tane asansör olacak yanlis hatirlamiyorsam. Yani her Süper Kolon'da 3 tane olacak.

oyle büyüklükte içi dolu kolon teknik olarak mümkün değil zaten :)

Ne bileyim iste aklima ne geliyorsa soruyorum iste. :D Bu arada olur da firsat bulup o stada mac izlemeye gelirsem asansor konusunda ayricalik saglarlar bana degil mi? :D

kaytaran varmı diye baktımda iyi çalışıyorlar :D

yeni resimler için eline sağlık necati kardeş.

2zyejo8.jpg

15wcd9f.jpg

..
6yks55.jpg

...
2ahdrvq.gif

Ne bileyim iste aklima ne geliyorsa soruyorum iste. :D Bu arada olur da firsat bulup o stada mac izlemeye gelirsem asansor konusunda ayricalik saglarlar bana degil mi? :D

GS BONUS Card ın Olursa kullanabilecen yoksa kullanamazsın.. Aslında Bunu cok iyi dusunmusler.. Yoksa 2 de 1 bozulur..

12 Tane asansör olacak yanlis hatirlamiyorsam. Yani her Süper Kolon'da 3 tane olacak.

Hemen üstümdeki postta Super kolonda 1 asansor boslugu var ve diger kolonlara bakarsan 1 giriş - cikiş yeri var. 4 Süper kolonda 1 er tane.

arkadaşlar gsstore den yaptığım alışverişler hangi kargo ile geliyor

Hemen üstümdeki postta Super kolonda 1 asansor boslugu var ve diger kolonlara bakarsan 1 giriş - cikiş yeri var. 4 Süper kolonda 1 er tane.

migros_herzogenbuchsee.jpg

Buna benzer bisey yapilir bence. Yani her Süper Kolona 3tane asansör. ;) :)

Tribünlerin sahaya yakınlığı ne kadardı?

migros_herzogenbuchsee.jpg

Buna benzer bisey yapilir bence. Yani her Süper Kolona 3tane asansör. ;) :)

heeyt be alamanya, UG Treppenhaus,gözünü seveyim almanlarin, 50-60 icinde sifirdan dünyanin en iyi ülkesi haline geldiler ah birde bizim memleket bunlari örnek alsa...

heeyt be alamanya, UG Treppenhaus,gözünü seveyim almanlarin, 50-60 icinde sifirdan dünyanin en iyi ülkesi haline geldiler ah birde bizim memleket bunlari örnek alsa...

Alaman hayranı kaldımıydı hala yavv :rolleyes:

bende capon hayranıyım o zaman. Adamlarda taş üstünde taş kalmadı şuan Almanyadan daha iyi durumları :D

C-BLOK-TR%C4%B0B%C3%9CN-K%C4%B0R%C4%B0%C5%9ELER%C4%B0.jpg

E-BLOK-PREKAST-1.jpg

E-BLOK-PREKAST-2.jpg

Cok cok cok yakin olacak. :D

Her nedense bana abartı gibi geliyor o yüzden sordum.

Herkes çok yakın falan diyor ben resimlere bakınca normal gibi geliyor.Yani bir premier lig standartında değildir heralde?

Herkes çok yakın falan diyor ben resimlere bakınca normal gibi geliyor.Yani bir premier lig standartında değildir heralde?

Tribünlerin sahaya yakınlığı da UEFA kriterlerine uyacak şekilde en yakında olacaktır. Türk Telekom Arena' da yaklaşık olarak kale arkası tribünler için 8,2 m Kapalı ve VIP tribünleri için 6,2 m olması planlanmıştır.

Suan Uefa kriterlerine göre en uygun yakinlik bu.

Kale arkasi 8,2metre ve Yanlar 6,2metre olmasi lazim.

Yani Ingiliz Stadyumlari gibi olacak. :D

C-BLOK-TR%C4%B0B%C3%9CN-K%C4%B0R%C4%B0%C5%9ELER%C4%B0.jpg

E-BLOK-PREKAST-1.jpg

6434483.jpg

Bundan daha fazla yakın olamaz herhalde yoksam Galatasaray fener maçında emrenin bize gol attığını düşünsenize taç atışı kullanırken çekiverirler bücürü valla yanlarına :D

Bundan daha fazla yakın olamaz herhalde yoksam Galatasaray fener maçında emrenin bize gol attığını düşünsenize taç atışı kullanırken çekiverirler bücürü valla yanlarına :D

insAllah Volkan bize gecen sezon Ali Sami Yen'de yaptigi hareketi burdada yapar. Bakalim o kadar g.t varmi onda. :bgking1:

Kesinlikle aynen senin gibi düsünüyorum. Bence de abartiliyor, resimlerde de göründügü gibi normal...

Bu kadar yakınlığı abartırım arkadaş :D

Şimdi o Stamfordbridge kale arkası 8.2 metreyse ben hemen gidip göz ameliyatı oluyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt