Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Aslantepe Stadı İnşaat Fotoğrafları [ Güncel ]

Kale arkası mesafelerinden çok sahanın zemini nasıl olacak onu merak ediyorum.

Bi plan çalışma felan var mı acaba.

Acikcasi ben su sahaya uzaklik konularini yadirgamaya basladim.1 senedir ayni konular uzak, yakin, o stad ,bu stad gibi. Arkadaslar sahamiz gayet iyi gidiyor, bize dusen bunun zevkini yasamak

Necati stadın oyun sahası dışında kalan alanı Kadir Has taki gibi tartan pist rengindemi olacak yoksa çim rengimi olacak,biraz aykırı bir soru oldu biliyorum ama Kadir Has taki görüntü çok bozuk duruyor,bilgin varsa bekliyorum.

Eğer 55 000 olursa ve aradaki fark vip koltuk olarak satılabilirse yıllık 5 milyon dolara yakın bir gelir elde edilebilirki bu her sezon bir yıldız anlamına gelebilir.

Burası bizim için hem moral,hemde milat olacaktır.

Sadece Galatasaray için Türk futbolu içinde bir milat olacaktır.

Bunun dışında kişisel tahminlerim

1.En az 2-3 yıl maçlar kapalı gişe oynanacaktır.(yaklaşık 60. 000 seyirci yıllık 55 milyon dolar gelir.)

2.Digiturk'un TT Arena maçları izlenme rekorları kıracaktır.

3.Galatasaray'ın oynadığı maçların ardından gazete satışları daha da yükselecektir.

4.Galatasaray'ın marka değeri daha da yükselecek ve taraftar sayısındaki artış devam edecektir.

5.Ülke çapında yeni tesisleşmelere ön ayak olacaktır.

6.Futolda rekabet gücü artacaktır.

7.Ülkemize gelen yıldız futbolcu sayısında artış olacaktır.

Necati stadın oyun sahası dışında kalan alanı Kadir Has taki gibi tartan pist rengindemi olacak yoksa çim rengimi olacak,biraz aykırı bir soru oldu biliyorum ama Kadir Has taki görüntü çok bozuk duruyor,bilgin varsa bekliyorum.

Bildiğim kadarıyla tamamı çim olacak.

Bırakın stadın kale arkalarının uzaklığını tartışmayı alın elinize metreyi evde oturduğunuz koltukla tv arasındaki mesafeyi ölçün kale arkalarının ne kadar yakın olduğunu anlıyacaksınız :p :D

21 Mart | Alt Kat

11.jpg

110.jpg

111.jpg

112.jpg

113.jpg

114.jpg

115.jpg

116.jpg

117.jpg

118.jpg

119.jpg

120.jpg

121.jpg

122.jpg

123.jpg

124.jpg

125.jpg

126.jpg

13.jpg

14.jpg

15.jpg

16.jpg

18.jpg

19.jpg

necati çok sağol dostum sende olmasan yüzümüz gülmez beklenen fotolar allah razı olsun :)

Bırakın stadın kale arkalarının uzaklığını tartışmayı alın elinize metreyi evde oturduğunuz koltukla tv arasındaki mesafeyi ölçün kale arkalarının ne kadar yakın olduğunu anlıyacaksınız :p :D

:D:D nokta:bgking1:

Of Of oooof, su stada bakin beyaaa! :D

Beyler, ASY ne zaman yikiliyor, bilen var mi?

Aslantepe tamamlanınca;

Güntekin: Evet hocam.(Mütemadiyen)

Erman: Şansıaal, bu stat hani böyle hatun olur ya cillop gibi, taş gibi dersin hani. Böyle ay gibi parlar...

Şansal: Aman hozam!...Ama hozam, stat da stat be!

Ahmet Çakar: Türk-Telekom-Arena stat-değil!Bakın stadyum değil demiyorum, stat değil diyorum... Ben de yorumcu değilim zaten... İyi değilim?!!...

Sinan Engin: Şimdi bizim de böyle bi proje vardı Serhat, zamanında..Yani oluyo böyle şeyler..Olmaz değil de biz şeyedemedim işte, yapamadık biz...

Serhat Ulueren: Sevgili seyirciler, Galatasaray'da şok etkisi yaratacak, Galatasaraylıları yakından ilgilendirecek bir dosyamız var birazdan..Vtr hazır mı?Girelim.. (ŞOK ŞOK ŞOK!!!11..Galatasaray'ın yeni stadının dış cephe boyalarını yapan işçilerin ailesi Fenerbahçe'li çıktı!)

Hıncal Uluç: Ben böyle şey görmedim Haşmet... Koskocaaağ, Galatasağray Camia'sı, nasıl mahkum olur bu stata aklım almıyor!! (Derin sessizlik) Yani sen 20bin kişilik caağnım Ali Sami Yen'i ver...Yerine bu 52bin kişilik şeyi al, akıl alır gibi değil!.. (Mantıksızdır, ama kimse ses etmez)

Fuat Akdağ: Eveth...(kağıtlara bakar, tekrar kameraya döner) Kısa bii.. Reklam.. Aramız var..

Küçük Hakan: Şimdi bunlar bizim dönemimizde yapılmadı, vefasızlık yapıldı bize. Galatasaray takımı ve özellikle Arda dikkat etmeli, yabancılar kullanmamalı çok fazla duşları.

Sergen: Ya...hımpfs...şimdi Galatasaray takımı öyle çok iyi değil ki...hımpfs..neden yani şimdi bu takım?Stat?Yani ben söylim öyle çok güzel bi stat da değil..Biz giderdik deplasmana ne statlar var..hımpfs...

Sürer...

Sonuç olarak;

Maldini(herhangi bir üyesi) : Bu statda 52000 kişi olduğuna beni kimse inandıramaz.

:asd:

Zor tuttum kendimi :D

Statla ilglil muhtemel yorumlar süper olmuş :D

Sergen'inki şöyle olabilirdi ; "Öyle aman aman bir stad değil." :D

Gerçekten stadımız gittikçe daha görkemli hale geliyor.

Her gün resimler ekleniyor arkadaşlar tarafından,sağolsunlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt