Ersin Tanrıver
Parçalı Üye
- 28 Mart 2009
- 4.331
- 26
- 1.318
Cevap: Aslantepe Stadı İnşaat Fotoğrafları [ Güncel ]
29 Ekim'de İnşallah açılış olabilirmiş.
29 Ekim'de İnşallah açılış olabilirmiş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tek dileğim stadın derbi maçlarda dısındada dolu olmasıdır
tek dileğim stadın derbi maçlarda dısındada dolu olmasıdır
Ntvspor'da nelerden bahsettiler.Ben izleyemedim.Kısa bir özet geçebilir misiniz ?
Stadın içinde 650 dışarıda 350 olmak üzere toplam 1000 işçi çalışmakta!Stad UEFA 2016 kriterlerine uyacak şekilde düzenlenip 7cm olan görüş açısı 9cm'e çıkarıkmış.Stad tamamen dolu iken 8 dakikada boşalabilecekmiş!(Müthiş)!Çatı ana kirişi toplam 1.200ton ağırlığındaymış!(600x2)
Şimdilik aklıma gelen bunlar....
Ayrıca canlı kamera görüntüsü ile gerçekten müthiş!Ambians,diklik,heybet mükemmel arkadaşlar gerçekten mükemmel!
Önceden bu ihaleye dahil olmayan çatının açılır kapanır kısmı Galatasaray kulubü ile yapılan görüşmeler sonucunda projeye dahil edilmiş!Ancak 29 Ekime yetişmeyebilir altını çiziyorum yetişmeyebilir!Şayet yetişmez ise 29 ekimden 2-3 ay sonra açılır kapanır kısım da tamam
Açılır kapanır çatının Eren Talu döneminde Toki tarafından yapılma maddesinin olmadığını fakat Varyap UZUNLAR ile anlaşmaya eklendiğini söyledi. 29 ekime yetiştirilmeye çalışacakmış. 157 loca olduğunu fakat klub isterse bu sayıyı arttırabilir olduğunu. Stadın 52 bin kişilik olduğunu da aktardı.
aslantepe.biz
Sağol Sedat.
Demekki 55000 'den vazgeçtiler.
![]()
Bizim kale arkalarının sahaya yakınlığı böyle olacak ozaman?