Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Aslantepe Stadı İnşaat Fotoğrafları [ Güncel ]

Süper ya süper ! Kameralardan belliydi 2.katın betonlandığı ama dıştan görünce daha bir seviniyor insan. Sadece ortalarda bir kısım kaldı kalıpları çıkarılacak ve betonlanacak olan. O da bitince 2.kat belli olacak kale arkalarının birinde.

Stadımız yavaş yavaş bitiyor ya inanılmaz bir durum gerçekten.

Montaja da başlandıysa Allah kolaylık versin diyorum. İnşallah kazasız belasız yaparlar şu montajı.

yani montaj yapildimi yani?

yani montaj yapildimi yani?

Diğer sitelere baktım sanırım yapılmadı montaj. Bugün kaldırmayı felan şöyle bir test amaçlı denemişler heralde, yarın yapacaklar montajı. Bu arada ilk montajda kamera yayınları kapatılacak, fakat ikinci montajda yüksek ihtimal açık olacak kameralar.

Düzeltme: Montaj bugün olabilirmiş. Şu an TTArena.biz'den bir üye stad etrafından bilgi veriyor sürekli laptoptan. Bugün yapılacakmış sanırım, etrafta çok hareketlilik varmış, süper kolonlarda da işçiler felan varmış çalışma yapıyorlarmış.

Tekrar düzeltme: Çalışma yarın saat sabah 5 gibi yapılacakmış, bugün sadece hesaplamalar felan yapılmış. Çalışma inşallah yarın gerçekleşecek yani.

21 Nisan Fotoğrafları

ttarena-001.jpg
ttarena-002.jpg
ttarena-003.jpg
ttarena-004.jpg
ttarena-005.jpg
ttarena-006.jpg
ttarena-007.jpg
ttarena-008.jpg
ttarena-009.jpg
ttarena-010.jpg

kamera3_00002.jpg

Çatı makasını kaldırmışlar.

Diğer sitelere baktım sanırım yapılmadı montaj. Bugün kaldırmayı felan şöyle bir test amaçlı denemişler heralde, yarın yapacaklar montajı. Bu arada ilk montajda kamera yayınları kapatılacak, fakat ikinci montajda yüksek ihtimal açık olacak kameralar.

Düzeltme: Montaj bugün olabilirmiş. Şu an TTArena.biz'den bir üye stad etrafından bilgi veriyor sürekli laptoptan. Bugün yapılacakmış sanırım, etrafta çok hareketlilik varmış, süper kolonlarda da işçiler felan varmış çalışma yapıyorlarmış.

Tekrar düzeltme: Çalışma yarın saat sabah 5 gibi yapılacakmış, bugün sadece hesaplamalar felan yapılmış. Çalışma inşallah yarın gerçekleşecek yani.

İlk seferde niye kapatılacakmış kameralar ?

herşey güzelde yinede 29 ekime yetişecek diye bir yerde hata yapmalarından korkuyorum sıfır hata olsun 29 ekimde değil 29 kasımda bitsin o kadar bekledik biraz daha bekleriz umarım sıfır hata biter stadımız

Olası bir kazanın/yanlışlığın canlı görüntüsü bulunmasın diye.

GS tv ve ntvspor çekim yapan medya kuruluşları ALLAH göstermesin kaza olursa yayın hakkı ntvspor'a satıldı isterlerse yayınlayabilirler.

herşey güzelde yinede 29 ekime yetişecek diye bir yerde hata yapmalarından korkuyorum sıfır hata olsun 29 ekimde değil 29 kasımda bitsin o kadar bekledik biraz daha bekleriz umarım sıfır hata biter stadımız

bence de..

hatta çatı tamamen bitmeden açılmasın hiç!

sonra açılışta şöyle Real Madrid ayarında bir takımla maç! süper yakışır..

:D

Kameralar devre dışı.Şu an makaslar yerleştiriliyo olabilir.Yakın olsam gidip bakardım.

ntvspor şu an Aslantepeyi gösteriyor , helikopter çekimi

Şuan Çatı kirişleri konuyormuş. Galiba çok tehlikeli bir çalışma.. NTVSPOR yayını kesmek zorunda kaldı.

Hadi bakalım inşallah bir aksilik çıkmaz,Allah yardımcıları olsun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt