Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Aslantepe Stadı İnşaat Fotoğrafları [ Güncel ]

nasıl bir kuyruk acıları varmış arkadaş bitmiyor. Malum kuruluş, şuursuzların havlamasıyla yapıcağı işi değiştirmeye kalkıyorsa söylenecek birşey yok.

Yazmim diyorum ama duramıyom. Işın çelebi açılır kapanır çatının KESİNLİKLE yapılacağını söyledi !!!!

Ligtv.com.tr - VideoHaber - Sıkıntı var mı?

Lütfen olmayan konular hakkında yorum yapıp konu hakkında bilgisi olmayan renktaşların kafalarını karıştırmayın !!!!

Biyerlerine kazık girmiş gibi böyle yüz ifadeni seneyede görcez ibretor

78-05042010092046.jpg

Yazmim diyorum ama duramıyom. Işın çelebi açılır kapanır çatının KESİNLİKLE yapılacağını söyledi !!!!

Ligtv.com.tr - VideoHaber - Sıkıntı var mı?

Lütfen olmayan konular hakkında yorum yapıp konu hakkında bilgisi olmayan renktaşların kafalarını karıştırmayın !!!!

Adam yapılmıcak demedi ki.Sende oku da ondan sonra yaz.Fenerliler,stadın üstü kapanmaması için faaliyette diyo adam.Aziz bu olay için kirli emelleri faaliyete geirmiş olabilir.Adam bunun çağrıştırmasını yaptı.

Resimler için teşekkürler :bid:

Adam yapılmıcak demedi ki.Sende oku da ondan sonra yaz.Fenerliler,stadın üstü kapanmaması için faaliyette diyo adam.Aziz bu olay için kirli emelleri faaliyete geirmiş olabilir.Adam bunun çağrıştırmasını yaptı.

ama yapılacak ta demiyor hala oturup konuşuruz diyor neyi konuşacaksa sözleşmede imzaları var o kapak yapılacak koskoca devlet itin kopuğun lafıyla hareket etmez

Ben sadece üyelere yazmadım misafir takılan renktaşlarda var kuşlarda var ve kaç sayfadır neler okuduğumdan dolayı öyle açık ve net yazdım renktaş !!! açılır kapanır çatı mecbur yapılacak !!! asıl sorun o çatının nasıl yapılacağı ve stadla birlikte aynı anda bitirilmesi tek sorun bunlar !!!

ama yapılacak ta demiyor hala oturup konuşuruz diyor neyi konuşacaksa sözleşmede imzaları var o kapak yapılacak koskoca devlet itin kopuğun lafıyla hareket etmez

ilk başta öyle konuştu ama 2. kez konuşmaya başladığında zaten kapakların takılmasını sağlayan parçaları ve sistemi biz yapıyoruz ve kapaklar ihalede olmadığından doloyı yapılmıyor dedi !!! kapaklar için başka bi ihale açılacak dedi ! Yanı o kapaklar çatıya takılırken KUŞLARINDA bi taraflarına TAKILACAK !!!!

Ben sadece üyelere yazmadım misafir takılan renktaşlarda var kuşlarda var ve kaç sayfadır neler okuduğumdan dolayı öyle açık ve net yazdım renktaş !!! açılır kapanır çatı mecbur yapılacak !!! asıl sorun o çatının nasıl yapılacağı ve stadla birlikte aynı anda bitirilmesi tek sorun bunlar !!!

Çatı yapılcak orası kesin fakat stadın bitiş tarihine yetişmiyor.Stad 29 ekimde bitecek.Çatı 3 ay sonra bitecek.Yani şubatta ligin 2 .yarısında tam olcak herşey

Çatı yapılcak orası kesin fakat stadın bitiş tarihine yetişmiyor.Stad 29 ekimde bitecek.Çatı 3 ay sonra bitecek.Yani şubatta ligin 2 .yarısında tam olcak herşey

Toki öyle olmasını istiyor ama bizim yönetim herşeyin çatı kapakları dahil 1 ocak 2011' de bitmesini istiyor o yüzden bu hafta toplantı yapacaklarmış toki ile bizim yönetim.

Işın Çelebi abimiz röpörtajın sonunda şöyle diyor;

Birbirimizi aşağı çekerek değil, yukarı çekerek rekabet etmek gerekir..

Bu cümle önemli gerçekten!

Işın Çelebi abimiz röpörtajın sonunda şöyle diyor;

Birbirimizi aşağı çekerek değil, yukarı çekerek rekabet etmek gerekir..

Bu cümle önemli gerçekten!

TT Arena'nın 70%'i bitmiş vaziyette. Helal olsun, şu çatı kapakları da takılsın bayram ilan edecek 30 milyon Galatasaray'lı.

beton eğilmiş gibimi durdu ? ne var şimdi o resimde :D

Yakından gösterelim.

DSC04134.jpg

Betana şekil verememişler.

galatasaray.org da bir kaç resim daha var bakın arkadaşlar dışardan muhteşem bi görüntü var :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt