Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Aslantepe Stadı İnşaat Fotoğrafları [ Güncel ]

nebu ya galatasaray galatasarayla çatışıyor kendinize gelin renkdaşlar birlik olacagımıza daha iyi nasıl olacagımıza burda birbirimize sataşmaya gerek varmı yeni stadla daha organıze olmamız gerekir buna UA da katılmalıdır istanbula gidemiyorum ama yinede yeni stad için gelicem eskisi gibi birlik olup cehenneme hoşgeldiniz dedirtmemiz gerekiyor bunuda takıma yansıtmamız gerekiyor.

seninle birebir konuşmak isterdim ama kendi taraftarından nefret eden biri ile ne konuşulabilirki

Galatasaray tarihine yakismayan, takima her sene daha fazla destek yerine daha fazla zarar veren bir grupdan nefret etmekden daha dogal bisey var mi? eger uA galatasarayin menfaatlerini düsünen bir topluluksa o zaman ne ben bisey biliyorum ne de burada uA ya karsi olan binlerce kisi.Kendi cikarlarini düsünen bir topluluk iste uA, ne beklersin.

ben de birşey ekleyim her maç koreografi yapıyor demişsin ya onların yaptığı koreografi Chelsea maçı ya da sadece bizim maçlardadır ve bel altından başka da birşey değilidr eğer bizi onlardan aşağı görüyorsan sadece güler geçerim

Ben böyle birşey demedim kardeş.O eziklerin hiçbişeyini savunmadım ben.uA'yı eleştiren arkadaşa bu cevabın sanırım

peki onlarin stada gitmedigini nereden biliyorsun?Biraz ciddi ve mantikli konusalim, bos laflar bunlar

Lafı ortaya attım.Giden arkadaşların alınmasına gerek yok.Sende gidiyorsun madem niye atlıyorsun? Bu konu başka başlık altında konuşulur.Burda stadı konuşalım lütfen.Cevap vermek zorunda da bırakmayın.

Lafı ortaya attım.Giden arkadaşların alınmasına gerek yok.Sende gidiyorsun madem niye atlıyorsun? Bu konu başka başlık altında konuşulur.Burda stadı konuşalım lütfen.Cevap vermek zorunda da bırakmayın.

peki kendini nenden laf atma zorunlulugunda hissediyorsun belki burada herkes ASY ye gitmistir, yani biseyi söylemeden önce düsünsen daha iyi olacak senin icin, sonucta burada kimse kimsenin galatasarayliligini sorgulama hakkina sahp degil sen dahil

Ben böyle birşey demedim kardeş.O eziklerin hiçbişeyini savunmadım ben.uA'yı eleştiren arkadaşa bu cevabın sanırım

Yok yok sana demedim zaten giriş yaparken de senin yazdıklarına bir şey ekleyim diye girmiştim ama sonraki cümle sana cevap veriyor gibi olmuş sana değildi o dostum yanlış anlaşılma sadece :)

Stadın pazarlama işlerini üstlenen ISG firmasının internet sayfasından bir metin

ISG - Türk Telekom Arena

Türkçesi ;

Ocak 2009'da, Galatasaray Spor Kulübü, 52.00 kişilik yeni Türk Telekom Arena stadında yeni oturma ürüne satışı ve yönetimi konusunda ISG'yi atamıştır.

150 Kurumsal Locanın ve 4.700 VIP oturma yerinin satışına Nisan 2009'da başlanmıştır.

Bu yeni ürüne Deniz Club denmekte ve sponsorluğunu da Deniz Bankası yapmaktadır. ISG'nin ilk görevi, etkinlik erişimi, yeme-içme, konukseverlik, ulaşım ve diğer VIP hizmetleri konusunda taleplerin ne olduğunun belirlenmesi amacıyla Türkiye piyasasında bir araştırma yapmak olmuştur. Bu araştırma, müşterilerin (hem kurumsal hem de kişisel) zenginleştirilmiş bir maç günü deneyimi yaşamalarına olanak tanıyacak heyecan verici, yeni bir sunum bulgusuna ulaşmıştır. 12 yöneticiden oluşan bir satış ve pazarlama ekibi şu anda bu etkileyici sonuçlar ile birlikte bu ürünün satışını gerçekleştirmektedir.

Galatasaray "İlklerin Takımı" olarak bilinmekte ve sanat eseri niteliğindeki Özel imkanlar ileTürk Telekom Arena bu ünü daha da ileriye taşıyacaktır...

aslantepe.biz/barostheking arkadaşımıza teşekkür ederiz

peki kendini nenden laf atma zorunlulugunda hissediyorsun belki burada herkes ASY ye gitmistir, yani biseyi söylemeden önce düsünsen daha iyi olacak senin icin, sonucta burada kimse kimsenin galatasarayliligini sorgulama hakkina sahp degil sen dahil

Ben kimsenin Galatasaray'lılığına laf etmedim arkadaşım.Sadece tribünle fazla alakası olmayan insanların böyle konularda ultrAslan veya herhangi bir oluşuma laf atmalarını eleştirdim.Bu genel bir eleştiri.Ali Sami Yen'e gitmiş olmakla bitmiyor bu işler.

"Açılır-kapanır çatı istiyoruz çok mu?"yazmışlar ya :D süper :D

ultraslan iyi güzelde alpaslan rahmetlikten sonra birtürlü kendini toparlayamadı.onlarada hak vermek lazım.iyi niyetli olduklarını düşünüyorum umarım seneye gerçek taraftar olup hakem ve rakibi baskı altına almak konusunda özel çalışmalar yaparlar.

Ben kimsenin Galatasaray'lılığına laf etmedim arkadaşım.Sadece tribünle fazla alakası olmayan insanların böyle konularda ultrAslan veya herhangi bir oluşuma laf atmalarını eleştirdim.Bu genel bir eleştiri.Ali Sami Yen'e gitmiş olmakla bitmiyor bu işler.

uA takımı protesto etmiştir tamam eleştirinin dozunu kaçırdık ama bu gün herkes bize hak veriyor Galatasarayda yöneticilik yapanlarda bize saygı duyuyor biz olanları önceden hissettik takımda vurdun duymamazlık vardı bana göre protesto gecikti bile

ben hemen hemen her maça giderim floryayada giderm takımı uzaktan takip etme ile yakından takip etme çok farklı arkadaşlar ben tribünden maçı izlrken krizlere giriyorum mesala kimse boş alanlara kaçmıyor pres yapmıyorlar

bu takım yarışmacı takım değil ruhunu kaybetmiş ve yapılan eleştiriyi sonuna kadar hakettiler.

eleştirilerden neden bu kadar rahatsızsınız anlamış değilim.

oray yazdıklarım sana destek amaçlı yanlış anlaşılma olmasın.

ben de birşey ekleyim her maç koreografi yapıyor demişsin ya onların yaptığı koreografi Chelsea maçı ya da sadece bizim maçlardadır ve bel altından başka da birşey değilidr eğer bizi onlardan aşağı görüyorsan sadece güler geçerim

Bende birşey ekliyeyim.

Onların yaptıkları kareografileri profesyonel bir şirket hazırlıyor ve klüpten para yardımı oluyor.Bizde öyle bir durum yok.Biz kendi emeğimiz ile ortaya birşeyler çıkarıyoruz.Evet birşeyler kötü gidiyor UA zaman zaman takıma zarar veriyorda olabilir.Ancak yapılanlar o ünlü futbolcuların söyledikleri sözlerin söylenmesine en büyük katkıyı sağlayan da UltrAslan oluşumudur.Bunu göz önünde bulunduralım.

Birşey daha.Numaralı olayına evet bende kızıyorum.Oraya çoğul olarak eski tribüncü olan yaşı 35'i geçmiş çoluğu çocugu olanlar bilet alıp gidiyor buda çok normal.

Ama evet 25 yaşında olupta oraya oturup çekirdek çitleyeni bende bir nebze içerliyorum.

35 ine gelmiş evlenmiş karısıyla oraya gidip maç izlemesi gayet normaldir içerlemeyelim.

Ayrıca onların ailecek numarıya verdiği para da azımsanmayacak ölçüdedir,onlar da katkılarını o şekilde yapıyorlar tabi ben çok para verdim ne bağıracam desinler de demiyorum keşke 7den 70e rakibi baskı altına alsak arabesk türkülerle değil ıslıkla alkışla yerine göre verilecek anlık tepkiyle çok haklısınız ama uA'dan nefret ediyorum diyene fazla takılmam tabi sorun olduğu konusuna katılmamak mümkün değil var bir sıkıntı ama yeni stadımızla inşallah tüm camia olarak kendimize geleceğiz.

Herşey güzel olacak. ;):).

Bu kadar diken üstünde olmayın. Ben koreografi açısından tatmin olmadım bu sene. Fenerbahçe neden her maç yapıyor dedim, cevabımı aldım, şirket destekli profesyoneller yapıyormuş. Keşke bi de öyle yapsak.

DSCN1754.jpg

DSCN1755.jpg

DSCN1757.jpg

DSCN1758.jpg

DSCN1762.jpg

DSCN1761.jpg

DSCN1760.jpg

DSCN1759.jpg

ttarena.biz

Fotoğraflar için teşekkürler arkadaşlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt