Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Aslantepe Stadı İnşaat Fotoğrafları [ Güncel ]

arkadaşlar aslında bı haftassonu toplanıp gidip kendimiz baksak gezsek inşaatın içine gırmemıze izin verirlermı

arkadaşlar aslında bı haftassonu toplanıp gidip kendimiz baksak gezsek inşaatın içine gırmemıze izin verirlermı

İnşaat alanına girmenize izin vermezler.Hem güvenlik açısından, hemde her gelen aynı şeyi talep ederse başa çıkamazlar.

uA halen eleştirenler şhow peşindeler hanginiz basket maçlarına gidiyorsunuz eleştirenlerin kaçı tekerlekli sandalye basketbol takımımızın maçını izlemiş?

bu yazdıklarınızı rakip taraftarlar okusa size her yeri ile güler insan kendi grubunu bu şekilde acımasızca eleştirirmi? uA yeni stadda yerini alıcak ama sizler yine orda olmayacaksınız

Gsc olarak yeni tribünde yerimizi alalım dedik kaç kişi bize destek oldu ?

hep boş laflar.

Ben UA karşıtı flan değilim yazımın başında önce bunu belirtmeliyim.

Yaptığnız protestolar flan da yerli ya da yersiz beni pek alakadar etmiyor.

Benim öğrenmek istediğim sorunun cevabı şu,

Nerde eski ateşli Galatasaray taraftarı,kendi evimizde bir derbide Fenerbahçe taraftarı nasıl siz ua grubundan daha fazla uğultu çıkartabiliyor?

Benim bütün seneki derdim buydu ve çok açık sölüyorum ki büyük takımların içinde en başarısız olan sizsiniziz bu koda istek katılın ister katılmayın.

Eğer Aslantepe de de durum böle olacaksa çok yazık..

Ayrıca onların ailecek numarıya verdiği para da azımsanmayacak ölçüdedir,onlar da katkılarını o şekilde yapıyorlar tabi ben çok para verdim ne bağıracam desinler de demiyorum keşke 7den 70e rakibi baskı altına alsak arabesk türkülerle değil ıslıkla alkışla yerine göre verilecek anlık tepkiyle çok haklısınız ama uA'dan nefret ediyorum diyene fazla takılmam tabi sorun olduğu konusuna katılmamak mümkün değil var bir sıkıntı ama yeni stadımızla inşallah tüm camia olarak kendimize geleceğiz.

Ntv 5'te 5'e çıkan senmiydin yoksa? :D

kamera2_00005.jpg

2.kat tribüne bakın. 2.kat tribünleri çatıya bağlayacak olan çelik çubuk şeklinde olan borularda tamamlanıyor.

Muhteşem.

Ya arkadaşlar bizim zemin çalışmaları ne zaman başlar bir bileniniz var mı?Hayır korkuyorum Kadir Has'taki gibi güzelim stadı yapıp bataklıkta maç yaparsan o stadı yapmanın da bir anlamı kalmıyor.İnsanın EPL'yi izlerken içi gidiyor halı saha gibi zeminlerde top oynuyor adamlar.Bizde de olmaz mı ki onun gibi en azından o kaliteye yakın diyorum.Yoksa İngiltere'nin iklimi mi müsait o zeminlere

Ya arkadaşlar bizim zemin çalışmaları ne zaman başlar bir bileniniz var mı?Hayır korkuyorum Kadir Has'taki gibi güzelim stadı yapıp bataklıkta maç yaparsan o stadı yapmanın da bir anlamı kalmıyor.İnsanın EPL'yi izlerken içi gidiyor halı saha gibi zeminlerde top oynuyor adamlar.Bizde de olmaz mı ki onun gibi en azından o kaliteye yakın diyorum.Yoksa İngiltere'nin iklimi mi müsait o zeminlere

Tabi o da etken sonuçta İngiltere yağış alan bir yer enlem etkisiyle fakat İstanbul da aşağı değil fazla bence bu konuda. Artısı yazın güneşin de etkili olması.Coğrafyaya girmeyelim şimdi :) Bence sorun teşkil etmeyecektir.

Var-yapa helal olsun adamlar arı gibi çalışıyorlar.

Varyap & Uzunlar ortak girişimi

13/05/2010

24qprux.jpg

52xml5.jpg

14m84xt.jpg

1zxsenr.jpg

2h51bab.jpg

2nvezqq.jpg

2uhxpgx.jpg

124bmok.jpg

sn2jxi.jpg

2dl99gh.jpg

w8supi.jpg

f2riif.jpg

Yenı stadımız mükemmel olacak arkadaşlar bıraz daha sabredın..

# Emre: ^^ Keşke 3 ay sonra bitecek^^ diyen arkadaş ne demek istemiş acaba :D içerden resim geldiği iyi olmuş geçen sefer dışardan çekmişlerde bunlar hoş olmuş ellerinize sağlık

Resimler süper.Ellerine sağlık çekenin ve ayrıca burada da paylaşanın :)

2. makas çalışmalarında da bayağa ilerleme olmuş.

Kamera 2 deki sarı vince bakın hey maşallah :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt