Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Aslantepe Stadı İnşaat Fotoğrafları [ Güncel ]

Bir tane fener'liye gösterdim su 373'üncü sayfadaki resimleri, fotomontaj bilmem ne diyor. Allah'im ya, angutlukta son nokta.

Resimler muhteşem ya. E blok 2.kat tribünleri de bitmek üzere. Ondan sonra bir tek B blok kalıyor ki ondada 2.kat tribünlerin ilk katı yapılmış, sadece üstü kalmış az bir yer.

Muhteşem oluyor ya. İnanamıyorum gerçekten. Şuanlık sadece hayal ediyorum bu ilk stada girişimi ve stadın atmosferini. İnşallah herkes bu stadda maç izleme imkanı bulur ne diyelim.

Yaklaşık 10 gündür fotoğraflara bakamadım parabolik kısım dışında dikkatimi çeken pek birşey olmadı, 2. çatı makasının bir parçasının daha kaldırılmış olduğunu tahmin etmiştim.

DSCF0031.jpg

Dış cephe çalışmaları'da yakında başlayacakmış metal yapı tarafından.

Metal yapı için gerekli bilgiler aşşağıdadır.Bilgi edinmek isteyen arkadaşlar için.

Metal Yapı

Resimler güzel, sitad daha da güzel. Okan Damgaciyi dinlemeyin siz.

ufff resimlere bak ya.. insan simdiden boyle oluyorsa bitince nasil olcam merak ediyorum.. heleki acilis macinda :) cok sanslisiniz arkadaslar.. new jersey de okuyorum, okulum bitene kadar (3-4 sene) gidemiycem yeni stadimiza. :(

Bir tane fener'liye gösterdim su 373'üncü sayfadaki resimleri, fotomontaj bilmem ne diyor. Allah'im ya, angutlukta son nokta.

Hakiki bu angutluğu yaptı mı yani :) Uzay gemisi gibi görürler bizim stadı onlar,ufo falan zannederler,inanmazlar....Ne de olsa gecekondudan başka yapı görmemiş zengin(!) takım...

Kıskanç ezik, görmemiş gecekonducular sizi :)

BU NE BİÇİM Bİ STAD YAA ! ...

böyle stad mı olur kardeşim, neymiş üstü kapanacakmış, pehh,, stad dediğinin üstü kapalı mı olurmuş, basket salonu mu burası , bak bakalım kaç tane stadın üstü kapanıyor...

hem tepe üzerine stad mı yapılır, akıl işimi hiç tepe üzerine stad inşa etmek, hani göster bakalım tepe üzerine yapılmış stad var mı,, stad dediğinin yanından dere akar, içinden lağam akar...

neymiş dışı cam giydirme olacakmış, hotel mi burası yaaa, yada alışveriş merkezi mi... stad dediğinin dışı reklam panosu dolu olur, kulüp nasıl para kazanacak.. her tarafını reklam panosu dolduracaksın, neymiş öyle cam falan hikaye...

stadın içine kadar metro gidiyormuş,, pehh,, havaalanı mı burası... stad dediğin şehrin göbeğinde olur,,, trafik çilesi çekmeden olur mu hiç,, itiş kakış olması lazım demi hem... gecekondu mahallesi içinde olacak ki bi işe yarasın ....

altına katlı otopark yapıyolarmış,,, ara sokaklar dururken boşa para , boşa masraf,,, yol kenarına park edersin, he belki biraz maçtan sonra cam çerçeve indirirler ama olsun ne olcak,, stad dediğinde otopark mı olurmuş...

bi kere tribünlere bak, bu kadar dik olur mu hiç kardeşim,,, böyle tribün mü olur.. bi de iki kat olacakmış, dalgalı olacakmış, estetik olacakmış... stat dediğin kutu gibi olur,, kıç kıça oturursun, öndekinin kafasını seyredersin maç boyunca,, ambiyansmış, geçin bunları kardeşim....

hem nerde bunun bakkalı,, millet ne yiyecek içecek, mahalleli nerden alışveriş yapacak,,, stad dediğinde bakkal olur,, mahalleli teyzemiz alışverişini yapar değil mi yaaa....

bırakın kardeşim bu işleri ya,,, stad dediğin böyle olmaz, kendinizi boşa kandırıp durmayın...

NOT: ÇATLAYIN LAN FEBEŞLER !...

alıntı: aslantepe.biz (schook kardeşin ellerine sağlık)

Hakiki bu angutluğu yaptı mı yani :) Uzay gemisi gibi görürler bizim stadı onlar,ufo falan zannederler,inanmazlar....Ne de olsa gecekondudan başka yapı görmemiş zengin(!) takım...

Kıskanç ezik, görmemiş gecekonducular sizi :)

Hemde nasil bir angutluk, cidden öyle yapti. Ondan önce bir kac resim göstermistim, bu topraktaki saha cizgilieri cizilmisti 2-3 ay öncesi. Kale arkasi 8, yan taraflar 6 metre olacak. Süper bir yakinlik olacak dedim, oda hemen "len get, photoshop oglum bunlar" deyip inanmiyor hirbolar :o Cati makasi montaj felan zannediyorlar, ama isin güzel tarafida burada. Cati makasin takildigindan haberi olmayan bir fenerli, stadin bittigi günüde ancak acilis gününde televizyondan ögrenir. Bir gün pat diye karsilarina bitmis hali cikacak ya, iste o gün kalpten giderler :D

onlara göre hala temel aşamasında bekliyor stat bırakın uyandırmayın hee bitmez bu stat bitmez tabi :D az kaldı bekleyin

BU NE BİÇİM Bİ STAD YAA ! ...

böyle stad mı olur kardeşim, neymiş üstü kapanacakmış, pehh,, stad dediğinin üstü kapalı mı olurmuş, basket salonu mu burası , bak bakalım kaç tane stadın üstü kapanıyor...

hem tepe üzerine stad mı yapılır, akıl işimi hiç tepe üzerine stad inşa etmek, hani göster bakalım tepe üzerine yapılmış stad var mı,, stad dediğinin yanından dere akar, içinden lağam akar...

neymiş dışı cam giydirme olacakmış, hotel mi burası yaaa, yada alışveriş merkezi mi... stad dediğinin dışı reklam panosu dolu olur, kulüp nasıl para kazanacak.. her tarafını reklam panosu dolduracaksın, neymiş öyle cam falan hikaye...

stadın içine kadar metro gidiyormuş,, pehh,, havaalanı mı burası... stad dediğin şehrin göbeğinde olur,,, trafik çilesi çekmeden olur mu hiç,, itiş kakış olması lazım demi hem... gecekondu mahallesi içinde olacak ki bi işe yarasın ....

altına katlı otopark yapıyolarmış,,, ara sokaklar dururken boşa para , boşa masraf,,, yol kenarına park edersin, he belki biraz maçtan sonra cam çerçeve indirirler ama olsun ne olcak,, stad dediğinde otopark mı olurmuş...

bi kere tribünlere bak, bu kadar dik olur mu hiç kardeşim,,, böyle tribün mü olur.. bi de iki kat olacakmış, dalgalı olacakmış, estetik olacakmış... stat dediğin kutu gibi olur,, kıç kıça oturursun, öndekinin kafasını seyredersin maç boyunca,, ambiyansmış, geçin bunları kardeşim....

hem nerde bunun bakkalı,, millet ne yiyecek içecek, mahalleli nerden alışveriş yapacak,,, stad dediğinde bakkal olur,, mahalleli teyzemiz alışverişini yapar değil mi yaaa....

bırakın kardeşim bu işleri ya,,, stad dediğin böyle olmaz, kendinizi boşa kandırıp durmayın...

NOT: ÇATLAYIN LAN FEBEŞLER !...

alıntı: aslantepe.biz (schook kardeşin ellerine sağlık)

İyi demiş ve hakiki giydirmiş gecekonduculara :)

Bizim ilk stad projesi hayata geçirilebilseydi(ki onda da bu pis heriflerin parmağı var) fb saraçoğlunu İstanbul'u terk ederdi utancından.

Geçen sene İstanbul'a geldim ve fb'nin gecekondusunun yanından geçtim. O koyulan reklam panoları nedir öyle yahu. Dış cephe çok kötü çok. Yani modernliğin "m" si yokken,bir de Türkiye'nin en modern stadı diyorlar ya ona kendileri inanıyor mu acaba bu dediklerine?! İnanıyorlarsa onlar görmemişin en önde giden zavallılarıdır...Türkiye modern stadı çok yakında görecek ve bazıları yerin dibine geçecek...

Stadımız çok güzel olsa da dış cephenin klasik stadlardan öte bir biçimde olmasını isterdim. İçine lafım yok hemen her şeyiyle çok modern ama şu dış cephe için TOKİ zihniyeti olduğu sürece çok şey beklememek gerekir.

Kulübümüz bu dış cephe için zaman içinde iyileştirmeler yaparsa daha da olağandışı bir stad görüntüsü kazanacaktır yapımız :)

yine hareket var heyy maşallah

herşey bu stad bitince başlıyacak iki snedir galatasaray her branşda ölü gibi gidiyor bakalım su stad bitsinde

1 haftadır bakamıyordum bayılacakdım az kalsın resimleri görünce :yikes:

ufff resimlere bak ya.. insan simdiden boyle oluyorsa bitince nasil olcam merak ediyorum.. heleki acilis macinda :) cok sanslisiniz arkadaslar.. new jersey de okuyorum, okulum bitene kadar (3-4 sene) gidemiycem yeni stadimiza. :(

NJ'de okuyosun dostum sen mi şanslısın biz mi :)

Fotoraf0179.jpg

Fotoraf0180.jpg

Fotoraf0181.jpg

Fotoraf0182.jpg

Fotoraf0183.jpg

Fotoraf0184.jpg

Fotoraf0185.jpg

Fotoraf0186.jpg

Fotoraf0187.jpg

Fotoraf0188.jpg

Fotoraf0189.jpg

Fotoraf0190.jpg
Fotoraf0191.jpg

Fotoraf0192.jpg

Fotoraf0193.jpg

Fotoraf0194.jpg
Fotoraf0195.jpg

Fotoraf0196.jpg

Fotoraf0197.jpg

Fotoraf0198.jpg

Fotoraf0199.jpg

Fotoraf0200.jpg

Fotoraf0201.jpg

Fotoraf0202.jpg

Fotoraf0203.jpg

Fotoraf0204.jpg

Fotoraf0205.jpg

Fotoraf0206.jpg

Fotoraf0207.jpg

Fotoraf0208.jpg

Fotoraf0209.jpg

Fotoraf0210.jpg

Fotoraf0211.jpg

Fotoraf0212.jpg

Fotoraf0213.jpg

Fotoraf0214.jpg

Fotoraf0215.jpg

Fotoraf0216.jpg

Fotoraf0217.jpg

Fotoraf0218.jpg

ttarena.biz..

V kolonlar metal kaplanıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt