Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Aslantepe Stadı İnşaat Fotoğrafları [ Güncel ]

Işın Çelebi ile röportaj yapmış ttarena.biz sitesi.İzin almadan yayınlanmadığı için,koltuk ile ilgili bir kısmı paylaşayım dedim.

:animation:

- Koltuk rengimizi seçmiş bulunmaktayız. Taraftarımızın çoğunluğunun istediği gibi tek renk kırmızı olmasına karar verdik bizlerde. Arsenal'in Emirates Stadyumunda kullandığı koltuk rengi olan rengi uygun görmüş bulunmaktayız.

Harika :animation:

birde şu açıdan bakalım vayyy müthiş olur(tribün dikliği açısından benzetiyorum özellikle)

Santiago_Bernabeu.jpg

bizdede burdaki mavi koltuklar yerine full kırmızı ara yollarıda sarı olursa iyi görünür baya:)

Işın Çelebi ile röportaj yapmış ttarena.biz sitesi.İzin almadan yayınlanmadığı için,koltuk ile ilgili bir kısmı paylaşayım dedim.

:animation:

- Koltuk rengimizi seçmiş bulunmaktayız. Taraftarımızın çoğunluğunun istediği gibi tek renk kırmızı olmasına karar verdik bizlerde. Arsenal'in Emirates Stadyumunda kullandığı koltuk rengi olan rengi uygun görmüş bulunmaktayız.

isabet olmuş:tiphat:

arsenal-emirates-stadium-london-general_10552663.jpg

Renk tam istediğim gibi süper.

Açılır kapanır kapaklar Mayıs 2011'de dışarıdan takılacak..Kapaklar şeffaf olacak..

Ttarena.biz yönetimin'nin isteği üzerine mesajı silmiş bulunuyorum.

edit:izin alınmış:)

Tabiki,bizzat röportajı yayınlayan Ahmet Bey'den aldım izini.Emeklerine saygısızlık edemem.Hem bana,hemde foruma ters düşer.

Metallica'nın basçısı Galatasaray forması tutuyor.Severim de kendisini.

Stada gelirsek fena heyecan yapmaya başladım.

Vay be 80'lerin 90'ların Metallica'sının 2000'lere uyarlamasını ya farkedemedim ya yaşlandım ya da fb'liler gibi sazanım :)

Metallica'nın basçısı Galatasaray forması tutuyor.Severim de kendisini.

Stada gelirsek fena heyecan yapmaya başladım.

Kızma renkdaş ama iyiki söyledin, yoksa o resme bakıp bakıp biraz tipsizmiş arkadaş diye düşünüyordum, normalde öyle yorumlar hiç yapmam, çünkü kendimde tipsizim:lol:

Aslanlı yola gelirsek, nasıl olmasını düşünüyorsunuz ?

- Aslanlı yol, sanat yolu olacak ticari hiçbir şey olmayacak üstünde. O yolda birçok aslan heykeli değerli sanatçılar tarafından ince ince işlenerek sanat değerleri katılarak yapılacak. Diğer heykeller, kişiler, değerli büyüklerimiz ise müzede yer alacak. Bu konuda taraftarımızdan bir atılım bekliyoruz. Kendilerinin hazırlamış oldukları özgün tasarımlarını bizlere iletecekler ve bizler bunların dahilinde neler yapabileceğimize karar vereceğiz. ama kesinlikle ve kesinlikle özgün tasarımlar olması gerekiyor. Herhangi bir yerde daha önceden yapılmış tasarımlar olmamalılar.

Mükemmel olacak, içim hop etti :D

Resimler biraz eski ama cok güzel..

ttarena-004.jpg

ttarena-028.jpg

ttarena-029.jpg

ttarena-024.jpg

ttarena-001.jpg

ttarena-036.jpg

ttarena-039.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt