Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Aslantepe Stadı İnşaat Fotoğrafları [ Güncel ]

antu olarak el atacakmış meseleye.

elden ele dolaşıyorsunuz zaten supersonicezikler

Arkadaşlar şifre konusunda şunu söyleyim bende zor durumda kalıyorum forumda bir çok arkadaşa verdim bilen bilir yani elimdeki şifrenin de gitmemesi için sadece benim bilmem daha hayırlı kusura bakmayın ben elimden geldiğince paylaşıyorum zaten :)

tamam bilader.

ben antuya mail attım inşallah üyeliğimi açarlar.

giriş yapamıyorum.

nick ve şifre doğru ama üyelik bilgileri bulunamadı diyor.

pm atıcam nickmi

tamam bilader.

ben antuya mail attım inşallah üyeliğimi açarlar.

giriş yapamıyorum.

nick ve şifre doğru ama üyelik bilgileri bulunamadı diyor.

pm atıcam nickmi

Aga kusura bakmayın sadece lafım sana değildi özelden de çok atan oldu hata çakal daha foruma ilk mesajını atmadan benden şifremi istiyor o yüzden dedim yoksa senlik bir durum yok bir de 2 3 gün sürüyor kabul etmeleri ama keşke burdan söylemeseydin :)

Hesaplamış 4 metreymiş.

Bilmiyor tam uyduğunu :D

Aga kusura bakmayın sadece lafım sana değildi özelden de çok atan oldu hata çakal daha foruma ilk mesajını atmadan benden şifremi istiyor o yüzden dedim yoksa senlik bir durum yok bir de 2 3 gün sürüyor kabul etmeleri ama keşke burdan söylemeseydin :)

çok önceden üye oldum ben kabul da oldu ama girmiyor :D

ne alaka lan renkte ne buldun nasıl bir bağlantı kurdun :D

Aslinda simdi onlar kiskancindan nasil'da catliyorlardir kim bilir,iste cekememezlik boyle

:) Beter olun

Sedat Gorur, sana zahmet su son resimi silsen? kafa agirtiyor o hareketlik. ??

Asil korkum bu statta kendini bilmezlerin mac oncesi, esnasinda, veya ardindan sahaya inmeleri.

Fenerbahce 2 maclik seyircisiz ceza aldi, Bursaspor para cezasi aldi diye biliyorum, demekki bizde hemen 10 mactan baslarlar cezaya. Bu konuda umarim yonetim insallah cok tittiz ve sert bir tavrim uygular.

İyi Geceler Dostlar,

25 Mayıs haftası epeyce renkli geçecek demiştik ve nitekim de öyle oluyor. Bu gece Destel Kulesi sökümüne başlandı ve yarından itibaren c-F Blok önüne kurulum başlayacak. Normal şartlarda bu hafta içinde 2. Ana Taşıyıcı Makas'ın Süper Kolon ile Destek Kulesine montajı gerçekleşecekti fakat programda ufak birkaç kaydırma işleminden ötürü önümüzdeki hafta içinde Makas Havalandırma ve Montaj işlemi gerçekleşecektir. Bu makasın montajından itibaren 10 gün sonrasında da son makas parçası montajı tamamlanacak ve daha öncede belirttiğimiz üzere 15 Haziran itibariyle Stadın gövdesine ait tüm kaba inşaat ve Ana Makas montajı süreci tamamlanmış olacak.

Akabinde ise B ve D Blokların üst bölümünde yer alacak olan Bağlantı Makası ile Tribünlerin üstlerini örtecek olan Yardımcı Taşıyıcı Makasların imalatına başlanacaktır.

Şu anda Yardımcı Taşıyıcı Makaslardan 5 tanesi monte edilmiş durumdadır. Çalışmalar tüm hızıyla devam etmektedir.

Saygılarımla...

TTarena.biz-Ultrabursa

Bunlar Türk bayrağının renklerinden de habersiz sanırım:confused:

Sözde türkler! 19 Mayısı kutlamayan bir kulüp.Başkanları Atatürk'e suikastte bulunmuştur.Çanakkale savaşında nerdeyse hiç şehit vermemişlerdi(bizim şehit sayımıza göre)

Nasıl tr nin en ezik kulübüyse,nasıl kupalar almadan kendini en büyük kulüp olarak görürlerse,aynı şekil;bizi fransız olarak görürler.Fransızlara yardım etmişizde miş miş...Çirkefler.

Diğer vincin rengi mavi,kırmızı,beyaz.Onu kastediyo 10 yaşındaki embesil bebeler.Gitsen baksan analarının kucağında meyve suyu içiyodur.Onun bunun evlatları

Sözde türkler! 19 Mayısı kutlamayan bir kulüp.Başkanları Atatürk'e suikastte bulunmuştur.Çanakkale savaşında nerdeyse hiç şehit vermemişlerdi(bizim şehit sayımıza göre)

Nasıl tr nin en ezik kulübüyse,nasıl kupalar almadan kendini en büyük kulüp olarak görürlerse,aynı şekil;bizi fransız olarak görürler.Fransızlara yardım etmişizde miş miş...Çirkefler.

Diğer vincin rengi mavi,kırmızı,beyaz.Onu kastediyo 10 yaşındaki embesil bebeler.Gitsen baksan analarının kucağında meyve suyu içiyodur.Onun bunun evlatları

ahah çok ii sövmüşün +1905

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt