Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [ Güncel ]

ttarena.biz sitesinden bir üye;

Selam arkadaşlar,Ağaoğlu bu ağustos da seyrantepe'de ki arsası'na avm inşaatına başlayacakmış, ve orası gelişecek diyor.En önemli bomba, stadımızın ''tem'' tarafındaki girişin önündeki boş araziyi migros almış arkadaşlar haydi hayırlısı.

Onur benim bildiğim şeydi ya proje yapıma başladığında stad bitince yanına Galatasaray alışveriş merkezi yapılacak deniyordu yanlışmı hatırlıyorum ?

Ali Sami Yen'in yanındaki Store'un yerine yapılacak o kesin gibi ama stadın yanınada yapılacaktı diye hatırlıyorum yanlış hatırlıyorum sanırım.

Onur benim bildiğim şeydi ya proje yapıma başladığında stad bitince yanına Galatasaray alışveriş merkezi yapılacak deniyordu yanlışmı hatırlıyorum ?

Ali Sami Yen'in yanındaki Store'un yerine yapılacak o kesin gibi ama stadın yanınada yapılacaktı diye hatırlıyorum yanlış hatırlıyorum sanırım.

Stadın yanına Baskeybol Stadı bide AVM projesi vardı..Bu yüzden oranın adı Ali Sami Yen Spor Komleksi zaten..

Yahu şu stad bitsinde, avmsi fln kolay.

ChakrA' Alıntı:
deneme-1.gif

6 aylık süreç.

herşeyimiz bu stada bağlı gelecegimizin düzlüğe çıkarılması , diger branşlardaki başarılarımız, taraftarların takıma destegi ,stadın avrupada ses getirmesi, diger projelerimizin hayata geçirilme projeleri , gelirlerimiz artirma arzusu 2011 den itibaren herşeyimiz değişice kinşallah Allahız izniyle.

Stad ayrı bir hava katacaktır...

Sadece ekonomik olarak değil, motivasyon olarak da... Son yıllardaki o "ölü toprağı"nı alıp götürecektir...

Ayrıca kule olayı falan çok iyi. Şehirleşecek oralar belli....

Neler katıyoruz koca İstanbul'a pehhh :)

Ağaoğlu kesin.Diğerleri de mutlaka olacakdır,olmalıdır da.Civar konutlarda oturanlar da,seneye evlerini iki katına satarlar,bunu rahatlıkla söyleyebilirim.

arena-hedefe-dogru-681804.Jpeg

Stad süper oluyor.Çevre düzenlenmeside çok iyi.Seyrantepe'deki 41 gecekondu yıkılcakmış.Gecekondu sahiplerine daire verilcekmiş.

Hani "stad yapmak boşuna,devlet daha önemli şeyler yapmalı,benim vergilerim nereye gidiyor" diyen bazı "akıllı"(!) takım taraftarları da bu stadın ekonomik ve sosyal getirisini görünce o "yetim edebiyatı" ile "duygu sömürüsü" yapmanın ne kadar acınası,kıskançlık dolu ve ezikçe olduğunu birkez daha bize kanıtlayacaklar..!

Ağaoğlu kesin.Diğerleri de mutlaka olacakdır,olmalıdır da.Civar konutlarda oturanlar da,seneye evlerini iki katına satarlar,bunu rahatlıkla söyleyebilirim.

orası kesin canım, ev fiyatları uçar :D

Beste güzel, ben beğendim :)

fotolar mükemmel.ilk defa bu açılardan fotoğrafları gördük ve insanı dehşete düşürüyor

Üst kat tribünlerden çatı kirişine uzanan destek borularından D blokta beşincisi de takılmış bulunuyor.

:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt