Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [ Güncel ]

Bahsettiğim yaklaşık miktar sadece stat inşaatına giden, o sayı beklenen gelirler için verilmiş.

125 milyon dolar çok cüzzi bir meblah. Benim düşüncem şu ana kadar harcanan miktar o.

Benim tahminim de öyle, 1-2 ay önce stat inşaatına gidecek tahmini giderin artacağı bildirilmişti.(toki ne kadar maliyeti kısmaya çalışsa da) 150 milyon euro civarı ayrılan inşaat maliyeti arttı fakat ne kakar arttı ve kaç para daha ayrıldı kesin bir kaynak yok.

Alın size Transfer.

çıldırın, çıldırın; feebee liler çıldırııınn!

:D

Ziyaretçiler bu sayfaya girerken,lütfen yanınızda su bulundurun.

Yılın transferi; Aslantepe.

vay be laptopu sattik 1-2 haftga nete giremedim, baya bi gelisme olsmu :)

Insallah bitsede kurtulsak bekliyemicem gari

2-2 , 2-2 mi , bursa 2-2 :D --> 2 dakkalik sampiyonluk sevinci :D:D:D

Ne Sitoche, nede Quarizma, en büyük transfer sensin TTarena. :)

Kapasite 55.147 :o Her sayfada bulunsun, görünsün :ask:

Hayır benim anlamadığım, tamam stada kötü dersin çamur atarsın çünkü rakibiz. Ama deprem olsunda inşallah yıkılır, stadın altı kayalık umarım ilk maçlarından yıkılır düşüncesi nedir? Ulan terörist misiniz? Hiç mi Galatasaray'lı sevdiğiniz, arkadaşınız, kardeşiniz yok? Rakibiz sürekli uğraşırız, sallarız birbirimize ama bu sizin yaptığınız farklı birşey...

Hayır benim anlamadığım, tamam stada kötü dersin çamur atarsın çünkü rakibiz. Ama deprem olsunda inşallah yıkılır, stadın altı kayalık umarım ilk maçlarından yıkılır düşüncesi nedir? Ulan terörist misiniz? Hiç mi Galatasaray'lı sevdiğiniz, arkadaşınız, kardeşiniz yok? Rakibiz sürekli uğraşırız, sallarız birbirimize ama bu sizin yaptığınız farklı birşey...

O kadar dediklerini görmedim, genelde "inşallah kimse yokken yerle bir olur" tarzı yorumlar vardı.

O kadar dediklerini görmedim, genelde "inşallah kimse yokken yerle bir olur" tarzı yorumlar vardı.

''inşallah kimse yokken yerle bir olur'' Bu zaten var. Bu bile saçma. Şurda bir güne olsun, hangimiz Şükrü Saraçoğlu yıkılsın tarzı birşey dedik? Yahu Euro 2016'yı biz niye alamadık? Stad yok çünkü en büyük neden. Aslında Euro 2016'yı alamadık diye sevinen de bu zihniyet değil mi?

Zihniyetleri bu doğru ama bizim taraftardan da tipler çıkıyor tabi Saraçoğlu çöksün içinde ölsünler diyen.

55.147:f50:

6bcb85cd.jpg

e58fcc06.jpg

779e30dd.jpg

8ba47cd2.jpg

a1a2d3a3.jpg

f05ec077.jpg

52f4dc4f.jpg

0df678df.jpg

40e8bc15.jpg

31c385b1.jpg

0cd2025e.jpg

6dbdbba8.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt