Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [ Güncel ]

Aslantepe'ye Kadıköy'deki gibi koltuk takmak, ferrariye lpg takmak gibi birşey olurdu...

Dolduramadıktan sonra anlamı yok.

Dahası kötü bile olur.

Galatasaray seyircisine bu saatten sonra büyük iş düşüyor.

Gidip o stadı doldurursak hem klüp ekonomik olarak kazanır, hem futbolcular coşar, hem de biz her sezon sonunda git gide daha iyi oyunculardan oluşan kadrolar görürüz.

Aksi takdirde amatör küme maçlarındaki seyircisi olmayan takımlar gibi hissederiz 55.000 kişilik stadda 10.000 kişi olursak. Bize büyük iş düşüyor. Yönetime de büyük iş düşüyor. Artık en azından 6 yabancının 6 sı da Arda gibi taraftarı heyecanlandıracak isimlerden oluşmalı. Türk oyuncu açısından bir şey diyemiyorum. Bu yabancı sınırlaması hakikaten futbolumuzu çökertiyor.

Barcelona alt yapıdan Messi, Bojan, Dos Santos gibi adamları çıkarabiliyoken biz genç oyunculara yatırım yapamıyoruz.

Ama aslında bir yandan da doğru bu yabancı sınırlaması sonra Türk futbolu çöker diye korkuyo adamlar Chelsea yi görüyoz heriflerde yabancı oyuncu dolmuş

Kerkes 6+4 ü eleştiriyor, 4 yabancıya tribünde otursun diye mi para vereceğiz diye...

Sıradan yabancılara milyon Euro bonservis ve ücret vermek şart değil 4 genç yabancı alırsın ışık verebilecek olan, yatırım yaparsın tutarsa ne ala, tutmazsa kaybedeceğin cüzi bir miktar olur.

Kerkes 6+4 ü eleştiriyor, 4 yabancıya tribünde otursun diye mi para vereceğiz diye...

Sıradan yabancılara milyon Euro bonservis ve ücret vermek şart değil 4 genç yabancı alırsın ışık verebilecek olan, yatırım yaparsın tutarsa ne ala, tutmazsa kaybedeceğin cüzi bir miktar olur.

aynı fikirdeyim:animation::yenieek:

Ben Ankara'dan 2 haftada bir gelmeyi düşünüyorum. Varın siz düşünün o stad nasıl dolacak!

Bu stad bittikten sonra gelsin paralar sonra istediğimiz oyuncuyu istediğimiz takımın elinden alabileceğiz.

Loca balkonları çok küçük :o biraz daha büyük ve aşağıya doğru sarksaydı güzel olurdu,localar gözükmezdi en azından.

Arkadaşlar benim içim biraz buruk böyle mükemmel bi satad 55 bin kapasite az geldi bana çünkü bu dönemde yapılan satatların çoğu 60 binin altında olmuyo artık hem bizim statımız çok teknolojik ve mükemmel böyle bi stada göre kapasitesi az sanki

İstenildiği takdirde stadın kapasitesi ilerid arttırılabiliyor.

Renkdaşlar, bugün bir Türkiyeden ticaret yapmak için koreye gelen birisiyle tanıştım. Hoş sohbet falan derken konu futboldan açıldı. Adama; E sen de galatasaraylısın abi, forma falan alıyorsundur değil mi diye sordum. Adamın bana cevabı ' ticaret yaptığım için maliyetinin ne kadar olduğunu çok iyi biliyorum. 20 liralık giysiye 60 70 lira neden vereyim, eminönünde de aynısını satıyorlar ki oradan almazsan gerizekalı diyerek adamı döverler dedi. O sırada benim üstümde geçen sene aldığım Galatasaray tişörtü vardı ve içimden; Yazıklar olsun be, yazıklar olsun! Sen bir takımı tutuyorsun, kupa alınca seviniyorsun da bir kez için 80 liradan mı çekiniyorsun! Ben bile öğrenci halimle 2 forma 4 5 tişört alıyorum diye dedim.

Diyeceğim şudur ki; Galatasaraylıyım diyen elinde imkanı varsa GSSTORE'a da aslantepeye de gereken harcamayı yapmalı! Yoksa takım falan tutmayın

onu bulup dövmek lazımmış.sen aynen almaya devam et.bende 2 formamı şapkamı kaşkolumu aldım bu sene.ve birde dergi hepimizin alması gereken bir şey

14 Haziran Fotoğrafları

331.jpg
321.jpg
311.jpg
301.jpg
291.jpg
281.jpg
271.jpg
261.jpg
251.jpg

241.jpg

232.jpg

221.jpg

212.jpg

202.jpg

192.jpg

182.jpg

172.jpg

162.jpg

152.jpg

142.jpg

132.jpg

122.jpg

112.jpg

102.jpg

092.jpg

082.jpg

072.jpg

062.jpg

052.jpg

042.jpg

03.jpg

022.jpg

012.jpg

Teşekkürler yeni resimler için. :)

Eylül-Ekim ayları artık gelsin yahu sabır kalmadı.

Arkedeş atmosfere bak ya en üst kattan aşağı bakınca aşağısı koacman bi uçurum gibi

Sabırsızlıkla Bekliyoruz Peki vadi ne oldu halen aynımı vadi

Renkdaşlar, bugün bir Türkiyeden ticaret yapmak için koreye gelen birisiyle tanıştım. Hoş sohbet falan derken konu futboldan açıldı. Adama; E sen de galatasaraylısın abi, forma falan alıyorsundur değil mi diye sordum. Adamın bana cevabı ' ticaret yaptığım için maliyetinin ne kadar olduğunu çok iyi biliyorum. 20 liralık giysiye 60 70 lira neden vereyim, eminönünde de aynısını satıyorlar ki oradan almazsan gerizekalı diyerek adamı döverler dedi. O sırada benim üstümde geçen sene aldığım Galatasaray tişörtü vardı ve içimden; Yazıklar olsun be, yazıklar olsun! Sen bir takımı tutuyorsun, kupa alınca seviniyorsun da bir kez için 80 liradan mı çekiniyorsun! Ben bile öğrenci halimle 2 forma 4 5 tişört alıyorum diye dedim.

Diyeceğim şudur ki; Galatasaraylıyım diyen elinde imkanı varsa GSSTORE'a da aslantepeye de gereken harcamayı yapmalı! Yoksa takım falan tutmayın

Keşke düşündüklerini içinden söylemeseydin, dışa vursaydın...

Bu stad bizim için bi başlangıç olsun yeni zaferlere

Koşalım zaferlere bu güzel stadla Mucuk yapalım bjk kanaryaya

Sonra gelsin kupalar nice şampiyonluklar

Haydi bastır Galatasaray

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt