Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [ Güncel ]

Bence kaybolur orası o kalabalıkta.

Üzerine oturan taraftar resimleri yapıştırsak nasıl olur.:asd:

Giriş-çıkış dediğim yerler onlar değil ya.=)

Taraftarların girip çıkacakları yerlerden bahsediyorum.Hani şu bir tribünde 8 tane olan kapılardan.

O giris-cikislar her yeni stadyumda var. Mesela bu stadyum Euro2012 icin yapiliyor 44.000'lik. Bunda da en az bizim kadar giris-cikis kapilari var.

image001fc1.jpg

Böyle seylere cok takilmayin bu devirde artik bu kadar giris-cikis kapilari yaptirman gerekiyor.

dlsrv8.jpg

21ssjc.jpg

say4oh.jpg

8zehd3.jpg

Bu resimlere bakin. Duvar felan cok göze batiyormu ???

@Necati

Proje resimlerinden tabi belli olmaz.Tv karşında gözükmemesine imkan yok.Ayrıca giriş çıkışlar içindede kapılar loca katından verilebilirdi.

@Doğukan

Ardaım duıvar falan yok derken neyi kastetin ?

Süper resimler Necati sen yokken buralar cok sessizdi:asd:

Yok kırmızılı olanından bahsediyorum dehşet valla :)

Zaten kirmizi olacak koltuklar. :D

@Necati

Proje resimlerinden tabi belli olmaz.Tv karşında gözükmemesine imkan yok.Ayrıca giriş çıkışlar içindede kapılar loca katından verilebilirdi.

Proje resmi derken ??

8zehd3.jpg

Bu proje resmi degilki. Stadimizin bitmis halini gösteren montajlanmis bir resim bu. Büyük ölcüde böyle olacak stadin ici.

Süper resimler Necati sen yokken buralar cok sessizdi:asd:

:asd:

Proje resmi derken ??

Bu proje resmi degilki. Stadimizin bitmis halini gösteren montajlanmis bir resim bu. Büyük ölcüde böyle olacak stadin ici.

Hocam bunda duvarlar falan belli olmuyor yani.Böyle üzerinde oynanmış resimlerde tabiki belli olmaz.

DSC04133.jpg

Demek istediklerim buradan daha belli oluyor.İnsanların boyuna bak duvarın boyuna bak.Bu duvarın Tv'den görülmemesine imkan var mı ?

Orada üzerinde oynandığı için ve geniş çaplı görüntü olduğu için tabiki görülmez.Demek istediklerim yukarıdaki resimlerde daha belli oluyor.

Hocam bunda duvarlar falan belli olmuyor yani.Böyle üzerinde oynanmış resimlerde tabiki belli olmaz.

DSC04133.jpg

Demek istediklerim buradan daha belli oluyor.İnsanların boyuna bak duvarın boyuna bak.Bu duvarın Tv'den görülmemesine imkan var mı ?

Oradan bakınca öyle gözükür tabi localar bile apartman görüntüsü veriyor.Stad dolmadan karar veremeyeceğim ben.

Proje resmi derken ??

8zehd3.jpg

Ana bu bizim stad mı :D Estadio Luz sandım yeminle :asd:

DSC04133.jpg

Oraya pankart asilir yada elektirikli reklam panosu yapilir. Ama emin ol orasi bos kalmaz bizde. ;)

Ana bu bizim stad mı :D Estadio Luz sandım yeminle :asd:

Bizim stadimiz bu. :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt