Türk Telekom Arena Sohbet Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Türk Telekom Arena Sohbet Konusu

40 bin kişi olayı doğru olabilir

test amaçlı

sivas maçı 52 bin kişilik olucak ama genel temaül bu..yanılma payı ile birlikte

bu arada stada yakın yöneticilerimiz bu hılza giderse cendere yolu 2 3 aya biter gece gündüz 1 aya biter diyorlar

sorun cendere yolu cendere yolu bitince stada ulaşım ilei lgili hiç bisorun kalmıcak

AMA NET BİLGİYİ ÖĞRENMEYE ÇALIŞIYORUZ ÖĞRENİNCE HABER VERİRİM

40 bin kişi olayı doğru olabilir

test amaçlı

sivas maçı 52 bin kişilik olucak ama genel temaül bu..yanılma payı ile birlikte

bu arada stada yakın yöneticilerimiz bu hılza giderse cendere yolu 2 3 aya biter gece gündüz 1 aya biter diyorlar

sorun cendere yolu cendere yolu bitince stada ulaşım ilei lgili hiç bisorun kalmıcak

AMA NET BİLGİYİ ÖĞRENMEYE ÇALIŞIYORUZ ÖĞRENİNCE HABER VERİRİM

Biletler hazır mı abi :)

Biletler hazır mı abi :)

açılışa kesin gelmiyomda zaten almıyolar:D

sivas maçınada gelmeme durumu olabilir..bebişin sağlık porblemleri çıktı...

ama ben gelemesemde kendime bilet bakıyomuşu gibi sana bakıcam sözüm söz aklımda yani :D

açılışa kesin gelmiyomda zaten almıyolar:D

sivas maçınada gelmeme durumu olabilir..bebişin sağlık porblemleri çıktı...

ama ben gelemesemde kendime bilet bakıyomuşu gibi sana bakıcam sözüm söz aklımda yani :D

Teşekkür ederim abicim.

Allah şifa versin yiğenime :) senide bekleriz.

90 dakika boyunca yönetim istifaya çağırılırsa bu sezonki en mutlu olduğum an olur.

Scoreboard montajı bitmiş galiba ne zaman denemeye başlanacak acaba. Bilgisi olan var mı ?

Bu arada neden açılış maçı için bilet satmıyorlar. İstanbul dışında yaşayan benim gibi bir çok GALATASARAY taraftarı var ve açılış maçını izlemek istiyor. Özellikle tüm iş planımı açılış için ayarlamışken şimdi neden bilet alamıyorum neden açılış maçını izleyemiyorum. Adnan's brother's istifa...........

Bu arada neden açılış maçı için bilet satmıyorlar. İstanbul dışında yaşayan benim gibi bir çok GALATASARAY taraftarı var ve açılış maçını izlemek istiyor. Özellikle tüm iş planımı açılış için ayarlamışken şimdi neden bilet alamıyorum neden açılış maçını izleyemiyorum. Adnan's brother's istifa...........

200 liralık alışverişe yönel

200 liralık alışverişe yönel

Renkdaş önerin için saol ama burada GStore yok. Mecbur 11 ocakta istanbula geldiğimde gitmem gerekli bu durumda da şu aklıma geliyor. Ya 11 ocak gününe kadar bilet kalmazsa. İstanbulda GStore gönderebileceğim kimse yok. İş yaptığım firma sahiplerinden de böyle birşey istemek abes olur bu durumda açılış izleme fırsatım yok denecek azalıyor.

iscilerde maci yerinde seyredebilecek mi?

basın tribünü öyle kalmayacak di mi? diğer stadlarda nasıl oluyor ki basın tribünü düzenlemesi? hiç bir stadyumda basın tribününün kabak gibi sırıttığını görmedim.

Renkdaş önerin için saol ama burada GStore yok. Mecbur 11 ocakta istanbula geldiğimde gitmem gerekli bu durumda da şu aklıma geliyor. Ya 11 ocak gününe kadar bilet kalmazsa. İstanbulda GStore gönderebileceğim kimse yok. İş yaptığım firma sahiplerinden de böyle birşey istemek abes olur bu durumda açılış izleme fırsatım yok denecek azalıyor.

Gsstore.org'dan da alışveriş yapabilirsiniz , şubeye gitmeye gerek yok . Nasıl ki biletix'ten bilet ayırtırıp maç günü gidip alabiliyorsak , store da biletinizi adınıza ayırmak zorundadır.

basın tribünü öyle kalmayacak di mi? diğer stadlarda nasıl oluyor ki basın tribünü düzenlemesi? hiç bir stadyumda basın tribününün kabak gibi sırıttığını görmedim.

Ben de hiç bir statta koltukların bu kadar göze battığını görmedim , stat boş olduğundan olabilir mi ?

Burasi Aslanli yol mu? Aslan heykelleri mi koyulcak oraya?

P1014565.jpg

Bunun disinda stat disinin bitmesi imkansiz. Yollar vs. Bir sekilde idare edecekler acilista ve ligin ilk 4-5 haftasinda.

Burasi Aslanli yol mu? Aslan heykelleri mi koyulcak oraya?

P1014565.jpg

Bunun disinda stat disinin bitmesi imkansiz. Yollar vs. Bir sekilde idare edecekler acilista ve ligin ilk 4-5 haftasinda.

Büfeler felan gelecek oraya.

jpfzao.jpg

ssssssspk.jpg
[/URL][/IMG]

Şükrü Saraçoğlu stadında bizimkinden daha kötü gözüküyor ama stad dolunca belli olmuyor orası zaten kamerada karşı tribünü çekiyor

bu aslanlı yolun öbür tarafında ne var biyere bağlanıyor mu çıkmaz sokak mı yoksa :)

gsfans admin adnan bakar

Bu haber hiç bi yerde çıkmadı.

Türkiyenin en büyük led ekranı 15 Ocakta bizim stadda hazır olacakmış.

Büyük ihtimalle dış cephede bir yere ve tt tarafından taktıralacak.

Click this bar to view the full image.

GS (İst/Seyrantepe) 230 m2 POWERLEDSCREEN

Türkiye'nin en büyük tek parça led ekranı VizyonLed tarafından hazırlanıyor. 230 m2'lik dev ekran 15 Ocak'ta çalışır durumda olacak.

beyler yukardaki haber çok ilginç

şirket sahibi ile gsfans admini adnan abimiz görüşmüş bu ekran tr de demiş biz daha önce hiç rastlamadık bu bilgiye açılışa kadar takıcaz demiş çok şaşırdık

nereye takılıcak ne olucak detay öğrenmeye çalışıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt