Türk Telekom Arena Sohbet Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Türk Telekom Arena Sohbet Konusu

localarin üstüne, altina takilmiyormus elek. reklam panolari, yerle bir oldum adeta, cok sevinmistim takilir dediklerinde ..

Nasıl yani oralar öyle boş mu kalacak. Neden takılmıcakmış peki bu yönetim bir reklam panosu dahi taktıramıyorsa ne işe yarar. Aslında bir işe yaradıklarıda yok ama.

Nasıl yani oralar öyle boş mu kalacak. Neden takılmıcakmış peki bu yönetim bir reklam panosu dahi taktıramıyorsa ne işe yarar. Aslında bir işe yaradıklarıda yok ama.

neden takilmiyor bilmiyorum

bos degil, Türk Telekom yazisi olacakmis.

elek. r. p'ri cok güzel, ayri bir hava katardi bence

Açılış 40.000'le yapılacak olmasının nedenini bilen var mı ? 12.000 koltuk takılamamış mı, niye her işimiz yarım yamalak.

Açılış 40.000'le yapılacak olmasının nedenini bilen var mı ? 12.000 koltuk takılamamış mı, niye her işimiz yarım yamalak.

ilk mac oldugu icin, birsürü sorunlarin ortaya cikacagi simdiden belli, yani bekliyorlar birsürü problem dogal olarak, rezil olmamak icin kisaca.

hatta sivas maci ttarenada olacak mi, orasi bile belli (ligtv) degil daha, ajax macinda büyük sorunlar olursa ve bu sorunlar sivas macina kadar halledilmezse, sivas maci baska bir stadta oynanir, yada ertelenir.

sivas macında 50 bin kişi olur o zamana kadar metro yolu biter

en önemlisi cendere yolu bağlantısı cok önemli 1 ayda bitecek diyolar zaten fener macı 20 martta en önemlisi o yani herşeyi bitirmek için gece gündüz çalışacaklar

GS fans'ten alıntıdır.

Arkadaşlar Vizyon led firmasını aradım ulaştığım bilgiler aşağıda dır:

+ Türkiye'nin en büyük ekranı

+ Türkiye'nin en modern ekranı

+ 240 metrekare

+ Dünyanın en geniş 48 metre de bir kontrol edilen ekranı

+Teslim süresi çok kısadır.Sadece kulüp ün bir gün vermesi bekleniyor.

+ Ekranlar bugün itabariyle Türkiyeye giriş yapmış.

+ Ekran 15 Ocak açılış maçına yetişecek.

+ sürekli stadın çevresinde bir yerde kalacak. yerini kulüp belirleyecek

Türkiye'nin en büyük tek parça led ekranı

Türkiye'nin en büyük tek parça led ekranı VizyonLed tarafından hazırlanıyor. 240 m2'lik dev ekran 15 Ocak'ta çalışır durumda olacak.

ADRES; Ataşehir 72. Ada Gardenya 7.1 Sitesi Daire:6 Ataşehir/İSTANBUL

TELEFON; 0 216 472 27 01 (pbx)

FAKS; 0 212 310 69 96

MOBİLE; 0 530 523 81 30 - 0 541 523 81 30

E - POSTA; [email protected] - [email protected]

Led Ekran ve Led Pano Sistemleri, Skorbord - Vizyonled.com

liverpoolmediawallcocac.jpg

liverpoolmediawall2.jpg

bmwliverpoolapril09.jpg

[video=youtube;JnjTtHU9Bd8]https://www.youtube.com/watch?v=JnjTtHU9Bd8[/video]

220 m² led screen

Bizimki bundan biraz daha büyük olacak.

Bu soruyu sorduğuna göre stada pek bakamadın yakın zamanda ama şöyle açıklayım statta tüm koltuklar bitti hatta düzenlemeleri bile tamam ama çevre yollarının bitmemiş olmasından dolayı maç günü oluşacak yoğunluktan çekinmeleri de asıl sebeptir yani güvenlik açısından endişeleri olur ilk maç falan diye düşünülebilir ama koltuk mu bitmedi diye bir soru sormak kusura bakma ama bana komik geldi , önce bir araştıralım sonra sallayacaksak birilerine sallarız.

o yoldan günde kaç tane araba geçiyor bencede süper bi fikir o ekran ciddi bir reklam geliri olur

Bu soruyu sorduğuna göre stada pek bakamadın yakın zamanda ama şöyle açıklayım statta tüm koltuklar bitti hatta düzenlemeleri bile tamam ama çevre yollarının bitmemiş olmasından dolayı maç günü oluşacak yoğunluktan çekinmeleri de asıl sebeptir yani güvenlik açısından endişeleri olur ilk maç falan diye düşünülebilir ama koltuk mu bitmedi diye bir soru sormak kusura bakma ama bana komik geldi , önce bir araştıralım sonra sallayacaksak birilerine sallarız.

Nedeni nedir diye sordum zaten, koltuklar takılamamış mı ironiydi. Kombine alan birisi olarak stadın durumunu gayet iyi takip ediyorum Sedat kardeşim.

240 m2 led ekran nereye koyacaklar onu yahu

O değil de takımın adam gibi top oynayıp CL'ye katılması, CL'de herhangi bir eleme sisteminde Barça, Real, ManU vs. ile oynaması ve stadın üstünün kapatılması düşünüldüğünde 52 bin taraftarın bağırması 520 bin taraftarın bağırması gibi olur; ASY'de Milan'ın, Real'in, Barça'nın yaşadığını yeni misafirlerimiz cehennem azabı şeklinde işkence olarak yaşarlar. Benden söylemesi.

Locaların aralarındaki boşluklara elektronik pano koysunlar lütfen ya, bütün havasını değiştirir stadın... Çok mu maliyetli bir şeydirki bu?

2. isteğim biraz fantaziye kaçacak ama V kolonların olduğu bölüm komple stadın etrafını saracak şekilde LED ekran haline getirilse muazzam bir şey olur :)

Çok iyi hatırlıyorum o panolar olacak denmişti. Projeye dahildi.

O değil de takımın adam gibi top oynayıp CL'ye katılması, CL'de herhangi bir eleme sisteminde Barça, Real, ManU vs. ile oynaması ve stadın üstünün kapatılması düşünüldüğünde 52 bin taraftarın bağırması 520 bin taraftarın bağırması gibi olur; ASY'de Milan'ın, Real'in, Barça'nın yaşadığını yeni misafirlerimiz cehennem azabı şeklinde işkence olarak yaşarlar. Benden söylemesi.

Uefa'ya göre maç esnasında stadyumların üzerinin kapanması yada v.b işlemlerin olması yasak. Stadyumun üzeri kötü hava şartlarından etkilenmemesi için olumsuz durumlarda maç saatine kadar kapatılacak. Yada herhangi bir konser organizasyonu için..

O çatı kapakları yalan olur. Yapılacak dendi, sonra sene sonu dendi, şimdi 2012 Mayıs deniliyor. TOKİ'yle anlaşma yapılıp parası alındı, ihaleyi de yeni yönetime attılar. Bir mucize olur da yine seçilirlerse, UEFA üstü kapalı stadlara organizasyon vermiyor hikayesine zaten soğumuş olan mevzuyu rafa kaldırırlar. İşin özü kapak mapak hikaye...

Peki bu reklam panoları takılmayacak anlaşılan o. Madem takılmıcak neden takılıyor ahanda başlıyoruz diye yaygara yaptı bu yönetim. Böylesi basiretsiz böylesi karaktersiz bir yönetim olmaz olsun. O çatı kapaklarını da alsınlar adnans kardeşler bir taraflarını kapatsınlar.

Not : Eğer yorumum ağırsa kusura bakmayın. Özür dilerim ama bu yönetime dayancak gücüm kalmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt