Efehan Yıldız
10 Numara!
- 14 Şubat 2009
- 12.866
- 13
- 1.363
Cevap: Türk Telekom Arena Sohbet Konusu
Aslanın kendisi gelsin.
Aslanın kendisi gelsin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Meraklanıp baktım da adamlar Aslantepe beddua başlığı açmışlar. Ben Fenerli olsaydım; yemin ediyorum Antu gibi bir sitenin kapatılması için elimden geleni yapardım. Böyle bir zihniyetin takımımın adını kirletmesine dayanamazdım.
Cahil cühela sürüsü sizi...
Neco bu elektrikli reklam panoları şeref trübünü önündeki saha kenarında olmıyacak mı ne?
Antuda ezikler kuduruyor stad açılışı yaklaştıkça beddua bile yazmışlar kendilerince hahaha![]()
Meraklanıp baktım da adamlar Aslantepe beddua başlığı açmışlar. Ben Fenerli olsaydım; yemin ediyorum Antu gibi bir sitenin kapatılması için elimden geleni yapardım. Böyle bir zihniyetin takımımın adını kirletmesine dayanamazdım.
Cahil cühela sürüsü sizi...
En azından şu açılışı izleseydik ya.Euro Futbola lanet olsun ya nerden çıktı şu kanal.Önceden ne güzel Futbol smart vardı bakıyorduk şifresiz.
Antuda ezikler kuduruyor stad açılışı yaklaştıkça beddua bile yazmışlar kendilerince hahaha![]()
ben boyle isin ........... ulann nasil bir is ozel maci bile bakamiyoruz... TRT NEDEN UYUYOR ? BU MACI ALMALIYDI TUM TURKIYEYE IZLETMELIYDI
Düzeltme: Euro Futbol şimdilik şifresiz bakılıyor.Ali Sami Yen' e Veda programı var yayında.Umarım gün boyunca şifresiz olur da bakarız açılışa.Olmazsa da artık başka yollar deneyeceğiz.![]()
This is a stad
![]()