Türk Telekom Arena Sohbet Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Türk Telekom Arena Sohbet Konusu

Meraklanıp baktım da adamlar Aslantepe beddua başlığı açmışlar. Ben Fenerli olsaydım; yemin ediyorum Antu gibi bir sitenin kapatılması için elimden geleni yapardım. Böyle bir zihniyetin takımımın adını kirletmesine dayanamazdım.

Cahil cühela sürüsü sizi...

ne kadar çapulcu sürüsü varsa antu da toplanmış zaten gfb forumları çok daha kaliteli antudan

Neco bu elektrikli reklam panoları şeref trübünü önündeki saha kenarında olmıyacak mı ne?

Antu coşmuş bir sayfa beddua yazmışlar. :o

Neco bu elektrikli reklam panoları şeref trübünü önündeki saha kenarında olmıyacak mı ne?

Orasi kamera acisi icinde olmadigi icin oraya sadece normal Türk Telekom panolari gelecek.

Meraklanıp baktım da adamlar Aslantepe beddua başlığı açmışlar. Ben Fenerli olsaydım; yemin ediyorum Antu gibi bir sitenin kapatılması için elimden geleni yapardım. Böyle bir zihniyetin takımımın adını kirletmesine dayanamazdım.

Cahil cühela sürüsü sizi...

O degil de bu adamlar stad maliyyeti olarak Seyrantepe arazisini de katmislar. Guya devlet sadece burayi satip gelir kazana bilirmis. La gerizekali ezikler Galatasaray'in bilmem kac milyon yil ust kullanim hakkina sahip oldugu araziyi devlet kime satiyor? Bu stad icin o arazinin buyuk kismindan vazgectik biz. Gerci Ali Sami Yen'e veda toreni icin kupa macinin saatinin degistirilmesine "Galatasaray'a kupa kazandirmak istiyorlar" diyen zihniyetden ne bekliyeceksin ki. :D

Açılış güzel hoşta bakamayacağız ki.Kanal D yarım saatlik bi program yapacak.Maçı Euro Futbol koyacakmış.

Kendi stadımızın maçını bile izleyemiyoruz :D

En azından şu açılışı izleseydik ya.Euro Futbola lanet olsun ya nerden çıktı şu kanal.Önceden ne güzel Futbol smart vardı bakıyorduk şifresiz.

ben boyle isin ........... ulann nasil bir is ozel maci bile bakamiyoruz... TRT NEDEN UYUYOR ? BU MACI ALMALIYDI TUM TURKIYEYE IZLETMELIYDI

Düzeltme: Euro Futbol şimdilik şifresiz bakılıyor.Ali Sami Yen' e Veda programı var yayında.Umarım gün boyunca şifresiz olur da bakarız açılışa.Olmazsa da artık başka yollar deneyeceğiz. :D

ben boyle isin ........... ulann nasil bir is ozel maci bile bakamiyoruz... TRT NEDEN UYUYOR ? BU MACI ALMALIYDI TUM TURKIYEYE IZLETMELIYDI

TRT'lik bir sey yok. Tum yayin haklari Lincoln transferi karsiliginda 2018'e kadar D-Smart'da. Ben de sadece Avrupa kupalari icin zannediyordum sozlesmeyi ama, degilmis. :o Yapsa yapsa sadece yonetim bir seyler yapabilir.

açılış maçı şifreli tam bi rezalet, trt ne yapsın yönetim vermedikten sonra

Cati makaslarini ne zaman yerlestirecekler ya?

arkadaşlar dünki antrenmandan sonra oyuncuların fikirlerini,düşüncelerini falan almamışlarmı?

This is a stad :D

1295033225-7.jpg

Abovv abi bu resmin biraz daha büyük boyu var mı masaüstü yapıcamda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt