Türk Telekom Arena Sohbet Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Türk Telekom Arena Sohbet Konusu

inşallah tel örgüler kalkar, ilk başta haberimiz yoktu açgözlülük edip en önden aldık kombineleri

Panorama'ya hazirlayan arkadas uA forum'da güzel bir haber paylasmis. Ayrica Bugünkü çekilen fotolarida paylasmis, arkadaslar diger basliga alirlar belki.

Abilerim herkese iyi seneler iyi geceler..

aslantepe.biz deki arkadaşların yardımları sayesinde içeriye girebildim ve beraber çektik ( daha öncede forumda yazmıştım içeriye girmekle ilgili izin sorunu yaşıyordum ) aslantepe.biz e teşekkürlerimi sunuyorum. şuanda çalışmam devam ediyo 5 farklı noktadan çekim var render işlemi bitti tur oluşturuyorum.. bu bir ön çalışmadır kulüp ile temas halindeyiz yakın zamanda stadı adım adım gezebileceksiniz

Saygılar

FOTOLAR

02012011 pictures by turkisi - Photobucket

5 AYRI NOKTADAN PANOLAR

www.orhanaydın.com/ttarena/

Basın tribünü o renktemi kalıyor şimdi?

Basın tribünü o renktemi kalıyor şimdi?

evet.

üstünde laptoplar ve insanlar olacağından beyazlık pek belli olmayacak.

kameranın görüş açısında değil.

stad doluyken yani hiç dikkat çekmez.

ayrıca zamanla değiştirileceğini düşünüyorum.

aslt.jpg

asl2d.jpg

asl3.jpg

asl4.jpg

https://www.cimbomlu.net/aslantepe/index.swf

https://www.360cities.net/image/ttarena-2#0.00,0.00,70.0

Cok güzel masaüstleri cikti. :D

3. resmi yaptım hemen

1. Resim direk masaüstümde :p kaçırmam bu sahneyi...

Resmi sitemize 3 Ocak fotoğrafları eklenmiş. Bilginize.

Cevap: Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [ Güncel ]

Askerdeyken stadı gazetelerden takip etmeye çalıştım.Maşallah nerdeyse bıraktığım gibi.Bi skorboardları takmışlar.Stadın daha yolu bitmemiş.Birde çatı 2012 de takılcak yazıyodu.Benmi yanlış okudum yoksa yine bizim aic zyönetimin beceriksizliğimi.Ulan 2012 ye kadar 3 tane stad yapılır be

GS TV'de Osman Tanburacının sunduğu programda THY'nin takacağını söylenmişti, kapaklarda THY amblemi olcakmış vs vs :D 2011 haziran ayında yapılacak deniliyordu....

IMG_2248.jpg

Cam hizasında koltuk olması saçma değil mi? Arkadakiler için engel teşkil ediyor mu acaba tabi, saçma demeden önce bunu da bilmek lazım.

sercan o koltuklar diz kapağına geliyor gelmiyor engel olmaz yani

ÖNEMLİ

şu suni ışık zımbırtısı stadımızdasürekli kullanılıcak senelik 400 bin euro kira bedeli varmış

eldeki zımbırtılar sahanın 1 günde 3 te birini tarıyor yani 3 günde tüm sahaya gerekli ışığı veriyor..

ne periyotla kullanılıcak bilmiyorum..çünkü yazın daha az kışın daha çok sıklıkla kullanılıcaktır ama bu makine rutin kullanılıcak

çünkü çimler çatının geometrisi sebebiile yeterincegüneş almıyormuş emiratesteki dar ve alçak biçatı olsa idi gerek kalmıyacakmış emirateste tribünden sahaya doğru alçalma var..

lakin bizdeki mevcut yapı akustik ve ambiyans için daha idealmiş

yani herşey kurallarına göre yapıldı taraftar hiç düşünülmedi diyenlere duyrulur :D

akustik için böylebi fedakarlığa girmişler

Iste yilin yorumu ! ! !

Melih Sendil: "Bence Izmir Alsancak stadyumu daha güzel Aslantepe'den."

Ilk önce Olimpiyat'a salliyor sandim ben ama sonra anladim bizim stada salladigini. Sinan Engin bir yandan stadimizi överken o herif salliyordu.

Aziz Yildirim'da stadi gezerken bizim baskana sallamis yada öyle bisey yapmis galiba, kameralarin önünde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt