- 15 Eylül 2009
- 65.319
- 11.748
- 2.993
Cevap: Türk Telekom Arena Sohbet Konusu
Tamam söylerim.
Necati, eğer kanalarda canlı yayın varsa bize haber et![]()
Tamam söylerim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Necati, eğer kanalarda canlı yayın varsa bize haber et![]()
Arkdaslar benımde davetıyem geldı hayırlısıyla bu arada bır baska arkadasım mac gunu sehır dısında oldugundan bosta bıletı var bana soledı bende foruma yazıyım dedım ılgılenenler ozel msj atabılır bıletı vıpdır saygılar
Necati kardeşime helal olsun stad'la yattı stad'la kalktı. Saygılar reis :tiphat:
Eyvallah. :tiphat:![]()
Harbi Adnan Polat bile bu kadar üstüne düşmemiştir stadın![]()
Keşke sabah haberim olsaydı. Sırf bilet bulamadım diye geri dönüyorum memlekete.
Arkdaslar benımde davetıyem geldı hayırlısıyla bu arada bır baska arkadasım mac gunu sehır dısında oldugundan bosta bıletı var bana soledı bende foruma yazıyım dedım ılgılenenler ozel msj atabılır bıletı vıpdır saygılar
Kanka sen bu avatardaki kızın üstünede sabah akşam düşünürsen bunuda ayarlarsın![]()

Cok uzakta oturuyor malesef. Amerika'ya kadar gidemem. :Z5:![]()
Keşke sabah haberim olsaydı. Sırf bilet bulamadım diye geri dönüyorum memlekete.
Vallah banada sımdı haber verdı arkadasım napalım saglık olsun dıyelım
Necati renkdaş bir başkandan daha çok bir taraftardan daha gayretli bir çalışma ve başarı örneği göstermiştir. Yemin olsun adnan biraderler bile senin kadar üstüne düşmüş olsa Loca katları arasına led reklam panoları, Açılır kapanır çatı hatta çok daha kaliteli transferler yaparlardı. Ama adnan biraderler ticarethane mantığı ile çalıştırmaya devam etsinler elbet bu taraftar tepkisini verecektir.
Tekrardan değerli zamanını stat ile ilgili tüm gelişmeleri bizlere aktarmak için çaba sarfeden Necati renkdaşı tebrik ederim.
Getiririz dedik getirdikBelli olmaz
![]()

Adnan Sezgin'le istemeye gidelim kizi. Ama o cimri herif hem bize bütün yol parasini ödettirir hemde bizi yari yolda birakir bence.![]()
Aman necati kardeş Avatarın yıldızına götürüyorum deyip yola çıkarsınız adnan sezginle yolda gel bak burda bonservisi elinde bir yıldız onu alalım der sana.![]()