Türk Telekom Arena Sohbet Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Türk Telekom Arena Sohbet Konusu

Necati kardeşime helal olsun stad'la yattı stad'la kalktı. Saygılar reis :tiphat:

Arkdaslar benımde davetıyem geldı hayırlısıyla bu arada bır baska arkadasım mac gunu sehır dısında oldugundan bosta bıletı var bana soledı bende foruma yazıyım dedım ılgılenenler ozel msj atabılır bıletı vıpdır saygılar

Keşke sabah haberim olsaydı. Sırf bilet bulamadım diye geri dönüyorum memlekete.

Arkdaslar benımde davetıyem geldı hayırlısıyla bu arada bır baska arkadasım mac gunu sehır dısında oldugundan bosta bıletı var bana soledı bende foruma yazıyım dedım ılgılenenler ozel msj atabılır bıletı vıpdır saygılar

Vay yakışır.

Necati renkdaş bir başkandan daha çok bir taraftardan daha gayretli bir çalışma ve başarı örneği göstermiştir. Yemin olsun adnan biraderler bile senin kadar üstüne düşmüş olsa Loca katları arasına led reklam panoları, Açılır kapanır çatı hatta çok daha kaliteli transferler yaparlardı. Ama adnan biraderler ticarethane mantığı ile çalıştırmaya devam etsinler elbet bu taraftar tepkisini verecektir.

Tekrardan değerli zamanını stat ile ilgili tüm gelişmeleri bizlere aktarmak için çaba sarfeden Necati renkdaşı tebrik ederim.

Vallah banada sımdı haber verdı arkadasım napalım saglık olsun dıyelım

Canın saolsun be renkdaş. 3 gündür döne döne bilet aradım bulsam karaborsadan dahi almayı kafaya koymuştum. Ama olmadı. Nasip değilmiş. Artık Sivas maçına gelmeye çalışacağım.

Necati renkdaş bir başkandan daha çok bir taraftardan daha gayretli bir çalışma ve başarı örneği göstermiştir. Yemin olsun adnan biraderler bile senin kadar üstüne düşmüş olsa Loca katları arasına led reklam panoları, Açılır kapanır çatı hatta çok daha kaliteli transferler yaparlardı. Ama adnan biraderler ticarethane mantığı ile çalıştırmaya devam etsinler elbet bu taraftar tepkisini verecektir.

Tekrardan değerli zamanını stat ile ilgili tüm gelişmeleri bizlere aktarmak için çaba sarfeden Necati renkdaşı tebrik ederim.

Rica ederim. Stad konusunda sizlere kücük bir katkim bile olduysa ne mutlu bana. :)

Getiririz dedik getirdik :D Belli olmaz :D

Adnan Sezgin'le istemeye gidelim kizi. Ama o cimri herif hem bize bütün yol parasini ödettirir hemde bizi yari yolda birakir bence. :asd:

Aman necati kardeş Avatarın yıldızına götürüyorum deyip yola çıkarsınız adnan sezginle yolda gel bak burda bonservisi elinde bir yıldız onu alalım der sana. :)

Stad acayip fena gözüküyor son videoda

Aman necati kardeş Avatarın yıldızına götürüyorum deyip yola çıkarsınız adnan sezginle yolda gel bak burda bonservisi elinde bir yıldız onu alalım der sana. :)

Biz bu adamla kizi istemeye gitsek kesin baska birine kaptiririz kizi. :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt