Türk Telekom Arena’daki En Unutulmaz Maç

Emre Altun

GSC Moderatör
Yönetici
Moderatör
Hazır 11 yıllık sponsorluk bitmişler favori maçı seçelim.

Madrid maçı tabi ki de ah Drogba ah o golden sonra sevinmek yerine topu alıp santraya gitseydin keşke

Başakşehir maçı benim için favori. Atıyoruz saymiyorlar. Bir daha atıyoruz yine saymiyorlar. Stresin kralını yaşatan mactir

İlk sıradaki Juve maçı asla değişmez bence. Öyle bir dönemi tekrar yaşayacağımızı düşünmüyorum. Diğer sıralamam da aşağıdaki gibi.

1- Galatasaray 1-0 Juventus (2013)
2- Galatasaray 3-2 Real Madrid (2013)
3- Galatasaray 2-1 Başakşehir (2019)

Juve maci. Stada gitmedim ama disardaydim, maci izleyebilmek icin arabayla karda buzda kaya kaya eve gitmistim. Macin hikayesi zaten inanilmazdi. Hatırladıkça tüylerim diken diken oluyor.

Juve maçı sadece stad için değil CL tarihi adına da unutulmaz maçtı
Real maçı ve Başak maçı da iyiydi
3-1 lik fener maçı farka gidebilirdi, güzeldi

Ben de Juventus ve Real Madrid maçı arasında gidip geldim ama daha büyük öneminden dolayı Juventus maçı diyorum.

Ek olarak kar kış kıyamet, maçın 2 güne yayılması, tüm topçuların savaşması vs çok değişik etkenler vardı o maçta.

Benim için gittiğim canlı izlediğim maç olan 3-2 biten Beşiktaş maçı, 2012 yılında oynadığımız maç. O zaman yaşım 18 yeni yeni maçlara gitmeye başlamıştım o gol anındaki heyecanı sizlere anlatamam.

Hatta o maçta bizzat çektiğim videoyu sizlerle paylaşayım.

7 Aralık 2011
Galatasaray 3 - 1 şikeciler

Kötü gidişimizi bitiren, Şikecilerin üstünlüğüne son verdiğimiz hatta onları şoke eden bir maçtı. 19 yaşındaydım ve fenerin efsane kadrolarından yabancılarından parasından bıkmıştım, Şrakkkk diye koyup, fenere bazı şeyleri hatırlattığımız maçtı..

Geri
Üst Alt