Türk Telekom Stadı'nda VIP Koltuklar Yenileniyor

Uğur İz

GS
Yönetici
Administrator
6273dc0817c249aa969b0ca355441188.jpeg

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nda VIP koltuk yenileme çalışmalarına başlandı.

Çalışmalar kapsamında, Batı 100 ve 101V bloklarından, 1090 adet koltuk değişimi gerçekleştirildi.

Üretici firma tarafından 10 yıl solmazlık ve 25 yıl paslanmazlık garantisi verilen yeni koltuklarda, bel ve kol desteğiyle birlikte taraftarlarımızı keyifli maçlar bekliyor.

15 Mart 2020 tarihine kadar, önce Batı Bölümü VIP koltuklarının, 3 Nisan 2020 kadar ise Doğu Bölümü VIP koltuklarının değişiminin tamamlanması planlanıyor.

Galatasaray.org

Hos duruyor. Bazen mac sirasinda kulube arkasi tribundekileri cekerken solmus ve pembe renkte oldugu gorunuyordu.

Yalniz ben VIP'le baslar tum stada yapilir diyordum ama sadece zengin ahbaplarimiz icin dusunulmus sanirim

811224cd1fc84cb4a973c1e02ecd20ad.jpeg

zengin düşmanı değiliz , hele Galatasaraylı ise.. Hayırlı olsun.

Hos duruyor. Bazen mac sirasinda kulube arkasi tribundekileri cekerken solmus ve pembe renkte oldugu gorunuyordu.

Yalniz ben VIP'le baslar tum stada yapilir diyordum ama sadece zengin ahbaplarimiz icin dusunulmus sanirim

811224cd1fc84cb4a973c1e02ecd20ad.jpeg
Tüm stat için böyle bir şeye gerek yok ama daha canlı renklerle genel bi yenileme lazım.

Sadece vip yenilenecekse mallik olur

Boyle bir sey yapacaklarini zannetmem

Ama ihtimal verebilirim

normal tribünler icinde yeni koltuklar olmalı ama başkan beleşe getirecek sponsor bulamadı galiba

takıma destek veren çoğunluk vip alamayan taraftarlar. bu insanlar kar yağmur soğuk çamur uzak vs demeden stada gelip 90 dk sıkıntı çekip tezahürat yaptı.
bu kesime öncelik verilmesi gerekirken kodamanlara öncelik verilmiş. çok yanlış bir düzenleme umarım tüm stad böyle restore edilir. bu taraftar bunu hak ediyor.

tüm stadın yenilenmesi için kapasite arttırma meselesini beklerler büyük ihtimal. kale arkaları zaten sökülebilir koltuk olacak.

Sezon sonu bütün stadın yenilenir diye tahmin ediyorum,aynı kalitede olmasa bile. Güzel olmuş,yakışır.

Geri
Üst Alt