Türk Telekom Stadyumu’nun Zemin Durumu Hakkında Açıklama

EvpIHq1WYAM4K29

EvpII7uXcAwnb1e

orta saha hala berbat duruyor

2. lig takımı kadar bile olamadık yazıklar olsun

PL kalitesinde zemin var adamlarda

Mimari olarak bizim stada benziyor, Samsunspor´u kutlamak lazim. Ben Federasyon olsam iyi zemine sahip olan takimlara prim, kötü zemine sahip olan stadlara ise ceza veririm. Bunun yasallastirilmasi gerekiyor, hem öncelik ile futbolcu sagligi, hemde kalite acisindan. Iyi futbol iyi zeminde oynanir.

Gercekten büyük bir utanc icindeyim, top oynamak icin stat aramamiza da, her hafta beinsportsun bu zemini yayinlamasindan da utanc duyuyorum. Adam yarin öbürgün kalkacak falcao icin illegal millegal macimizi izleyecek kolumbiyadan. O zemini gördükten sonra yüzeysel anlamda notunu verecek takima da lige de...

Bu sekilde insanlara mac izletmek, olagan üstü kaliteli bir dessert hazirlayip, onu insanlarin önüne paslanmis bir tablet ile getirip, ve daha önce kullanilmis catal bicakla servis etmek gibi bir görsel birakiyor.

Karagümrük gibi yapalım, onlar Kocaeli Stadyumunda oynamışlardır, saha ve çim çok güzel.

Bir maçlığına olur.

Son hali.

46445125-1614868036.jpg

Bu doğruysa 1 dk dahi durmamalı o stat sorumlusu.

Bahanelerin arkasına saklanıyorlar gibi geldi bana
Diğer statlar kara rağmen nasıl eski haline geldi
Sorumlu kimse istifa etsin bence de

Rezillik resmen. 1 ay geçti neredeyse hala aynı görüntü, o konuşan stat sorumlusunu da kovun bir zahmet.

2. lig takımı kadar bile olamadık yazıklar olsun

PL kalitesinde zemin var adamlarda

şu güneş açısına bir bak ruhum açıldı bizim stadın betonundan güneş dahi geçmiyordur onu oraya yapalım fikrini çıkartan mucite sormak lazım vicdanın rahat mı diye

Geri
Üst Alt