Türk Telekom Stadyumu’nun Zemin Durumu Hakkında Açıklama

Murat ersoy beyler adamın ismi

kimsenin yiyemediği belhandayı bu adam yedi iyimi

Kötü oyunumuzu zemine bağlıyoruz ya velev ki öyle eğer zemin yüzünden kaçacaksa şampiyonluk, bu olay Ribery skandalıyla yarışır

Yeni foto diye karşıma çıktı
Ne kadar doğru bilemem ama ben de bu görüntüyü ilk defa görüyorum

EwSMCssWEAU5fWF.jpg

Twitterlarda youtubelerde dolaşıp kendinizi izleyeceğinize, evrak sahteciliğı yapacağiniza gidin zemini düzeltin.

Şu Rize maçını geçebilsek ondan sonra 20 gün maç yok zemin biraz düzelirdi.

Yapiyorsunuz demedim bak, yapacaginiza dedim... Orada samimi bir uyari var.
hocam evimizin alt katında şok market var. oradan oğluma 5 adet çim adam aldım. mukakkak rasgelmişsindir tohumu döküp çimlenmesini bekliyorsun.

ogluma bir kere gösterdim olayı nasıl yapıldığını birde plastik makas aldım. 5 ini de büyüttü fırca gibi çim cıktı her sabah suluyor. guneş gören odaları 3 saatte bir gezdiriyor.

milimetrik boyutta kısaltiyor tipki bir berber edasıyla. işe olan sevgisi üst düzeyde gecen maçı izlerken, çimler ne kadar kötü dedi. utandım maçı kapatmak durumunda kaldım. 4 yasındaki berk can bu cimler neden kötü diye sorarken yönetim niye sormuyor aklım almıyor.

az daha büyüsün stadyum bakıcısı yapmak gibi niyetim var ama o zamana bu işler nasıl gider bilmiyorum.

hocam evimizin alt katında şok market var. oradan oğluma 5 adet çim adam aldım. mukakkak rasgelmişsindir tohumu döküp çimlenmesini bekliyorsun.

ogluma bir kere gösterdim olayı nasıl yapıldığını birde plastik makas aldım. 5 ini de büyüttü fırca gibi çim cıktı her sabah suluyor. guneş gören odaları 3 saatte bir gezdiriyor.

milimetrik boyutta kısaltiyor tipki bir berber edasıyla. işe olan sevgisi üst düzeyde gecen maçı izlerken, çimler ne kadar kötü dedi. utandım maçı kapatmak durumunda kaldım. 4 yasındaki berk can bu cimler neden kötü diye sorarken yönetim niye sormuyor aklım almıyor.

az daha büyüsün stadyum bakıcısı yapmak gibi niyetim var ama o zamana bu işler nasıl gider bilmiyorum.

Mesele ask ve tutkudur. Oglunuz o 30 Lira´lik (3Yuro) cim adamlari düzensiz görmeye dayanamazken , bizim yöneticilerimiz Milyon YUROluk futbolculari patates tarlasi üzerinde izlerken rahat uyabiliyorsa, edebilecegim bazi kelamlar gelir dilimin ucuna ancak önümüze hukuk cikar. Aman bizde Galatasaray resmi hesabinda yerimizi almayalim.

EwchnzDWEAImO6R

Zemine bak.

Galatasaray’da Stat İşletme Direktörü Murat Ersoy’un görevine son verildi. (Hürriyet)

İşin ehli adam olmadığı için bu zemin bu halde tamam çim ekemezsin maçlar oynanırken ama sahada kel kalmaz.
Binbir türlü metodları var emek harcansın 15 güne top sekmez hale gelir

Bütün zemini kaldırıp hazır çim sermek lazım sağına soluna ekim yapa yapa yamalı bohçaya döndü.

Geri
Üst Alt