Türk Telekom Yeni Kotasız İnternet Tarifeleri

Valla buradan taşınacağım bir sene içinde eğer kiracı bulamazsam ve kiralık ev arayacak olursam mutlaka bu internet olayını gözönünde bulunduracağım, superonline veya turksat olmayan yere taşınmayacam bunlar cidden bokunu çıkardı bu işin.

uydunet kesinlikle en iyisi ama o da heryerde yok lanet olası ,keza superonlineda öyle Türktelekom ise rezilligin daniskasını yapmıs hızı düşürüp kotayı kaldırmış 4 mbit hız nedir at hırsızları 4 mbit 8 mbit bunları uganda somali filan kullanıyor

Turknet kullnan tanıdıklarım var taahüt yok kota yok 65 lira veriyor adamlar min.hız 16.

4 mbit nedir ya :asd:

Ülke ülke değil Muz cumhuriyeti :dans:

Bakanlık karar alıyor AKN kalkıyor

tüketici:
:cimbom:

firmalar:
:unsure: :whistle: :cimbom:

Fiyatları gören tüketici :
300168.jpg

Yeni taahüt yapmıştım neyseki 25 mb 200gb akn 67 tl :)

Oha lan 130 lira mı vericem Türk net kullanan var mı ?

TTNet'ten bu saatten sonra alışveriş yapana oturma organımla güler , ağır dalga geçerim.

Adamlar battı , kredi borçlarını bankalara takıp kaçtı, yetmedi asırlık bakır telleri çaldılar.

Şu an ttnet bankalara ait , sizi yolmalarına izin vermeyin.

1 ocak'tan önce sakın taahhüt vermeyin.Bu fiyatlar seve seve değişecek.

evin interneti yıl başında bitiyor yeniletmeyeceğim hattımı da tt den taşımıştım geçen hafta şu rakaları görünce ne kadar doğru iş yaptığımı tekrar anladım soyguncu şerefsizler

1 ay önce yeni taahhüt verdim acaba diyorum fatura şişmeden taahhüdü bozsam mı.

Anlaşıldı, kotasız koyacaklar...

vay arkadaş tek suçumuz Türkiye'de doğmuş olmak mı? belki birgün bizim de çiçeklerimiz açar.

Yalnız hakikaten akıl mantık alacak iş değil ha bu. Bugünkü kur üzerinden kıyaslasan yine çok pahalı, s.k.k polonyada 65 mbps internet 10-12 euro arası değişiyor, kota-akn nedir bilmiyorlar.

Bu arada bir şey soracağım, Turknet kendi altyapısını mı kullanıyor ? Eğer öyleyse tt'yi iptal edip ona başvuracağım.

Son düzenleme:
Adsl/vdsl kullanıcısı icin ne tt ne de superonline mantıklı degil. Taahhütsüz 35mbit internet türknet, millenicom ve netspeed gibi firmalarda 60-70 tl.

Benim bildiğim kadarıyla uydu net dışında Türkiye'de bütün internet alt yapısı Telekom tekelinde.

ABD'de de fiyatlara baktım da orası pahalı. Ya da ben yanlış baktım.

Geri
Üst Alt