Türk Telekom Yeni Kotasız İnternet Tarifeleri

Bir evde bakir kablolama varsa talep ve yayginlasma durumunda ek olarak fiber kablo cekiliyor

Ama ornegin sifir binalarda onceden sadece fiber dosendi ise , daha sonra bakir telefon basvurulari reddediliyor

Bu kiralamacilar da (turknet vb.) tum ulkede yayginlasmis bakir hatlar uzerinden hizmet veriyorlar , daha dogrusu sadece kiralama modeli bakir hatlar icin uygulaniyor

Turk telekomun dosedigi fiber hatlari baska saglayicilara kiralamadigini biliyorum

Yanlissam duzeltin ... 100 mbit e 110 lira civari oduyorum , 300 GB Akn li , fakat kalkarsa netflix 4K icin avantaj olur tabi

Anlaşma sadece onlarla olmaz devletinde anlaşma hükümleri vardır.Atıyorum alt yapıyı TT kuracak der ama sözleşmede TT'ye sizde başkasına servis sağlayacaksınız der.Zorunluluktur yani abi.

Tamam, ttnet altyapısını kiralamak zorunda yasal olarak burada bir problem yok.

Devlet kiralamaya üst fiyat sınırı koyuyor olsa bile (fikrim yok konu hakkında) bu bedel diğer servis sağlayıcılara aknsiz paketlerini ttnet'in sunduğundan daha makul fiyatlarda tüketiciye sunmasına olanak sağlıyorsa ttnet paket fiyatlarını düşürmek zorunda kalır bunu diyorum.

Normalde oy kullanmayı düşünmüyordum lakin şu videolardan bir 15-20 tane daha görürsem mart seçimlerinde oyum Reyize :cigara:

Taahhütlerde sorun olmayacak büyük ihtimalle abi ama güvenmemek gerek.Dediği gibi istemeyerek aknyi kaldıracaklar senden, sana bir kota vs gelirse taahhüt bozma hakkın olur zaten. Önemli olan milyon kez arayıp rahatsız edeceklerdir tarife değiştirmen için, onu yapmamak daha iyisi yoksa.
Aynen öyle.

1 ay önce taahhüt verdim, malumun olduğu üzere taahhütte kaldığın süre uzadıkça taahhüt bozma bedeli artıyor. Eğer AKN kalktıktan sonra sıkıntılı bir durum olursa direkt iptal edeirm 60-70 lira da taahhüt bozma bedeli öderim, bunlara güven olmaz çünkü.

Eğer devlet kiralamaya üst fiyat sınırı koyuyor olsa bile (fikrim yok konu hakkında) bu bedel diğer servis sağlayıcılara aknsiz paketlerini ttnet'in sunduğundan daha makul fiyatlarda tüketiciye sunmasına olanak sağlıyorsa ttnet paket fiyatlarını düşürmek zorunda kalır bunu diyorum.
Evet öyle ama her yerde Turknet gibi sağlayıcılar için alt yapı olmadığından ttnete mahkum oluyorlar.Mesela arkadaşım yeni evlendi taşındığı apartmanda uydu net,super online falan yok mecbur ttnet aldı.

Evet öyle ama her yerde Turknet gibi sağlayıcılar için alt yapı olmadığından ttnete mahkum oluyorlar.Mesela arkadaşım yeni evlendi taşındığı apartmanda uydu net,super online falan yok mecbur ttnet aldı.
Haaa... Turknet her yere hizmet veremiyor yani. Ben nerede olursa olsun ttnet altyapısıyla hizmet verebiliyorlar sanıyordum.

4 mbit nedir ya :asd:

Ülke ülke değil Muz cumhuriyeti :dans:

Bakanlık karar alıyor AKN kalkıyor

tüketici:
:cimbom:

firmalar:
:unsure: :whistle: :cimbom:

Fiyatları gören tüketici :
300168.jpg
:asd::asd:

Normalde oy kullanmayı düşünmüyordum lakin şu videolardan bir 15-20 tane daha görürsem mart seçimlerinde oyum Reyize :cigara:

Cumhurbaşkanlığı seçimi geçti renktaş, martta belediye seçimleri var. Pek bir havalı havalı yazmışsın ama olmamış yani, tam bir laikçi çomarsın.

Türk net 35 mbit kotasız 65 tl diyor ben niye 24 mbit 130 tl vereyim bu mantıklı mı başka bir iş mi var bunda anlamadım ?

Eğer devlet kiralamaya üst fiyat sınırı koyuyor olsa bile (fikrim yok konu hakkında) bu bedel diğer servis sağlayıcılara aknsiz paketlerini ttnet'in sunduğundan daha makul fiyatlarda tüketiciye sunmasına olanak sağlıyorsa ttnet paket fiyatlarını düşürmek zorunda kalır bunu diyorum.

Pazar paylarını bilinirlik duzeyi belirliyor daha çok. Bu yüzden telekomu ondan pek de farkı olmayan turkcell superonline ve vodafone takip ediyor. Üçü arasinda rekabet olursa fiyatlar dusebilir ama diğerlerinin payı onemsenmeyecek duzeyde.

Türk net 35 mbit kotasız 65 tl diyor ben niye 24 mbit 130 tl vereyim bu mantıklı mı başka bir iş mi var bunda anlamadım ?
Problem yaşayan duymadım ama müşteri hizmetleri problemi varmış galiba.Bakmak gerek yani, alt yapıyıda sorgulaman lazım.

Problem yaşayan duymadım ama müşteri hizmetleri problemi varmış galiba.Bakmak gerek yani, alt yapıyıda sorgulaman lazım.

Benim için kendi portları olsun yeter tt net ile uğraşmak istemiyorum bu memlekette para kolay kazanılmıyor ben niye 130 tl vereyim daha iyisini alacakken. İşin tuhaf kısmı aynı altyapıyı kullanan adam nasıl daha ucuza hizmet verebiliyor.

Göz korkutup 1 ocak öncesi akn kalkmadan önce insanları taahhüt vermeye zorluyor olabilirler mi acaba ?

Benim için kendi portları olsun yeter tt net ile uğraşmak istemiyorum bu memlekette para kolay kazanılmıyor ben niye 130 tl vereyim daha iyisini alacakken. İşin tuhaf kısmı aynı altyapıyı kullanan adam nasıl daha ucuza hizmet verebiliyor.

Uydunete bak o zaman. Ucuza hizmet konusunu yukarıda tartıştık onları oku.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt