Türk Telekom Yeni Kotasız İnternet Tarifeleri

Cumhurbaşkanlığı seçimi geçti renktaş, martta belediye seçimleri var. Pek bir havalı havalı yazmışsın ama olmamış yani, tam bir laikçi çomarsın.
Ha yok ebesinin çorabı.

Malum partiye ait belediyelerin veya belediye başkanlarının hatta milletvekillerinin kendilerine ait iradeleri mi var da söylediğimde bir hata olsun? Beyaz Türk geyiği yapıyoruz amma ve lakin üzülerek belirtmek zorundayım ki tam bir Ankara bebesi kıvamına gelmişsin kardeşim.

**Türknet kullanıyorum kesinlikle müşteri hizmetleri problemi var ama 4 sene oldu en fazla 4 defa ihtiyacım oldu olduğunda delirtiyolar kesinlikle ulaşamıyosunuz internet üzerinden çözmeye çalışıyolar...
**1 defa uzun süreli bir sorun yaşadım 2 hafta kadar sonunda çözüldü fatura konusunda başvurdum internetten tabiki telefonla dönüş yaptılar ve faturanın yarısını ödedim mağdur etmediler...
**fiyatlar yeni arttı 65 tl oldu onuda uzun süredir zam yapmadıkları ve mecbur kaldıkları için yaptıklarını söylediler
**en güzel yanı taahhüt yok istediğin zaman bırakabilirsin kendi altyapılarının olduğu yerlerde 100 mbps e kadar hız verebiliyolarmış
**ben şuan vdsl kullanıyorum modem falan değiştirdim anlık hızım ping süresi 20 ms indirme hızı 38.81 mbps yükleme hızı 4.37 mbps

Türksat kablonet kullanıyorum kota dolunca gene sınırsız ama biraz indirmeler yavaşlıyor oda bana yeter gene tv de bütün belgesel kanalları vs var toplam 55 tl altyapısı olsa herkes türksat a geçer, bu sene geçti seneyede senelik 200 tl ye ip tv alırım maç sorununuda hallederim türk telekom bein gibi kurumlar dolandırıcı hattımı bile değiştirdim vodafone a geçtim ev telefonunu kapattım boykot için

ASUS_Z00AD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Beyler bir el atın be kaç gündür soracağım bu konu varken sorayım internet hızından falan anlamam ben beini iptal ettiriyorum bu ay sonu bitiyor ip tv alacagim ve evde de internetim yok ip tv nin sağlıklı çalışması için hangi interneti kullanayim ve hangi marka ttnet çok pahalı alternatif var mı ?
Birde ip tv kullanan var mı aramızda yada bildiğiniz hangisi iyi yardımcı olurmusunuz ?

Ben şu an tt'de 16mbps75gb'ye 55 tl ödüyorum 2019 Haziranında sözleşmem bitecek. Listeye göre ödeyeceğim miktar ayda 37 tl yıla vurunca 456tl artıyor.
Akk kalkmasa daha iyiydi anasını satayım keriz silkecekler resmen bu fiyatlar ne

Türk telekom üzerinden bütün firmalar adsl\vdsl hizmeti veriyor. Firmaların kendi sitelerinden hız sorgulaması ve altyapı durumunu görebilirsiniz

Bildiğim kadarıyla !!!

TT fiber altyapısını kullananlar: Netspeed, Türknet, Oris, Millenicom, Dsmart, istisna olarak bazı yerlerde vodafone.net

Superonline alt.. kullananlar: Vodafone.net, Digitürk, Dsmart, Millenicom

Kendi altyapısına sahip olanlar: Türknet yapa az yerde var, vodafone.net, kablonet

Şuan binamızda türk telekom fiber var, ben netspeed firmasından fiber hizmeti alabiliyorum.

50/4 sınırsız 65 tl, 1 yıl sabit fiyat garantisi var, tahattüt yok

Uzun süredir turknet kullanıyorum 16 mb hıza 64 tl geliyor ve memnunum umarım bunlarda bu furya ya uymaları. Ayrıca açıklamada yaptılar diye hatırlıyorum. Fiyat artışı cüzi yaparlar. Ttnet ten daha avantajlı olur . Telefonda taşıyacağım türk nete

100 mbit in altindaki hizlar orn 3 ayri odada netflix ten 4K oynatamaz sanirim

Emin olmasam da ..

Taahhüt olmaması eskiden avantajdı ama an itibariyle belirsizlik sebebiyle iyi bir şey değil. Taahhüt iki taraflı işlediğinden iss fiyat arttırımına gidebilir, şu an taahhütte olmak daha mantıklı.

Geri
Üst Alt