Türk Telekom Yeni Kotasız İnternet Tarifeleri

DuOT3wJVsAY7UHT.jpg:large

Ahahah olm bunlar nerede yaşıyor lan ?

Fark ettim lakin açık konuşmak gerekirse umursamadım. Amma ve lakin neye küstün acaba onu merak ettim. Ankara bebesi dedim diye mi böyle olduk? Kenan renktaşımız görse ağlardı herhalde.

Bence Sinan Bey'in zenginliğini önemsizleştirmeye itibarsızlaştırmaya çalışmışsın lakin çok şükür büyük resmi görebiliyoruz ki bu ali cengiz oyunlarını yemiyoruz kardeşim. Senden daha beyaz diye kıskançlık yapma lütfen.

Ayriyeten Allah belanı versin.

İyi forumlar.
Su an ben
adnan_oktar_arslandir_dans.gif
Nasil iyi aksamlar?
Bu kadar mi?
Yeter yav, adini kurt yaslanmis diye cikaricam.
MK beye yükleniyoruz rahatsiz oluyor, sen dersen mülayim biri oldun.
Bu ne yaaa, bana buradan nasil ekmek cikacak.

Turknet kullanan var mı aranızda? Tanıdığım birine sordum şimdi iyi çekmiyor diyor.

Valla beyler, AKN'siz tarife hep böyleydi. Yaklaşık 2 senedir 50mbit AKNsiz aylık 180TL ödüyorum.
Ondan önce 130 ödüyordum 32Mbit AKN'siz tarifeye.

Bende şunu anlamıyorum. AKN kaldırılınca fiyatların aynı kalacağınımı düşündünüz ?

Bu milleni ve turknet fiber degil anladigim kadariyla?
Yerine göre değişiyor diye biliyorum, kimi yerde fiber kimi yerde vdsl2. VDSL2 ile fiber arasında en ufak fark yok, bir önceki evimde fiber vardı şu an vdsl kullanıyorum ne pinglerde ne download/upload hızında en ufak fark yok.

Valla beyler, AKN'siz tarife hep böyleydi. Yaklaşık 2 senedir 50mbit AKNsiz aylık 180TL ödüyorum.

Bende şunu anlamıyorum. AKN kaldırılınca fiyatların aynı kalacağınımı düşündünüz ?
Kaldırılması lazım. Verilen paralar uçuk ve dangalakça.

Türkiye´de sirket üzerinden internet kullandigim icin tüm detaylara vakif degilim.
Ancak, bu AKN Almanya´da da vardi ve kalktigi zaman fiyatlar ayni kalmayi gectim düstü bile.

Hayırda 2 katı fiyatı beklemiyorduk tabii.

Geri
Üst Alt