- 28 Ocak 2011
- 27.505
- 21.919
- 578
Bana en çok enayi yerine konmak koyuyor, 90 değil de 150 veririz ölmeyiz neticesinde ama net salak yerine konuluyoruz can sıkıcı bir durum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Türkiye´de sirket üzerinden internet kullandigim icin tüm detaylara vakif degilim.
Ancak, bu AKN Almanya´da da vardi ve kalktigi zaman fiyatlar ayni kalmayi gectim düstü bile.
AKK veya AKN'nin getirilme amacı altyapı eksikliklerinden dolayı yavaşlamanın ve adaletsiz kullanımın önüne geçmekti bakanın açıklamasını okuyabilirsin, şirketler bunu kar kapısı haline getirip tüketiciyi sömürdü. 1000dk'lık hizmet almak ile alakası yok yani konunun.Hesabı şöyle yapabilirsin. Cep telefonu tarifen var. 1000DK 1000SMS. Sen diyorsunki bu limiti geçince hız düşmesin, fiyatta artmasın.
Böyle birşeyin imkanı varmı ?
Ha genel olarak fiyatlar yüksek, kabul ediyorum.
25mbps platin akksiz 89.90a Superonline mi? 85tl ye 100mbpse kadar akksiz milleni mi sence?Yerine göre değişiyor diye biliyorum, kimi yerde fiber kimi yerde vdsl2. VDSL2 ile fiber arasında en ufak fark yok, bir önceki evimde fiber vardı şu an vdsl kullanıyorum ne pinglerde ne download/upload hızında en ufak fark yok.
Hizmet kalitelerini bilmiyorum biraz da şans işi açıkçası birini seçecek olsam 85 tl'lik olanı seçerdim.25mbps platin akksiz 89.90a Superonline mi? 85tl ye 100mbpse kadar akksiz milleni mi sence?
o zaman akn yi kaldırmanın ne anlamı var ki . zorla millete bu fiyatları dayatmanın anlamı neValla beyler, AKN'siz tarife hep böyleydi. Yaklaşık 2 senedir 50mbit AKNsiz aylık 180TL ödüyorum.
Ondan önce 130 ödüyordum 32Mbit AKN'siz tarifeye.
Bende şunu anlamıyorum. AKN kaldırılınca fiyatların aynı kalacağınımı düşündünüz ?
Anlatmaya calistigim da aslinda bu.Hesabı şöyle yapabilirsin. Cep telefonu tarifen var. 1000DK 1000SMS. Sen diyorsunki bu limiti geçince hız düşmesin, fiyatta artmasın.
Böyle birşeyin imkanı varmı ?
Ha genel olarak fiyatlar yüksek, kabul diyorum.
bizimki 50 binlik, cok öyle yavaslamaz. sorun yasamadik ama ayilik 30 euro ödüyoruz. 100 binlige gecmek lazim o fiyata.Biliyorum, 1und1 deutsche telekomun yan sanayisi gibi bir sey, sadece alt yapi sebebi ile degil.
Bayagi ortaklik yaptilar bu güne kadar.
Her yerde degil, bazi yerlerde telefonica alt yapisini kullaniyorlar.
En büyük ibnelikleri ise 50 Mbit hizi kafalarina göre 10 Mbit civarina düsürmeleri.
AKK'siz şekilde devam edecekmiş taahhüt sonuna kadar, yani en azından müşteri hizmetleri bana öyle söyledi. Fiyat aynı kalacak akk kalkacak.Benim taahhütüm devam ediyordu bitene kadar aynı parayla akn siz mi faydalanacağım yoksa bunlar o sözleşmeye bunu eklemişlermidir acaba. Herşey beklenir ttnetten.
Benim taahhütüm devam ediyordu bitene kadar aynı parayla akn siz mi faydalanacağım yoksa bunlar o sözleşmeye bunu eklemişlermidir acaba. Herşey beklenir ttnetten.
AKK'siz şekilde devam edecekmiş taahhüt sonuna kadar, yani en azından müşteri hizmetleri bana öyle söyledi. Fiyat aynı kalacak akk kalkacak.
Olur sanırım, neticede kontrat var ortada kontratı bozamazlar ki.Benimde taahhüt martta bitecek.Acaba şimdiden taahhütü yenilesek 2 yıllık, bu andavalları avlıyabilirmiyiz acaba.75 gb kota var çünkü nasıl olsa 20 güne kaldırmak zorunda kalacaklar.
Olur sanırım, neticede kontrat var ortada kontratı bozamazlar ki.
AKK'siz şekilde devam edecekmiş taahhüt sonuna kadar, yani en azından müşteri hizmetleri bana öyle söyledi. Fiyat aynı kalacak akk kalkacak.
AKK veya AKN'nin getirilme amacı altyapı eksikliklerinden dolayı yavaşlamanın ve adaletsiz kullanımın önüne geçmekti bakanın açıklamasını okuyabilirsin, şirketler bunu kar kapısı haline getirip tüketiciyi sömürdü. 1000dk'lık hizmet almak ile alakası yok yani konunun.
Artık iptv diye bir realite var, netflix-amazon prime vs gibi internet platformları var. 50 gb akn koymak, 100 gb akn koymak bildiğin 5. sınıf ülke kafası kabul edilebilir bir şey değil.
Göreceksiniz bahsi geçen fiyatları uygulayamayacaklar s...... s....... düşecek o fiyatlar.
Doğrudur var ama bizdeki gibi değil, 30 dolara -40 dolara alternatifsiz olan bölgelerde oluyor genelde, o da 1 tb falan. Bizdeki gibi 50 gb-100 gb uygulanan paketler aşırı ucuz oluyor. Bir de orda çok ciddi bir rekabet var bir sürü iss var.Dediğin gibi fiyatlar inşallah düşer.
Zaten 5. sınıf ülkeyiz.
Her ne kadar alt yapı yetersiz olsada, AKN olayı sadece alt yapı yetersizliğinden uygulanmıyor.
ABD ve İngiltere gibi ülkelerdede AKN'li paketler mevcuttur.
What is a
All about broadband fair usage policies