Türk Telekom Yeni Kotasız İnternet Tarifeleri

Bana en çok enayi yerine konmak koyuyor, 90 değil de 150 veririz ölmeyiz neticesinde ama net salak yerine konuluyoruz can sıkıcı bir durum.

Türkiye´de sirket üzerinden internet kullandigim icin tüm detaylara vakif degilim.
Ancak, bu AKN Almanya´da da vardi ve kalktigi zaman fiyatlar ayni kalmayi gectim düstü bile.

Hesabı şöyle yapabilirsin. Cep telefonu tarifen var. 1000DK 1000SMS. Sen diyorsunki bu limiti geçince hız düşmesin, fiyatta artmasın.
Böyle birşeyin imkanı varmı ?

Ha genel olarak fiyatlar yüksek, kabul ediyorum.

Milletimi sari yelekler ile protesto yapmak icin meydanlara inmesini emrediyorum

Hesabı şöyle yapabilirsin. Cep telefonu tarifen var. 1000DK 1000SMS. Sen diyorsunki bu limiti geçince hız düşmesin, fiyatta artmasın.

Ha genel olarak fiyatlar yüksek, kabul ediyorum.
AKK veya AKN'nin getirilme amacı altyapı eksikliklerinden dolayı yavaşlamanın ve adaletsiz kullanımın önüne geçmekti bakanın açıklamasını okuyabilirsin, şirketler bunu kar kapısı haline getirip tüketiciyi sömürdü. 1000dk'lık hizmet almak ile alakası yok yani konunun.

Artık iptv diye bir realite var, netflix-amazon prime vs gibi internet platformları var. 50 gb akn koymak, 100 gb akn koymak bildiğin 5. sınıf ülke kafası kabul edilebilir bir şey değil.

Göreceksiniz bahsi geçen fiyatları uygulayamayacaklar s...... s....... düşecek o fiyatlar.

Yerine göre değişiyor diye biliyorum, kimi yerde fiber kimi yerde vdsl2. VDSL2 ile fiber arasında en ufak fark yok, bir önceki evimde fiber vardı şu an vdsl kullanıyorum ne pinglerde ne download/upload hızında en ufak fark yok.
25mbps platin akksiz 89.90a Superonline mi? 85tl ye 100mbpse kadar akksiz milleni mi sence?

Valla beyler, AKN'siz tarife hep böyleydi. Yaklaşık 2 senedir 50mbit AKNsiz aylık 180TL ödüyorum.
Ondan önce 130 ödüyordum 32Mbit AKN'siz tarifeye.

Bende şunu anlamıyorum. AKN kaldırılınca fiyatların aynı kalacağınımı düşündünüz ?
o zaman akn yi kaldırmanın ne anlamı var ki . zorla millete bu fiyatları dayatmanın anlamı ne

Bu soygunculardan çıkıp 2 yıl önce kablo nete geçtim çok mennunum.Hem netleri yavaş hemde sürekli kopup duruyordu net telekomdayken.2 yılda gram sorun yaşamadım.Fiyat olarak da 56 ödüyorum hızım 50.Taahütüm mart 19 da bitecek.Eski abonelerine özel fiyat uygulamaları olacak.Sanırım 12 lira fiyat farkı ile aynı hızla devam edeceğim.Şu rezil ortamda çok iyi fiyat.

Ha genel olarak fiyatlar yüksek, kabul diyorum.
Anlatmaya calistigim da aslinda bu.
Takip ettigim, bu tür konularda bilgi sahibi oldugum ülkelere bakiyorum, limitler yükseldikce veya kalktikca fiyatlar düsüyor.

Benim taahhütüm devam ediyordu bitene kadar aynı parayla akn siz mi faydalanacağım yoksa bunlar o sözleşmeye bunu eklemişlermidir acaba. Herşey beklenir ttnetten.

Biliyorum, 1und1 deutsche telekomun yan sanayisi gibi bir sey, sadece alt yapi sebebi ile degil.
Bayagi ortaklik yaptilar bu güne kadar.
Her yerde degil, bazi yerlerde telefonica alt yapisini kullaniyorlar.
En büyük ibnelikleri ise 50 Mbit hizi kafalarina göre 10 Mbit civarina düsürmeleri.
bizimki 50 binlik, cok öyle yavaslamaz. sorun yasamadik ama ayilik 30 euro ödüyoruz. 100 binlige gecmek lazim o fiyata.

Benim taahhütüm devam ediyordu bitene kadar aynı parayla akn siz mi faydalanacağım yoksa bunlar o sözleşmeye bunu eklemişlermidir acaba. Herşey beklenir ttnetten.
AKK'siz şekilde devam edecekmiş taahhüt sonuna kadar, yani en azından müşteri hizmetleri bana öyle söyledi. Fiyat aynı kalacak akk kalkacak.

AKK'siz şekilde devam edecekmiş taahhüt sonuna kadar, yani en azından müşteri hizmetleri bana öyle söyledi. Fiyat aynı kalacak akk kalkacak.

Benimde taahhüt martta bitecek.Acaba şimdiden taahhütü yenilesek 2 yıllık, bu andavalları avlıyabilirmiyiz acaba.75 gb kota var çünkü nasıl olsa 20 güne kaldırmak zorunda kalacaklar.

Benimde taahhüt martta bitecek.Acaba şimdiden taahhütü yenilesek 2 yıllık, bu andavalları avlıyabilirmiyiz acaba.75 gb kota var çünkü nasıl olsa 20 güne kaldırmak zorunda kalacaklar.
Olur sanırım, neticede kontrat var ortada kontratı bozamazlar ki.

Olur sanırım, neticede kontrat var ortada kontratı bozamazlar ki.

Ama işte sıkıntı taahhüt süren dolmadan yenilerlermi 2 yıllık.Arayıp bir sormak lazım.Sonuçta böyle bir açık varsa herkes yapabilir.En azından fiyatlar çok köklenmeden biraz olsun yırtılır bu şekilde.

Abi o zaman taahhüt bitene kadar kafalar rahat olur, şu fiyatları görünce keşke 4-5 sene taahhüt verseymişim diyorum.

Yalnız birkaç firmanın fiyat listesine baktım da bunlar resmen bizi kazıklamanın derdinde. Muhtemelen eli yüzü düzgün bir paket seçsen min 100 tl vermek zorundasın. Kaldı ki prime time zamanında bu hızları karşılayamayacaklar olan bizim cebimizden çıkan paraya olacak. Sonuçta alt yapılar aynı ve tahmin ediyorum ki şu dönemde kimse yeni yatırım yapmaz alt yapıya.

AKK veya AKN'nin getirilme amacı altyapı eksikliklerinden dolayı yavaşlamanın ve adaletsiz kullanımın önüne geçmekti bakanın açıklamasını okuyabilirsin, şirketler bunu kar kapısı haline getirip tüketiciyi sömürdü. 1000dk'lık hizmet almak ile alakası yok yani konunun.

Artık iptv diye bir realite var, netflix-amazon prime vs gibi internet platformları var. 50 gb akn koymak, 100 gb akn koymak bildiğin 5. sınıf ülke kafası kabul edilebilir bir şey değil.

Göreceksiniz bahsi geçen fiyatları uygulayamayacaklar s...... s....... düşecek o fiyatlar.

Dediğin gibi fiyatlar inşallah düşer.
Zaten 5. sınıf ülkeyiz.
Her ne kadar alt yapı yetersiz olsada, AKN olayı sadece alt yapı yetersizliğinden uygulanmıyor.
ABD ve İngiltere gibi ülkelerdede AKN'li paketler mevcuttur.

What is a
All about broadband fair usage policies

Dediğin gibi fiyatlar inşallah düşer.
Zaten 5. sınıf ülkeyiz.
Her ne kadar alt yapı yetersiz olsada, AKN olayı sadece alt yapı yetersizliğinden uygulanmıyor.
ABD ve İngiltere gibi ülkelerdede AKN'li paketler mevcuttur.

What is a
All about broadband fair usage policies
Doğrudur var ama bizdeki gibi değil, 30 dolara -40 dolara alternatifsiz olan bölgelerde oluyor genelde, o da 1 tb falan. Bizdeki gibi 50 gb-100 gb uygulanan paketler aşırı ucuz oluyor. Bir de orda çok ciddi bir rekabet var bir sürü iss var.

Geri
Üst Alt