- 29 Haziran 2015
- 35.314
- 28.804
- 673
Fiyatlara bak ya umarım Vodafone kazık sokmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forumu okuyup harekete geçmişler.Daha önce söyledik, ya ttnet fiyatları düşürecek ya da bütün servis sağlayıcılar zam yapacak 3. bir seçenek yok ne yazık ki. Yıl bitmeden taahhüte girmek en mantıklısı gibi gözüküyor. Taahhütsüz internetlerden uzak durmak lazım bir süre. Belli ki kanırtacaklar, diretecekler.
Milyonların Kullandığı İnternete Tarihi Zam Geliyor Faturalar Cep Yakacak
Daha önce söyledik, ya ttnet fiyatları düşürecek ya da bütün servis sağlayıcılar zam yapacak 3. bir seçenek yok ne yazık ki. Yıl bitmeden taahhüte girmek en mantıklısı gibi gözüküyor. Taahhütsüz internetlerden uzak durmak lazım bir süre. Belli ki kanırtacaklar, diretecekler.
Milyonların Kullandığı İnternete Tarihi Zam Geliyor Faturalar Cep Yakacak
Alt yapı o hızı destekliyor mubenim de superonline bitti.
1 ocak bekleyeyim mi yoksa millenium 100 mbps sınırsıza mı geçeyim bilemedim.
Benim haziranda doluyordu sanırım. Ben de kararsızım 4k netflix için nasıl bir şey alsam diye şu an 50 mbps.benim de superonline bitti.
1 ocak bekleyeyim mi yoksa millenium 100 mbps sınırsıza mı geçeyim bilemedim.
4K Netflix icin 50 mbps ziyadesi ile yeterli, cünkü bir adet Netflix 4K yayini icin gerekli olan 15 mbps.Benim haziranda doluyordu sanırım. Ben de kararsızım 4k netflix için nasıl bir şey alsam diye şu an 50 mbps.
4K Netflix icin 50 mbps ziyadesi ile yeterli, cünkü bir adet Netflix 4K yayini icin gerekli olan 15 mbps.
senin iss hangisi?Ekli dosyayı görüntüle 34208
Boyle yaziyor genelde , fakat 4K yayin basina 15-20 arasi yeterlidir . 50 eger tek tv de netflix izlenirken baska bir bilgisayarda film filan izlenecekse yeter ama 100 daha garanti olur
Tabi satista 200 olsa onu onerirdim .. 1000 iyi ama fiyatini karsilamiyor
Vodafone'a şuan geçersen(100 mgbt) akk'li paketlerde 1 Ocaktan sonra akk kalkıyor. Taahhüt boyunca limitsiz oluyor. Fiyatları uygun. 10 gün akkli kullanıp limitsize dönüşür şu an geçersen.Beni tatmin edici bir hız değil.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi