Turkcell Enflasyonla Mücadele İnterneti 2ye Katla

Melih Sönmez

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
bip uygulamasını indirip, keşfete tiklayıp "enflasyonla mücadele" kanalına girip ikiye katla ya tiklarsaniz, hattiniza tanimli internet yil sonuna kadar 2ye katlanacaktir.

Evt, katlayalım.

1.5 ay kalmıs yaparlar tabi.
ocak ayında yapsınlarda taktir edelim.

Ömür boyu internet bedava deseler de BİP denen zımbırtıyı in-dir-mem.

O uygulamayı indirmem için yapmadıkları takla kalmadı. Kişisel veri haklarımın korunması konusunda kesinlikle güvenmiyorum Turkcell'e. Whatsapp'a daha çok güveniyorum evet!

O uygulamayı indirmem için yapmadıkları takla kalmadı. Kişisel veri haklarımın korunması konusunda kesinlikle güvenmiyorum Turkcell'e. Whatsapp'a daha çok güveniyorum evet!

indir, ikiye katla, sil kanka ben öyle yaptım

herseyin cok korunuyordu da bu mu simdi dert. interneti kullandığın her sn izleme altındasın zaten. tıklamsan dahi klavyede tıkladığın tuslar bile kayıt altında. cebindeki telefon her uygulama, özel izinle uygulama dahi kullanmasan günde attığın adımı senden daha iyi biliyor. çağa ayak uyduracaksan çokta şey etmemek lazım.

Merhaba sayın koç. Isinizi yokuşa sürmeyin. Bipi indirin internetinizi katlayın ve bipi silin

enflasyon ocakta biteceği için aralık sonuna kadar yani 2 aylık interneti katlayabiliyorsunuz.

herseyin cok korunuyordu da bu mu simdi dert. interneti kullandığın her sn izleme altındasın zaten. tıklamsan dahi klavyede tıkladığın tuslar bile kayıt altında. cebindeki telefon her uygulama, özel izinle uygulama dahi kullanmasan günde attığın adımı senden daha iyi biliyor. çağa ayak uyduracaksan çokta şey etmemek lazım.

Evet biliyorum. Farkındayım. Ama o bir sohbet programı whatsapp gibi. Kullanmam ben o programı!

Yaw indir al İnterneti sonra kullanma. Bak ben kredi alacam kredi kartı kitlediler kullanmayacam ama alacam yani.

ASUS_Z00AD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kredi kartı verseler bile, Banka yada ATM den şifre tahsisi yapmadığın sürece işlem başlatamazlar..

Şu an sana kafayı taksam, biraz uğraşma ile sadece üzerinde donun olan resimleri ele geçirip çarşaf çarşaf yayınlarım. Ayrıca, WhatsApp güvenilecek en son uygulamadır.

Geri
Üst Alt