- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.360
- 1.788
Yaw indir al İnterneti sonra kullanma. Bak ben kredi alacam kredi kartı kitlediler kullanmayacam ama alacam yani.
ASUS_Z00AD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Neden? Manyak mısın?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaw indir al İnterneti sonra kullanma. Bak ben kredi alacam kredi kartı kitlediler kullanmayacam ama alacam yani.
Hemde bu zamanda...Neden? Manyak mısın?

Cepteki 1 lira olmayan 10 liradan daha kıymetlidir.Neden? Manyak mısın?
Cepteki 1 lira olmayan 10 liradan daha kıymetlidir.
Yaz kızim; DanyalART
Yaz kızim; DanyalART
Neden boyle konusuyorsun
Danyal sanatını şova dönüştürmenden rahatsız olmuşlar üsta....Nası

Yaz kızim; DanyalART
kredi kartı almıyorum ki kredi alıyorumDoğrudur. Ancak bu sözünle davranışın çelişmiş oluyor. Cepteki 1 lira daha kıymetliyse neden kredi kartı alıyorsun! Kullanmayacaksan hele niçin alıyorsun! Bu tezatlıktan ötürü manyak olduğundan şüphelendim ve sana sordum Danyal Bey. . .
Manyak mısın?
kredi kartı almıyorum ki kredi alıyorum
Bu izlenme paranoyası hususunda ciddi bir yanlış anlaşılma var danyalciğim. Bir kere her şeyden önce kim niye MK'yı takip etsin ?herseyin cok korunuyordu da bu mu simdi dert. interneti kullandığın her sn izleme altındasın zaten. tıklamsan dahi klavyede tıkladığın tuslar bile kayıt altında. cebindeki telefon her uygulama, özel izinle uygulama dahi kullanmasan günde attığın adımı senden daha iyi biliyor. çağa ayak uyduracaksan çokta şey etmemek lazım.
Avrupa'dakiler ne yapsın ?!bip uygulamasını indirip, keşfete tiklayıp "enflasyonla mücadele" kanalına girip ikiye katla ya tiklarsaniz, hattiniza tanimli internet yil sonuna kadar 2ye katlanacaktir.
Evt, katlayalım.
Ömür boyu internet bedava deseler de BİP denen zımbırtıyı in-dir-mem.
O uygulamayı indirmem için yapmadıkları takla kalmadı. Kişisel veri haklarımın korunması konusunda kesinlikle güvenmiyorum Turkcell'e. Whatsapp'a daha çok güveniyorum evet!
Nasılsın kadim dostum küs müyüz ?Bu konuya açıklık getirmem farz oldu. Öyle bir iddiam yok. İstenirse bilgisayarımın içindeki her veriyi alırlar. Keza telefon da aynı şekilde. Benim BİP denen zımbırtıya protestom whatsapp'a alternatif olmasından dolayı. Bir ara uçtan uca şifreleme denen zımbırtıdan dolayı whatsapp devlet katında konuşulmaya başlandı. Terör örgütleri oradan haberleşiyor vs. gibi şeyler konuşuldu. O aralar da BİP reklamları dönmeye başladı. Sinir oldum. Tüm mesele bu!
Bu izlenme paranoyası hususunda ciddi bir yanlış anlaşılma var danyalciğim. Bir kere her şeyden önce kim niye MK'yı takip etsin ?Hadi bunu geçtim, birinin takip edilebilmesi için o işe bir personelin bakması gerekiyor veri otomatik olarak toplansa bile o veriyi bir personelin işlemesi lazım. Soruyorum, MK gibi önemsiz birini takip etmek için kim niye kaynak israf etsin ?!?!!??!?!!?!?
Bu genel bir sorun ne yazık ki adam atıyorum dolmuş soförü takip edildiğini düşünüyor, yav dayı seni kim ne yapsın.
Nasılsın kadim dostum küs müyüz ?

Asla !Aha trambolin gibi bir cisim daha yaklaşıyor.
Üstad aklıma geldikçe gülüyorum, olayı işleyiş şeklin efsane idi.Asla !
O bir kereye mahsus bir teklifti, onun gibi bir teklifi hayatı boyunca alamaz.