Turkcell, Vodafone, Türk Telekom vb. Hizmet Teklifleri

Taahhütümün son ayında 400'ler 500'ler havada uçuştuğu için kampanya da olan Türkcell 40 GB'a geçtim. 20 GB maalesef yetmiyor. Fiyatlar uçmuş.

Arkadaşlar hangi firmanın hangi internet paketini önerirsiniz güncel olarak? Bina 100 mbpse kadar kaldırıyor

Arkadaşlar hangi firmanın hangi internet paketini önerirsiniz güncel olarak? Bina 100 mbpse kadar kaldırıyor
netspeed kullanıcısıyım 80 download, 18 upload alıyorum, 2 buçuk yıldır aboneyim 1 kere problem yaşamıştım arayıp hallettim onu da. bir sıkıntısı olmadı şimdiye kadar.

Zamanında ev internetinde kullanım kotası kalktı mobilde ise artık paketler yükseltilmeli

Tamam fiyatlar yüksek öderiz evet ama 5gb falan olmaması lazım olsa da cüzi miktar olmalı dalga geçiyorlar resmen fiyatlarla

Bu işe el atmalı

Zamanında ev internetinde kullanım kotası kalktı mobilde ise artık paketler yükseltilmeli

Tamam fiyatlar yüksek öderiz evet ama 5gb falan olmaması lazım olsa da cüzi miktar olmalı dalga geçiyorlar resmen fiyatlarla

Bu işe el atmalı
sınırsız olmalı hangi devirdeyiz

Numara taşıyacak ya da yeni hat alacaklar için 3 firmada da güzel kampanyalar var. Vodafone'dan Turkcell'e geçmeyi planlıyorum ancak Telekom'da da güzel kampanyalar mevcut. Telekom'un son hali nedir, kalite olarak ne durumda, yorumu olan arkadaşlar varsa güzel olur ♥

bana 1 ay önce 710 tl fiyat verdikleri tarife şimdi 235 tl(!), Allahtan yenilemedim şu haysiyetsizlerle.

arkadaşlar çökün.

Acil çökün 20 gb interneti 132 liraya veriyor adamlar. Kenarda duran hattımı taşıdım hemen.

Bu işe el atmalı
Vodafone red limitsiz kullanıyorum ben. Kullanım kotası yok.

arkadaşlar çökün.

Acil çökün 20 gb interneti 132 liraya veriyor adamlar. Kenarda duran hattımı taşıdım hemen.
Çok iyi. Mevcut abonelere kol gibi geçirip, yeni gelenlere sunulan teklifler de kahpeliğin dik alası bu arada.

Geri
Üst Alt