Burak Demirbağ
Sarı Üye
- 18 Eylül 2018
- 486
- 148
- 288
Taahhütümün son ayında 400'ler 500'ler havada uçuştuğu için kampanya da olan Türkcell 40 GB'a geçtim. 20 GB maalesef yetmiyor. Fiyatlar uçmuş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu arada bundan 3 gün sonra Turkcell'e geri döndüm Telekom macerası kısa sürdü.Turkcell'den Türk Telekom'a geçmek gibi bir karar aldım.
1000 dk + 30 GB + sınırsız sosyal medya (YouTube, Instagram, Twitter, Facebook) 345 TL
netspeed kullanıcısıyım 80 download, 18 upload alıyorum, 2 buçuk yıldır aboneyim 1 kere problem yaşamıştım arayıp hallettim onu da. bir sıkıntısı olmadı şimdiye kadar.Arkadaşlar hangi firmanın hangi internet paketini önerirsiniz güncel olarak? Bina 100 mbpse kadar kaldırıyor
nasıl?Bu soygun düzenine dur demeyecek misiniz
sınırsız olmalı hangi devirdeyizZamanında ev internetinde kullanım kotası kalktı mobilde ise artık paketler yükseltilmeli
Tamam fiyatlar yüksek öderiz evet ama 5gb falan olmaması lazım olsa da cüzi miktar olmalı dalga geçiyorlar resmen fiyatlarla
Bu işe el atmalı
Devrim!nasıl?
Sınırsız var ama fiyatlar yükseksınırsız olmalı hangi devirdeyiz
Bu soygunculara balans ayarı çekecek bir babayiğit şart.
Vodafone red limitsiz kullanıyorum ben. Kullanım kotası yok.Zamanında ev internetinde kullanım kotası kalktı mobilde ise artık paketler yükseltilmeli
Tamam fiyatlar yüksek öderiz evet ama 5gb falan olmaması lazım olsa da cüzi miktar olmalı dalga geçiyorlar resmen fiyatlarla
Bu işe el atmalı
Çok iyi. Mevcut abonelere kol gibi geçirip, yeni gelenlere sunulan teklifler de kahpeliğin dik alası bu arada.arkadaşlar çökün.Vodafone
Numara taşıma ya da yeni hat başvuruları için Vodafone'un internete özel sunduğu tarife ve paketlere göz atmak için hemen tıklayın.www.vodafone.com.tr
Acil çökün 20 gb interneti 132 liraya veriyor adamlar. Kenarda duran hattımı taşıdım hemen.
Aynı paketi 250 liraya kullanıyorum diğer hattımdaÇok iyi. Mevcut abonelere kol gibi geçirip, yeni gelenlere sunulan teklifler de kahpeliğin dik alası bu arada.