Turkcell, Vodafone, Türk Telekom vb. Hizmet Teklifleri

Benim internet ve digiturk evde kaldi. Digiturk'u bein connect ile idare ediyorum. Interneti de üst komsu şifresini verdi. Galiba fiber kullaniyor. Uygulamalari 2 - 3 saniyede filan indirdi. Evde olsa rahat 1 dakikasi vardi, o da iyi günde. Senelerce amelilik yapmışım.

Benim internet ve digiturk evde kaldi. Digiturk'u bein connect ile idare ediyorum. Interneti de üst komsu şifresini verdi. Galiba fiber kullaniyor. Uygulamalari 2 - 3 saniyede filan indirdi. Evde olsa rahat 1 dakikasi vardi, o da iyi günde. Senelerce amelilik yapmışım.
Üst komşuya para veriyor hehalde

Hakikaten galiba benimki 16 mbit ama en cok 10 mbit gibiydi. 105 lira mi ne. ( sınırsız)

evet ne ödüyoruz

hâlâ 10-15 gigabyte gibi 20 sene öncede kalan kota miktarlarını sattıkları yetmiyormuş gibi fiyatlarını da 300 liralara kadar çıkarmışlar. lan instagram reels'tan bir video açıyorsun herif hem 4k yapmış hem de hdr. sadece 1 videoda neredeyse 100 megabyte kota gidiyor. 15 gb neyime yetecek benim hiç mi utanmıyorsunuz? yüksek kotalı tarifeler 600 liradan başlıyor. yüksek dediğim de 30-40 gigabyte.

5 gigabyte kotalı tarife bile var sene olmuş 2024. reziller. en büyük rezaletse hâlâ istanbul'un göbeğinde çekmeyen mahalleler var. altyapı yatırımı diye bir şey yok.

edit: hâlâ 10 euro ucuzmuş diyenler var. lan tamam 10 euro'mu al ama karşılığında çağımıza uygun kota ver. 15 gigabyte nedir.
ekşi'den alıntı çok doğru.

Turkcell kullananlar 30. Yil yazıp 2200’a mesaj shutlayın

Dakika ve internetiniz 2 katına çıkacak

Geçen ay superonline TV+ ve 100 mbps interneti 400'e yeniledim

Turkcell 20 GB+1000 dk+250 SMS 150 TL. Tahattüt gelecek ay bitiyor.

Vodafone 15 GB+1000 dk 220 TL ödüyorum.(Aralıkta aldım)

Turkcell'in tahattüt bitiyor diye diğer operatörlere falan da baktım fiyatlar uçmuş gitmiş

13 Haziran'da TTNET'e verdiğim taahhüt doluyordu. Baktım fiyatları abartmışlar ben de biraz araştırma yaptım ve bir arkadaştan tavsiye aldım. Fiyatları falan uygun diye internet için Türksat Kablonet'e başvurdum.

Kurulum için teknik ekip geldi. O kadar uğraştılar ettiler falan bir türlü kurulumu yapamadılar. Tp-link modemim var ve teknik ekip gelmeden önce cayır cayır TTNET üzerinden internete giriyordum. Dediler ki DSL oturmuyor falan. Yok modeminizin adaptörü ile alakalı bilmem ne. Yav dedim modemin adaptörü ile ne alakası olabilir. En son modeminiz Kablonet'i desteklemiyor yeni modem almanız gerekiyor dediler. Ben de baktım astarı yüzünden pahalıya gelecek dedim o vakit kurulumu iptal edelim. Ben TTNET'e tekrardan taahhüt verip aynen devam edeceğim. Tamam dediler ve gittiler. Hesapta imzalayacağım kağıtları sözleşmeleri çıkarmışlardı ama kurulum yapılamadığı için hiçbir şeye imza atmadım hiçbir şeye onay veya taahhüt vermedim.

Bir süre sonra bunlardan gelen mailden kıllandım. Bir baktım adıma korsan abonelik açmışlar. Haftalardır bu aboneliği iptal etmeleri uğraşıyorum çok şükür bugün iptal ettiler ama bu sefer de borç çıkarmışlar. 1 saniye dahi kullanmadığım internet için 1300 TL cayma bedeli adı altında borç çıkarmışlar şimdi de onunla uğraşıyorum. Hayatta ödemem o parayı.

Yani siz siz olun Türksat Kablonet'ten uzak durun aman diyeyim. Benim canım yandı sizinki yanmasın.

Geri
Üst Alt