Fatih Bakan
Parçalı Üye
- 22 Kasım 2008
- 3.108
- 3.283
- 1.893
Demek ki neymiş Ergin Ataman'a imkan verilirse aynı şartlarda yarışırsa Obradovic'i köpeği yapabiliyormuş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugünden gibi duruyorBugunden mi bu? Lutfen bugunden olsun cünkü. Ulan azizden bu kadar nefret etmemistim, hatta son donemlerinde sempatik geliyordu. Bu herife acayip uyuzum.
Bizim taraftar neden Ergin Ataman'in karisina kizina kufrederek istifa ettirdi bilen var mi
Hangi paralel evrende oldu bu olay hamza beyBizim taraftar neden Ergin Ataman'in karisina kizina kufrederek istifa ettirdi bilen var mi
Hangi paralel evrende oldu bu olay hamza bey
Karsiyaka macinda ultraslan bir sey mi ne yapmisti.Ergin de onlari kinamisti.Ondan bir sey daha olmustu iyice aralari acilmisti.2016'nin sonunda Ergin'e ana avrat sovecek kivama gelmislerdi.Normal taraftar elestirse de kufur etmiyordu salonda.
Renktaş buz muz yok.
onun içinItoglu it sucuk muptelalari, gitsinler Sedat Peker'le sacma sapan seyhlerle iftar sohbetleri yapsinlar
Artik bu herifler GS'yi temsil etmesin yeter. Guney Amerika tipi taraftarlik yapacak bir ekip kurulsun. Yonetim onlari desteklesin
Ergin hocam Obra'nın kimyasını bozdu, adam resmen Biberovic'i oyuna aldı, kahkaha attım![]()
şu sıcak havalarda buz gibi bira iyi gitmez miydi üstadRenktaş buz muz yok.
Keyfine bak şampiyonluğa konsantre ol.
Bizdeyken, arada büyük bütçe farkı varken dahi Obra'yı tokatlayabiliyordu zaten. Daha yakın şartlarda tokatlaması sürpriz olmadı. Finalde de umarım hak ettiği şampiyonluğu alır ve Türkiye'ye getirir. 
onun için
cengiz ve abdürrahimden kurtulmak gerek
o zaman bu konuyu konuşmaya gerek yokUzun vadede evet