Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 24.750
- 17.908
- 1.648
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ergin ataman dursun ve can topsakalın itliği yüzünden ayrıldı. Hatta giderken maaş almamaya razıydım bile dedi.taraftarla arasında bi soğukluk yoktu. Dediğin şey 3-5 kendini bilmezin yaptığı önemsiz bişeydir muhtemelen
Ergin hocam saraçoğlu kaşarlarını tokatlama konusunda tam bi üstad
Senede 30 m Euro bütçe desen 5 senede 150 m euro demek yarısı sponsor karşılasa 75 m Euro zararı oldu fenerin borç ve açıkları çok mecbur küçülmeye giderlerse şaşırmayın, ilahi adalet ergin hocama salonlarında küfür edip dalga geçiyorlardi ama büyük koydu
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Finalde Yannisden küsküyü yiyecek puşt.
harbiden he bekledim ben yapar belki diye de yapmadı :dErgin hocam keşke Obrayla barışmasaydı da bir koyduk mu molası alsaydı yine![]()
Attığım mesaj bu konuyla ilgili bişey barındırmıyor zaten ua küfür etmedi falan da demedim.sal beni artık hamzaInatla inkar ediyorsun da sovulmus yani tribunce birkac mac

o kadar var mı yav bütün parayı doğuş ve ülker vermemiş miydi
Hepsini vermediler yarısı yada 3 te 1 kadar karşıladılaro kadar var mı yav bütün parayı doğuş ve ülker vermemiş miydi
5'te 1 oldu.Bu dallamalar final four Istanbul'da olmasa onu bile zor alacaklardi bence.

Zurna nerelerdeydin?Dünyada final kaybetme konusunda Fb'nin ikinci bir örneği var mı gerçekten merak ediyorum?
Futbolda aynı,Eurolig'de aynı.Mesela futbolda ligde 41 kez ilk 2'ye girmiş Fener,bizse sadece 31.Bizim 21 şampiyonluk varken onların 19.22 kez ikinci olmayı başarmışlar.Kadın baskette bile 3 kez final yaptılar daha Eurolig şampiyonlukları yok,biz 1 kez çıktık onda da bu kekolarla oynadık ellerinden aldık kupayı.
![]()