Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

source.gif

Ergin ataman dursun ve can topsakalın itliği yüzünden ayrıldı. Hatta giderken maaş almamaya razıydım bile dedi.taraftarla arasında bi soğukluk yoktu. Dediğin şey 3-5 kendini bilmezin yaptığı önemsiz bişeydir muhtemelen

Yok ahbap ua salonda bile sovuyordu Ergin'e.Canli sahidim

Senede 30 m Euro bütçe desen 5 senede 150 m euro demek yarısı sponsor karşılasa 75 m Euro zararı oldu fenerin borç ve açıkları çok mecbur küçülmeye giderlerse şaşırmayın, ilahi adalet ergin hocama salonlarında küfür edip dalga geçiyorlardi ama büyük koydu

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

o kadar var mı yav bütün parayı doğuş ve ülker vermemiş miydi

Şimdi ligde yenecekler "Doping yapsana, doping yapsana, Ergin Ataman doping yapsana" diyecekler ama böyle fırsat hayatta 1 defa gelir adam sizin 1/3 bütçenizle size F4'te 20 sayı fark koydu şikeciler. Tarih bunu yazacak hadi s.gidin ağlayın şimdi, çıkaramazsınız bunu. Efendiniz Ergin Ataman bu saatten sonra.

pazar günü final izleyeceklerdi.
evt mayıs ayına girdik yine ellerinde bi bk kalmadı.
artık sadece başak'ı destekleyebilirler ona da bu hafta son veririz gibi

Zannetmiyorum. Şu krizde kimse yüksek sponsorluk ücreti vermez. 15 milyon euro 90- 100 milyon TL yapar ki hiçbir şirket bu ekonomik durumda bu kadar para vermez.

Bu arada Larkin LeBron gibi oynamış. 30 sayı 7 ribaund 7 asist.

5'te 1 oldu.Bu dallamalar final four Istanbul'da olmasa onu bile zor alacaklardi bence.

Dünyada final kaybetme konusunda Fb'nin ikinci bir örneği var mı gerçekten merak ediyorum?

Futbolda aynı,Eurolig'de aynı.Mesela futbolda ligde 41 kez ilk 2'ye girmiş Fener,bizse sadece 31.Bizim 21 şampiyonluk varken onların 19.22 kez ikinci olmayı başarmışlar. :D Kadın baskette bile 3 kez final yaptılar daha Eurolig şampiyonlukları yok,biz 1 kez çıktık onda da bu kekolarla oynadık ellerinden aldık kupayı. :asd:

Dünyada final kaybetme konusunda Fb'nin ikinci bir örneği var mı gerçekten merak ediyorum?

Futbolda aynı,Eurolig'de aynı.Mesela futbolda ligde 41 kez ilk 2'ye girmiş Fener,bizse sadece 31.Bizim 21 şampiyonluk varken onların 19.22 kez ikinci olmayı başarmışlar. :D Kadın baskette bile 3 kez final yaptılar daha Eurolig şampiyonlukları yok,biz 1 kez çıktık onda da bu kekolarla oynadık ellerinden aldık kupayı. :asd:
Zurna nerelerdeydin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt