Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mükemmel oldu. Zaten futbolda yaşadıklarını yalandan unutturan ellerinde bu kalmıştı ve olabilecek en şok edici şekilde gitti. Kümede zor kaldığın bir yıl milyon eurolar harcayınca başarının kolayca geldiği bir alanda Ergin Ataman denk geliyor ve :D Kaybettiklerine mi yansınlar Ergin Ataman'ın takımına kaybettiklerine mi yoksa fark yediklerine mi? 3 hit kombo. İşin daha güzel tarafı ise yıllardır sanki çok zor bir şeymiş gibi şampiyonlar ligiyle yarışır bu etkinlik yauvvv diye avundukları basketbolda Anadolu Efes'in gelip Recep Ankaralı'nın yönetmediği bir final maçında güle oynaya finale çıkması. Basarsın parayı kurarsın kadroyu her sene f4 işte. Rüyadan uyandılar şimdi tv8 winwin'e koşup yirmişer lira verip rahatlasınlar. Şuanda muhtemelen 28 şampiyonluk konusuna girmiş terapiye başlamışlardır :D

5 yılda 2 final 2 sinde de elleri boş kaldı.

2015 yazında harcadıkları 50 milyon son şanslarıydı bunların.İyi ki Bjk şampiyon oldu o sezon.Stad isim hakkını da 10 seneliğine kaptırdılar.O sene şampiyonlukla harcamaları telafi edemeyince sağlam patladı bunlar.O sezondan sonra adım adım bu hale geldiler.

Fb'nin en son kupasını bizden aldığı gerçeği ise can sıkıcı.Prandelli kekosu bunlara bile kupa kaptırdı.

60.dakikada Şırayder'i cikarip Yekta'yi almisti it oglu it.O Yekta da gitti penaltiyi pas olarak kullandi.

Telles yerine sol bekte Olcan'i oynatsa sınır icin Bruma'ya da yer aciliyordu.

Fenerbahçe kaybedince Sinan Güler de kaybetmiş sayılıyo mu ? Efes forması giysin finalde belki kupa kazanır o zaman.Pardon forma giysin dedim benchte havlu sallasın diyecektim.

60.dakikada Şırayder'i cikarip Yekta'yi almisti it oglu it.O Yekta da gitti penaltiyi pas olarak kullandi.

Telles yerine sol bekte Olcan'i oynatsa sınır icin Bruma'ya da yer aciliyordu.

Muslera hayatının maçını oynamıştı belki de.Maç boyu kaç tane kurtarış yaptı,yetmedi penaltılarda 2 tane kurtardı.3 kez üst üste Fb'nin elinden Süper Kupa almış olacaktık.Müthiş bir winnerlık örneği olurdu doğrusu.Açıkçası o maç ligde kaybedilen derbilerden daha çok canımı sıkmıştı.Selçuk-Melo ikilisi bile her zaman atarlar penaltıları,ikisi de kaçırmıştı o maçta.Maç boyu şanslıydık ama penaltılarda o şans gülmedi maalesef.

Muslera hayatının maçını oynamıştı belki de.Maç boyu kaç tane kurtarış yaptı,yetmedi penaltılarda 2 tane kurtardı.3 kez üst üste Fb'nin elinden Süper Kupa almış olacaktık.Müthiş bir winnerlık örneği olurdu doğrusu.Açıkçası o maç ligde kaybedilen derbilerden daha çok canımı sıkmıştı.Selçuk-Melo ikilisi bile her zaman atarlar penaltıları,ikisi de kaçırmıştı o maçta.Maç boyu şanslıydık ama penaltılarda o şans gülmedi maalesef.

Selcuk sasirtti da Melo cok iyi bir penaltici degildi bence.Kadikoy'de ve Cluj macinda da kacirmisti.

Selcuk sasirtti da Melo cok iyi bir penaltici degildi bence.Kadikoy'de ve Cluj macinda da kacirmisti.

Atladıklarım olabilir,o maça kadar Fb ile oynayıp kazandığımız finaller:

1995 Başbakanlık Kupası
1996 Türkiye Kupası
1996 Süper Kupa
2005 Türkiye Kupası
2012 Süper Kupa
2013 Süper Kupa

O maçı da alsak 2016 finaliyle beraber üst üste 8 final olacaktı Fb'ye karşı,onların Kadıköy serisine böyle cevap vermiş olurduk çok hoş olurdu doğrusu.

Sergio Rodriguez, Madrid'i ilçe yapmak meşgul adam her şekil sayı buluyor.

Cska'nin kisalari ile baş edemez efes.
Real'in ise pota altı iyi.

Çok zor bir final olacak

Ergin hocam ne koymuş be yeni görüyorum izleyemedik maçı tüh

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt