Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Moerman gecen seneki gibi donerse muthis olur ama bence Singleton yine ilk 5 baslamali. Duntston donunce Sertac 2. opsiyon olmali.

Anadolu Efes, son olarak 81-73'lük skorla mağlup ettiği Fenerbahçe Beko ile oynadığı son 10 maçın 7'sinden galibiyetle ayrıldı.

Fener Pana ile oynayacak ve o mac da %99 kaybedilip 5 - 9 olacak. Yine 5 9 fazla sorun degil ama daha once bunlar Madrid'i CSKA'yi filan yener derdin fakat simdi diyemiyorsun. Iceride Madrid, CSKA, Barca, Milano ve Maccabi ile filan oynayacaklar ama kesin kazanirsin diyemiyorsun. Yani girseler de 7 veya 8 yaparlar gibi.
Efes de tam tersi. Madrid, CSKA ve Barca ile disarida oynayacaklar

Anadolu Efes, son olarak 81-73'lük skorla mağlup ettiği Fenerbahçe Beko ile oynadığı son 10 maçın 7'sinden galibiyetle ayrıldı.
images (58).webp

son haftaya kalırsa iş oyuncular salar yaw

Salmazlar bence. Nispeten daha kolay bir rakiple eşleşmesi için yenilmesi gerekirse bilemem tabi.

Mesela Efes yenerse lider bitirecektir ama 8. sırada Maccabi vardır(sallıyorum), 7. sırada Baskonia vardır. Baskonia ile eşleşmek için kaybetmesi işine gelecekse anca öyle salma işi olur bence.

Salmazlar bence. Nispeten daha kolay bir rakiple eşleşmesi için yenilmesi gerekirse bilemem tabi.

Mesela Efes yenerse lider bitirecektir ama 8. sırada Maccabi vardır(sallıyorum), 7. sırada Baskonia vardır. Baskonia ile eşleşmek için kaybetmesi işine gelecekse anca öyle salma işi olur bence.
efesin rakibi kesin olursa larkin falan yormaz kendini yav

Maccabi pg alırsa ki Dibartolomeo sonrası elzem final four havası alıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt