Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maccabi Efes maci harika olacak.
Wilbekin - Larkin
Kazanan milli formayi kapar :asd:

Soyle dusunce Avrupa'da oynamis en iyi Amerikali kim diye, sanirim hala Rivers'dir ama Larkin ondan sonra gelir. Hatta bence ikisini de birbirlerine cok benzetiyorum.
Gerci Anthony Parker de cok iyi oyuncuydu.

Soyle dusunce Avrupa'da oynamis en iyi Amerikali kim diye, sanirim hala Rivers'dir ama Larkin ondan sonra gelir. Hatta bence ikisini de birbirlerine cok benzetiyorum.
Byronn Scott'ı da es geçmemek gerekiyor. Ayrıca yine Pana'dan D.Wilkins'i de sayabiliriz. Avrupa'ya çok Amerikalı geldi ama bunlar en iyileriydi.

1576204372796.webp

Rivers’tan daha iyi değildi belki ama Marcus Brown da müthiş oyuncuydu.

Ergin hocam geçen sezon finalde kaybetmişti bu sene kazanacak ve kupa koleksiyonunu tamamlayacak. Aaron Harrison gibi kendi pozisyonunu yaratabilen şutu sağlam bir oyuncu alsalardı bankoydu kupaları. Simon da çok iyi şutör ama kendi pozisyonunu hazırlayamıyor daha çok set kurgusu üzerinden şut atıyor.

fkoça yine çakıyolar.

Gökhan Çıra'nın askerleri burada da kötü durumda. Bu arada İsmail Şenol da seyircisiz maçta benchten çalınan ıslığa alıyor. İyice deli etti bu Fenerli delikanlı kendini.

Ulan İsmail söylediğin yalana kendin de inanmıyosun.

Temiz faulmuş ağla kudur İso

Gökhan Çıra'nın baba mesleğini icra etmesinden dolayı katılamadığı müsabakada Panathinaikos, Fenerbahçe'yi seyircisiz yuvarladı. İsmail yeni güne de ağlayarak giriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt