Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu dalafatlar zaten yari final ve finali 3 macta halletmiyolarmi
yani
apar topar sezonu bitirmek organizasyonun gereksizligini beyan etmektir
simdi baktim ztn ilk 5 arayi acmis
4 vs 5
4/5 vs 1 & 2 vs 3
sonra da final
bu kadarmi zor yurolig

Tadım çerez iptal edin demisss. Organizasyona bak :)

bu dalafatlar zaten yari final ve finali 3 macta halletmiyolarmi
yani
apar topar sezonu bitirmek organizasyonun gereksizligini beyan etmektir
simdi baktim ztn ilk 5 arayi acmis
4 vs 5
4/5 vs 1 & 2 vs 3
sonra da final
bu kadarmi zor yurolig

Ergin Hocam F4’te yarı final ve finalde rakiplerine ortalama 30 sayı fark basacak diye tırstılar ahbap.

Euroleague gibi avrupa basketbolunun en büyük organizasyonu,bir şekilde 8'li play off la falan gerekirse eylül-ekim aylarında bu ligi tamamlamalıydı..Çok yazık oldu bir sezona..Çok fena çizdirdiler bence karizmayı

Şimdi tüm kulüpler sanki 2 gün önce sezon yarıda kalmamış gibi harıl harıl transfer yapıyorlar..Ekim ayında da başlayacaklarmış nasıl başlayacaklarsa...
%100 haklisin

Jordan Morgan——> Panathinaikos

Hain Pana.

Panathinaikosun sahibi takimi satmayi istiyormus ve onlari sampiyonlar liginde görmeyi istiyormus. Bunlar SL ye gecerse direk favori olmazlarmi?

SL'e gecerlerse en güclü rakipimiz olurlar. Bütceleri fazla kücülmezse, acik ara favorimi sayilirlar?

Cikmasi icin 10 milyon tazminat vermelilermis. Bu EL nasil bir organizyon :)
Goren de sampiyona 20 milyon odul veriyor sanar
Pana başkanının babası milyarder yav. Oranın ali koçu gibi bir şey. Bastırır parayı çıkar. Ama umarım en azından bu sene için çıkmazlar. Bu sene kupayı alalım da seneye gelsinler.

Pana başkanının babası milyarder yav. Oranın ali koçu gibi bir şey. Bastırır parayı çıkar. Ama umarım en azından bu sene için çıkmazlar. Bu sene kupayı alalım da seneye gelsinler.
Ya iste tazminatsiz cikmak istiyormus. Milyarder de olsa 10 milyon para. O paraya zaten sampiyon kadro kurarlar

Pana başkanı 8 adamıyla Gate13 liderinin mekanını mı ne basmış. Onlar da daha sonra 100 kişiyle başkanın ofisi falan basıp, tartaklamışlar. :asd:

Herif manyak baya

bu sezon arasira takip ediyordum efesi.
imparator ergin hocam haksiz rekabet olusturan bir ekip kurmus.
gelen geceni takatlayip duruyordu.

Butce 3 milyon civari olsa rahat aliriz. Sponsor konusunda hic bilgim yok ama yonetim en az 1 milyon eklemeli.
Yonetim 1 milyon
FIBA. 350 Bin
Sponsor 650 Bin ?
Suanda 2 milyon butce yapiyor. Tabi sponsoru bilmiyorum, belki daha fazla veriyorlar. Isim sponsorlugu, kol, sirt mirt derken 650 bini gecer sanirim.
Ayrica kupayi alirsak 900 bin euro veriyorlar. Butceyi 500 bin civari asabiliriz. Sanki istersek ve zorlarsak 3.5 milyon butceyi buluruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt