Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Büyük paralar harcayan kulüpler nasıl kabul etmiş enteresan ve bu karar euroleague için yüksek paralar harcamanın şuan için dogru olmadıgını gösteren bir karar olmuş

10 sene oynanmasa kimse farketmez.

Fenerbahçe tıpkı pandemiye sevinen asalak, tembel ve müzmin işsizler gibi hareket etti tüm süreç boyunca kafamı keserim ali koç pandemi daha devam etsin her şey iptal olsun istemiyorsa böyle 71 milyon euroluk sadece maaş bütçesi olan futbol takımlarını ve 35 milyon euroluk genel bütçesi olan Ergin Ataman Efsanemizin mütemadiyen tokatladığı basket takımları rezil olmaktan kurtuluyor...

Bence çok yanlış bir karar..En kötü ağustos ayında şu anki sıralamayla 8'li bir play off la lig tamamlanabilirdi...Arti sen ağustos ayında ligin kalanını bile tamamlayamiyorsan önümüzdeki sezona ekim ayında nasıl başlayacaksın da 34 hafta artı play offlari tamamlayacaksın..

Bence bu karar önümüzdeki sezonu da bitirdi hatta euroleague organizasyonu da bitirdi.

Fiba bayadır euroleague takımlarını çekmek için fırsat arıyordu.. Önümüzdeki dönemde fiba şampiyonlar ligi öne çıkabilir..

Basketbol ve voleybolda sezonu gözden çıkarmak daha kolay oyuncular genellikle tek senelik anlaşma yapıyorlar kulüple bir bağı yok şimdi atıyorum Asvel'li veya Zalgiris'li Amerikalı oyunculara gel sezon başlıyor desen gelir mi gelmez büyük ihtimal.

Bence çok yanlış bir karar..En kötü ağustos ayında şu anki sıralamayla 8'li bir play off la lig tamamlanabilirdi...Arti sen ağustos ayında ligin kalanını bile tamamlayamiyorsan önümüzdeki sezona ekim ayında nasıl başlayacaksın da 34 hafta artı play offlari tamamlayacaksın..

Bence bu karar önümüzdeki sezonu da bitirdi hatta euroleague organizasyonu da bitirdi.

Fiba bayadır euroleague takımlarını çekmek için fırsat arıyordu.. Önümüzdeki dönemde fiba şampiyonlar ligi öne çıkabilir..

Yazmıştık zamanında üstat

Basketbol ve voleybolda sezonu gözden çıkarmak daha kolay oyuncular genellikle tek senelik anlaşma yapıyorlar kulüple bir bağı yok şimdi atıyorum Asvel'li veya Zalgiris'li Amerikalı oyunculara gel sezon başlıyor desen gelir mi gelmez büyük ihtimal.
Obra ayrilacak deniyor fenerden

Ben bu iptal tescil işini anlamıyorum o zaman gelecek sezonuda iptal etsinler şurda 1 ay sonra gelecek sezon başlıyor komple kapatsınlar dükkanı tescil yada iptal edilen liglere 4-5 sene uefadan men gelmesi lazım.Kolaymı öyle koskoca sezonu iptal etmek ya da tescil etmek bir yaptırım olmalı.

SM-J500FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt