- 20 Ağustos 2009
- 18.421
- 24.303
- 2.973
Shved raydan çıkmadığında çiçek gibi takım oluyor Khimki. Fikstür zor Barca, Efes ikilisinden bir ekstra galibiyet şart.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
khimky fenere koymus @Uğur İz
Mac basliginda alakasiz post atma Bakan
Bakanın hirbolugu ile ilgili fikirlerin ?Mac basliginda alakasiz post atma Bakan
tamam bugur, zurnadovic uzatir mi sence
Bakanın hirbolugu ile ilgili fikirlerin ?
3. Pao,Bayern ve Oly diye dusunuyorum.Fener kalan 6 maçtan kaç galibiyet çıkarır?
Bence 2.
Bence 3 kalafatkanFener kalan 6 maçtan kaç galibiyet çıkarır?
Bence 2.
3. Pao,Bayern ve Oly diye dusunuyorum.
Bence 3 kalafatkan
Efesin sezon basi bu fiksturden cikamaz tarzi attigin kalafatca postun nerde bulsana caps bileyim3. Pao,Bayern ve Oly diye dusunuyorum.
Bulamadim ilk etapta. Bulurum da ugrasamam simdi. Sen bulmus gibi at capsi yine de.Efesin sezon basi bu fiksturden cikamaz tarzi attigin kalafatca postun nerde bulsana caps bileyim
Fener kalan 6 maçtan kaç galibiyet çıkarır?
Bence 2.
Bulamadim ilk etapta. Bulurum da ugrasamam simdi. Sen bulmus gibi at capsi yine de.
basketboldan pek anlamamda, Efesin boyle dominant oyunu normalmi? yani adamlar deplasmanda bile cakip geliyor cskaya falan
Ergin Kralmaninda etkisi var ama baska kriterler neler
Larkin olmasa bile etkilemiyor desem ne dersin ?Normal degil. Sebebi ise bence takim iyice oturdu. 2-3 eksik olsa bile oyunu cok etkilemiyor ilginc sekilde. Bir de basariya ac 1 ekip.
Ewt etkilemiyor. Larkin yokken Bobua katki verdi. Micic yokken Bugrahan verdi. Dunston Moerman yokken Sertac ve Pleiss. Her turlu goturuyorlar.Larkin olmasa bile etkilemiyor desem ne dersin ?
Barca 17 sayi gerideyken kokuyu aldim,fikirleriniz ? Ekli dosyayı görüntüle 73811
Larkin olmasa bile etkilemiyor desem ne dersin ?